Elbette, basindan beri OPB ciyiz kardes
Printable View
OPB hakkında pek bir bilgimiz yok dağılım raporları ayrıntılı olmadığından dolayı. Fakat fon yöneticisinin yönettiği FIR fonuyla aynı stratejide olduğu ve bu fonun performansı bana göre makul olduğu için 2 ay kadar önce eklemiştim portföye. Benim görüşüm şimdilik güzel gidiyor :)
Sağolun OPB cevaplarınız için. Bugun ufak miktarda deneme alımı yaptım grafiğine istinaden. Sanırım yarın biraz daha düşük fiyattan hesabıma geçer. Diğer aklımda olan fon ise hacmi YAC. Nedeni ise yüksek hacmi. Bununla da ilgili görüşlerinizi alabilirsem çok sevinirim.
bazi fonlara gore konusmayalim kendi islerin yapsinlar:)
Uc aydir.var aıs yfv
Bazen iyi getiriyor bazen getirisi dusuyor
Son 10 gundur iyi durumda
Yalniz neye gore getirisi yukseliyo veya
Dusuyo ogrenemedim.
Portfoyun %30 u bunlardaSent from my ASUS_X007D using hisse.net mobile app
:bravo::bravo:
Bence de düşürmek için de yükseltmek için de her zaman bahane uydurulur. Bir süre daha dalgalanacağız gibi görünüyor.
Bende de 0.24 görünüyor, kaç olursa olsun fark etmez. Zaten ay sonuna geldik, portföy kimbilir ne kadar değişti.
Üstadım tutarsızlık fiyat değişiminden kaynaklı fondaki hisselerin fiyatları değiştikçe dağılımdaki oranları da otomatik olarak değişiyor. Normalde de öyle olması gerekiyor yani :) Söz gelimi sizin portföyde iki farklı ürün var %50-50 diyelim başlangıç portföyünüzde. Dönem sonunda birisi %100 getirdi, birisi %10 getiridi %50-50'mi kalır dağılım oranı :)
Tte +3,76...........
Borsa nerdeyse -2 yapıyor, TTE +3,76.
Çok ilginç bir durum.
Düşüşte yönelebileceğimiz fon var mı? Yoksa fonu bırakıp altın mı alsak? Sanırım 1 hafta bu düşüş sürecek...
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ıpv 0,08%.
ABD endeksleri kan ağlıyor.
Yarınki BİST öngörümü yeniliyorum
-2
Virus olayi gercekten vahim yada baska dumen var isin icindeSM-A405FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Buyrun sn.sevinen :)
https://www.isportfoy.com.tr/tr/yatirim-fonlari