pv 0,08%.
Originally Posted by Webster Endeksten cok sapmis endeks 4 uzeriydi Yeni giri yapanlardan dolay hisse oran %91'e dm XTKJS +4.09% yapm. 4.090.91=3.7219% yapar. Hisse ksm endeks zeri gelmi aslnda
Originally Posted by myfinans Tte +3,76........... Ipv ve tta nedir ALE-L21 cihazmdan Tapatalk kullanlarak gnderildi
Originally Posted by Mel1005 Ipv ve tta nedir ALE-L21 cihazmdan Tapatalk kullanlarak gnderildi IPV i portfyn dviz fonu TTE i portfyn hisse fonu
ABD endeksleri kan alyor. Yarnki BST ngrm yeniliyorum -2
Originally Posted by myfinans IPV i portfyn dviz fonu TTE i portfyn hisse fonu Eyvallah stad biliyorum onu, iportfy tte sonucunu paylanca eurobond ve altn getirisini de hesaplamsnzdr diye sormutum ALE-L21 cihazmdan Tapatalk kullanlarak gnderildi
Originally Posted by barise Dte ynelebileceimiz fon var m? Yoksa fonu brakp altn m alsak? Sanrm 1 hafta bu d srecek... Redmi Note 8 Pro cihazmdan hisse.net mobile app kullanarak gnderildi. Zamanlamada problem yaamayacanz dnyorsanz dediinizde yaplabilir veya sepet yapp byle durumlarda arlk azaltp arttrmak yaplabilir tabi burada da gzel bir kazan iin zamanlama nemli.
Originally Posted by Mel1005 Eyvallah stad biliyorum onu, iportfy tte sonucunu paylanca eurobond ve altn getirisini de hesaplamsnzdr diye sormutum ALE-L21 cihazmdan Tapatalk kullanlarak gnderildi Eurobond 0,08 altn 0,72
Forum Rules
Yer mleri