Yani simdi yönetim gideri bizi etkilemiyor mu? Yani yönetim gideri oraný bizim paramýzdan kesilmiyor mu? Daha açýk yazar mýsýn çünkü anlamadým. Örneðin yönetim gideri %1 olsun. 1 yýlda 1000tl birikimim oldu. Bu paranýn %1 yönetim gideri olarak kesilmiyor mu?
Bilmediðim için soruyorum.
Elindeki 1000 TL zaten yönetim gideri kesilmiþ hali. Fon fiyatý tüm kesintilerin yapýlmýþ halidir. Stopaj dýþýnda ödeyeceðiz biþey yok. Banka kesintileri hakkýnda bilgi vermiþtik zaten birkaç sayfa önce. Alýþ fiyatý ile satýþ fiyatý arasýndaki fark sizin kazancýnýzdýr.
Dostum takmýþsýn yönetim giderine....Açýklanan fon fiyatlarý yönetim gideri kesintisi yapýlmýþ net fiyatlardýr ....Biz sadece alým ve satýmdan doðan kazancýn%10 unu stopaj olarak ödüyoruz baþka bir bize yansýyan kesinti yoktur...Onun Ýçin yazdýðým rakamlar kesin ve net rakamlardýr Alacaksýn satacaksýn ne kadar kar ettin onun %10 u kesilecek baþka da bir kesinti Yok nokta....
Selamlar,
Yapý Kredi bankasý Para Piyasasý fonlarý ve Kýsa Süreli Borçlanma Araçlarý fonlarýnda hafta sonlarý getiri saðlamýyor.
O nereden çýktý.Cuma,cumartesi,pazar getirisi iki saat sonra yansýtýlýr hesaba.Toplam 0.18 gibi bir oran görülecektir.
SM-J710FQ cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri