İlk defa şimdi kızdım,yalandan insan 4 yapar yahu...3 altınamı göz diktin,orayada varız,düşürmezsen adisin,zaten ne fark eder,cezalı olarak düştüğün yer 1,orayada varız...istersen sıfıra indir,ben yine kaybetmem aldıklarımı yeküne koyarsam...ytd.
İlk defa şimdi kızdım,yalandan insan 4 yapar yahu...3 altınamı göz diktin,orayada varız,düşürmezsen adisin,zaten ne fark eder,cezalı olarak düştüğün yer 1,orayada varız...istersen sıfıra indir,ben yine kaybetmem aldıklarımı yeküne koyarsam...ytd.
3.69-3.69'a her ikisini bağladılar,ana,baba yavru ayni rakamlarda sarmaş dolaş![]()
3.60 a değmeden rahatlamıcak inek
Höst dersek koşmaya başlar mı ;-)
3.97 yaptı geri döndü...3.90 maliyet yapmıştık, yarısını maliyetine göndermek lazımdı beceremedik,hiç olmazsa kalanlar yeterdi bana eğer gitmeye karar verdiyse...4.20-4.05 yazmıştık otomatikten,namızsızlar tahtada bizlerin pozisyonlarını hep izliyorlar![]()
Bilemiyoruzki !!!...eskiden sistemini çözmüştük,şimdiki formül tutmuyor artık...şu andaki fiat gözaltı pazarına inmeden önceki normal fiatı,buralardan 2 defa 15 üstüne atmıştı,üstelik o zamanki durumundan şimdiki durumu çok iyi !!!,ne yapmaya çalıştığını bir anlasak,tabiki peşini bırakacak değilim,düştüğü yere kadar toplamaya devam...ytd.
En azından durduğu bir yer var,g lip kağıdı gibi değil
Yer İmleri