ıpv 0,08%.
Originally Posted by Webster Endeksten cok sapmis endeks 4 uzeriydi Yeni giriş yapanlardan dolayı hisse oranı %91'e düşmüş XTKJS +4.09% yapmış. 4.09×0.91=3.7219% yapar. Hisse kısmı endeks üzeri gelmiş aslında
Originally Posted by myfinans Tte +3,76........... Ipv ve tta nedir ALE-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Originally Posted by Mel1005 Ipv ve tta nedir ALE-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi IPV iş portföyün döviz fonu TTE iş portföyün hisse fonu
ABD endeksleri kan ağlıyor. Yarınki BİST öngörümü yeniliyorum -2
Originally Posted by myfinans IPV iş portföyün döviz fonu TTE iş portföyün hisse fonu Eyvallah üstad biliyorum onu, işportföy tte sonucunu paylaşınca eurobond ve altın getirisini de hesaplamışsınızdır diye sormuştum ALE-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Originally Posted by barise Düşüşte yönelebileceğimiz fon var mı? Yoksa fonu bırakıp altın mı alsak? Sanırım 1 hafta bu düşüş sürecek... Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi. Zamanlamada problem yaşamayacağınızı düşünüyorsanız dediğinizde yapılabilir veya sepet yapıp böyle durumlarda ağırlık azaltıp arttırmak yapılabilir tabi burada da güzel bir kazanç için zamanlama önemli.
Originally Posted by Mel1005 Eyvallah üstad biliyorum onu, işportföy tte sonucunu paylaşınca eurobond ve altın getirisini de hesaplamışsınızdır diye sormuştum ALE-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Eurobond 0,08 altın 0,72
Forum Rules
Yer İmleri