Ama buna maxipuan vermiyordur sanirim.
Syg,
Printable View
CK Boğaziçi sistem değiştirdi.Abone nosu değil hesap nosu ile işlem yapıyor artık.Yeni hesap numaranızı şuradan öğrenip bir daha deneyin.
https://hesap.ckbogazici.com.tr/odeme/HesapSorgu
Sitelerinde senin dediğin gibi yönetim gideri yazıyor. Ama bankaya gidiyorum. Müşteri hizmetlerini arıyorum. Hayır yönetim gideri gibi bir kesinti yok diyorlar. Forumu açan x.axaray da herhalde yönetim gideri gibi bir kesinti yok diyordu. Bu konuyu netliğe kavuşturacak kesin bilgisi olan var mı?
Eğer yönetim gideri varsa ben ne anladım bu işten. Stopaj avantajından daha fazlasını fon isletim gideri götürüyor. O zaman a.xaray mevduatla karşılaştırırken fon isletim gideri oranlarını da düşürmesi gerekir ki doğru olsun.
a.xaray dan bir açıklama bekliyorum.
Yani simdi yönetim gideri bizi etkilemiyor mu? Yani yönetim gideri oranı bizim paramızdan kesilmiyor mu? Daha açık yazar mısın çünkü anlamadım. Örneğin yönetim gideri %1 olsun. 1 yılda 1000tl birikimim oldu. Bu paranın %1 yönetim gideri olarak kesilmiyor mu?
Bilmediğim için soruyorum.
Elindeki 1000 TL zaten yönetim gideri kesilmiş hali. Fon fiyatı tüm kesintilerin yapılmış halidir. Stopaj dışında ödeyeceğiz bişey yok. Banka kesintileri hakkında bilgi vermiştik zaten birkaç sayfa önce. Alış fiyatı ile satış fiyatı arasındaki fark sizin kazancınızdır.
Dostum takmışsın yönetim giderine....Açıklanan fon fiyatları yönetim gideri kesintisi yapılmış net fiyatlardır ....Biz sadece alım ve satımdan doğan kazancın%10 unu stopaj olarak ödüyoruz başka bir bize yansıyan kesinti yoktur...Onun İçin yazdığım rakamlar kesin ve net rakamlardır Alacaksın satacaksın ne kadar kar ettin onun %10 u kesilecek başka da bir kesinti Yok nokta....
Selamlar,
Yapı Kredi bankası Para Piyasası fonları ve Kısa Süreli Borçlanma Araçları fonlarında hafta sonları getiri sağlamıyor.
O nereden çıktı.Cuma,cumartesi,pazar getirisi iki saat sonra yansıtılır hesaba.Toplam 0.18 gibi bir oran görülecektir.
SM-J710FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şöyle açıklayayım: Geçen hafta 100 liradan fon alımı yaptım. Hafta boyu her gün hesabımı kontrol ettim ve günlük bazda kârımı gördüm ancak araya hafta sonu girince hiçbir şekilde "toplam varlıklarım"da bir değişim görmedim. Pazartesi olmasını bekledim. Pazartesi ise yine sadece o günün kârı göründü ama cumartesi ve pazar hiçbir şekilde getiri sağlanmadı.
Israrla söylüyorum yazdığınız rakamın üzerine bu gün toplamda üç günlük getiri eklenecek.0.18 eklendiğinde getiri güncellenecektir.
Şuan güncellendi 0.247667 oldu üç günlük 0.19 eklendi bilginize.
Bende bir haftalık getir 0.43 görünüyor.Tahminim aylıkta 1.80 civarları bir getir sağlar.
Bu sabah "Fon Portföyüm Getirileri" kısmını incelediğimde getiri %0.48'di. Buna karşın toplam varlıklarımı incelediğimdeyse söylediğim sonuç çıkıyordu. Ben de anlam veremedim. Sizin banka ve fon adetleri de aynı ya da benzer mi benimkiyle? Şuan fonlarımı inceleyemiyorum, sabah olsun tekrar inceleyip geri dönüş yapacağım buraya. Kısmet...
Sebebi şu hafta sonu olduğu için eski fiyat yani Cuma kapanış fiyatı gözüküyor, ama beklerseniz 2 günlük kar da eklenecek.O yüzden hafta sonlarında fon satışı yapmamak lazım.
Hatta hafta içinde de 17.00-24.00 arası satmamak lazım yoksa o günkü kardan mahrum kalıyorsunuz.
Banka yapı kredi fon para piyasası fonu saat 24 den sonra güncelleniyor oran ve fiyatlar 7 günlük getirisi 0.43 görünüyor.
Ziraat bankasının fonlarını incelediniz mi diğer bankalara göre fark atmışlar gayet başarılılar.
Gerçekten de dediğiniz gibi oldu. Toplam varlıklarım 0.79 oldu. Tabii bozdurunca 80 kuruş oluyor. Harika. Geçen hafta niye eklenmedi acaba...
İki sorum olacak. Aynı anda iki farklı banka hesabında yatırım hesabı açarsak bu MKK ücreti iki bankada da ayrı ayrı mı tahsil edilir? Bir de, ben Ziraat Mobil'i kullanırken yatırım hesabı açmak istediğimde SPK uygunluk sözleşmesini ya şubeden ya da internet hizmetinden yenilemem gerektiğini söylüyor. İnternet üzerinden bunu nasıl yenileyebilirim, bileniniz var mı?
Hesabı açın sizi yönlendiriyor
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben göremedim nerede.....:notr::notr::notr:
https://i.hizliresim.com/bVvP1G.png
İş bankası para piyasası fonu.....
https://i.hizliresim.com/EmOX29.png
Vakıf 6'da günlük 0,062.Zaten hemen hemen hepsi aynı oranları veriyor.
Fon işinde günlük takip yapmak lazım 0,060 altına düştüğünde yıllık net %20 altı olacağından yavaş yavaş başka limanlara yol almak lazım.
Bir hafta ykb para piyasası fonunda bekletilen parada mevduat oranlarına göre %10 daha fazla getiri elde edildi hatta bazı bankaların oranlarına göre %15-20 diyebilirim.Bugun ziraat bankası özel sektör borçlanma fonuna transfer ettim.Bir haftalık getiriyi haftaya paylaşırım.
vakıfbankasının birikim hesabından eft yapmak ücretsiz idi, onu da ücretli yapmışlar. kobilere düşük faizli kredi verin baskısı sonucu, müşterilerini yolma derdine düşmüşler.