Sayfa 57/195 İlkİlk ... 747555657585967107157 ... SonSon
Arama sonucu : 1559 madde; 449 - 456 arası.

Konu: Mevduat faizimi yoksa Para piyasası fonu mu

1.  Alıntı Originally Posted by mustafa11 Yazıyı Oku
    Sitelerinde senin dediğin gibi yönetim gideri yazıyor. Ama bankaya gidiyorum. Müşteri hizmetlerini arıyorum. Hayır yönetim gideri gibi bir kesinti yok diyorlar. Forumu açan x.axaray da herhalde yönetim gideri gibi bir kesinti yok diyordu. Bu konuyu netliğe kavuşturacak kesin bilgisi olan var mı?
    Yönetim giderini biz görmüyoruz zaten.Sistem ana fondan kesiyor, kalan bize dağıtılıyor.Bize ödenenden kesilen birşey değil.

2.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Yönetim giderini biz görmüyoruz zaten.Sistem ana fondan kesiyor, kalan bize dağıtılıyor.Bize ödenenden kesilen birşey değil.
    Yani simdi yönetim gideri bizi etkilemiyor mu? Yani yönetim gideri oranı bizim paramızdan kesilmiyor mu? Daha açık yazar mısın çünkü anlamadım. Örneğin yönetim gideri %1 olsun. 1 yılda 1000tl birikimim oldu. Bu paranın %1 yönetim gideri olarak kesilmiyor mu?

Bilmediğim için soruyorum.

3.  Alıntı Originally Posted by mustafa11 Yazıyı Oku
    Yani simdi yönetim gideri bizi etkilemiyor mu? Yani yönetim gideri oranı bizim paramızdan kesilmiyor mu? Daha açık yazar mısın çünkü anlamadım. Örneğin yönetim gideri %1 olsun. 1 yılda 1000tl birikimim oldu. Bu paranın %1 yönetim gideri olarak kesilmiyor mu?

Ana fondan kesiliyor , kalan dağıtılıyor, yani bize ödenenden kesilmiyor.Zaten yıllık %1'ler seviyesinde.

4.  Alıntı Originally Posted by mustafa11 Yazıyı Oku

Elindeki 1000 TL zaten yönetim gideri kesilmiş hali. Fon fiyatı tüm kesintilerin yapılmış halidir. Stopaj dışında ödeyeceğiz bişey yok. Banka kesintileri hakkında bilgi vermiştik zaten birkaç sayfa önce. Alış fiyatı ile satış fiyatı arasındaki fark sizin kazancınızdır.

Alıntı Originally Posted by mustafa11 Yazıyı Oku
    Eğer yönetim gideri varsa ben ne anladım bu işten. Stopaj avantajından daha fazlasını fon isletim gideri götürüyor. O zaman a.xaray mevduatla karşılaştırırken fon isletim gideri oranlarını da düşürmesi gerekir ki doğru olsun.
    a.xaray dan bir açıklama bekliyorum.
    Dostum takmışsın yönetim giderine....Açıklanan fon fiyatları yönetim gideri kesintisi yapılmış net fiyatlardır ....Biz sadece alım ve satımdan doğan kazancın%10 unu stopaj olarak ödüyoruz başka bir bize yansıyan kesinti yoktur...Onun İçin yazdığım rakamlar kesin ve net rakamlardır Alacaksın satacaksın ne kadar kar ettin onun %10 u kesilecek başka da bir kesinti Yok nokta....

6. Selamlar,

Yapı Kredi bankası Para Piyasası fonları ve Kısa Süreli Borçlanma Araçları fonlarında hafta sonları getiri sağlamıyor.

7.  Alıntı Originally Posted by t.axaray Yazıyı Oku
    Dostum takmışsın yönetim giderine....Açıklanan fon fiyatları yönetim gideri kesintisi yapılmış net fiyatlardır ....Biz sadece alım ve satımdan doğan kazancın%10 unu stopaj olarak ödüyoruz başka bir bize yansıyan kesinti yoktur...Onun İçin yazdığım rakamlar kesin ve net rakamlardır Alacaksın satacaksın ne kadar kar ettin onun %10 u kesilecek başka da bir kesinti Yok nokta....
    Öğrenmek için sordum. Çünkü banka çalışanlarına sorduğumda stopaj dışında hiçbir kesinti yok diyorlar. O zaman burdan şu sonuç çıkıyor yönetim gideri var ama bunu sistem otomatik olarak günlük kesiyor.

8.  Alıntı Originally Posted by investpol Yazıyı Oku
    Selamlar,

Yapı Kredi bankası Para Piyasası fonları ve Kısa Süreli Borçlanma Araçları fonlarında hafta sonları getiri sağlamıyor.
    O nereden çıktı.Cuma,cumartesi,pazar getirisi iki saat sonra yansıtılır hesaba.Toplam 0.18 gibi bir oran görülecektir.

SM-J710FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 57/195 İlkİlk ... 747555657585967107157 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •