Artı yapsan ne olacak?
tutki 20 milyon virüslü buldun?
Diğer 400 den nasıl ayrı tutacan?
Printable View
İspanya'da açığa satış yasağı bir ay daha uzatıldı http://bb.ht/rZ8jWT
Mustafa kamar diye biri vardı ne oldu?
102.000 de satana enayi diyordu...
hesabı kapatıp gitmiştir herhalde...
Belediye otobüslerinde maliyetler nasıl acaba.
Kurtarmıyor diye zam yapmışlardı.
Şimdi boş seyirler yapılıyorsa, bütçelerini fena vurabilir bu durum.
Bakan Albayrak: "Özel bankaların mevduatını bozdurana, kredisini yapılandırmak isteyene fahiş maliyet çıkardığını duyuyoruz. Bunun üzerine gideceğiz."
https://twitter.com/AACanli/status/1250320861623545858
Dolar resmen kamaşullahı çıkartmış inmiyor bi türlü.
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bence KY yi koruma açısından viopta Margine Call olayını geçici bi süreliğine kaldırsalar ne güzel olur. vade sonunda mahsuplaşsın herkes. gün içi çok volatil geçebiliyor. zaten piyasa bitik bide millet burda terste kalınca hepten bitiriyor kendini.
Bircok ulke tedbirleri gevsetmeye basliyor. Bakalim insallah bir an once kurtuluruz bu illetten. Bizde de Mayis basi durum ne olursa olsun gevsemeler olacak gibi.
Mscı düşüyor gece vobu çıkıyor
Ne olacak şimdi?
Normalde otobandan giderim eve ama 2 gündür market dolaşıyorum millet yine anasını ağlatmış talan etmişler aradığını bulamıyorsun metroya gittim bugün haliyle şehir trafiğine girdim duraklarda insanlar otobüs bekliyor belediye almıyor yarısı boş yağmurda soğukta millet bekliyor yazık hslk otobüsleri kimi alıyor kimi almıyor otobüsler zarar ediyoruz diyor millet soğukta otobüs bekliyor polis otobüs durduruyor sosyal mesafe ve maske kontrolü yapıyor
Kısacası herkes birbirine zorluk çıkarıyor
Devlet evinde otur paranı al diyemiyor olan yine bu millete oluyor ha soylu için sokağa dökülenler ise canları cehenneme
Altın 1800 e cıkarsa ve borsalar düserse shortlanır. Yine likitide krizi ve teminat cagrıları olacaktır. 200 dolar bırakır bence
Öğretmenlerin 2 ay yaz tatili süresini azaltmışlar galiba bunlar 15 mayıstan sonra normalleşmeyi düşünüyor
114.900 5/10 cortlarım 114.800 den flat 114.975 maliyetli 5/10 duruyor...
Yarın Pgsus sabah artı acarsa direk shortlatım. 54 55 arası uygun. Hatta artı acsın yeter.
Ya sahi, bayramları neyin birleştirip tatil yapıyorduk 10-15 gün.
Şimdi bir 15 gün sıkıntı oluyor.
Hiçbişi yapamıyorsan, İdari izin dersin, mecburi senelik izin dersin, izne çıkmışsa, peşin izin dersin.
Hasılı kelam yol bulunur illaki.
Fed'in Bej Kitabı'nda Kovid-19 etkisi -AA
- Fed, Amerikan ekonomisinin nabzını tutan "Bej Kitap" raporunun nisan sayısını yayımladı - Rapordan: - "Ekonomik faaliyet, Kovid-19 pandemisinin bir sonucu olarak ABD'nin tüm bölgelerinde keskin ve ani bir şekilde daraldı" - "En çok etkilenen sektörler, sosyal mesafe önlemleri ve zorunlu iş yeri kapanmaları nedeniyle dinlenme ve konaklama ile perakende oldu"
WASHINGTON (AA) - ABD Merkez Bankası (Fed), ekonomik faaliyetin ülke genelinde yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle "keskin ve ani" bir şekilde daraldığını bildirdi.
Fed, Amerikan ekonomisindeki mevcut duruma ilişkin değerlendirmelerin yer aldığı "Bej Kitap" raporunun Nisan 2020 sayısını yayımladı.
Bankanın 12 şubesinden gelen analizlerle hazırlanan raporda, "Ekonomik faaliyet, Kovid-19 pandemisinin bir sonucu olarak, ABD'nin tüm bölgelerinde keskin ve ani bir şekilde daraldı." değerlendirmesinde bulunuldu. Raporda, çoğu bölgede imalat sanayisinde düşüşlerin gözlendiği, gıda ile tıbbi malzeme üreticilerinin ise güçlü bir taleple karşılaştığı ancak salgına karşı alınan önlemler ve tedarik zincirindeki aksamalar nedeniyle üretim gecikmelerinin yaşandığı aktarıldı.
- En çok etkilenen sektörler konaklama ve perakende
Enerji sektöründe de düşük petrol fiyatları nedeniyle yatırım ve üretimin azaldığına işaret edilen raporda, "En çok etkilenen sektörler, sosyal mesafe önlemleri ve zorunlu iş yeri kapanmaları nedeniyle dinlenme ve konaklama ile perakende oldu." ifadesi kullanıldı.
Raporda, tüm bölgelerin ekonomik görünümün oldukça belirsiz olduğunu bildirdiği ve bunların çoğunun gelecek aylarda koşulların daha da kötüleşmesini beklediği kaydedildi. İstihdamın birçok bölgede azaldığına dikkat çekilen raporda, işten çıkarmaların en çok yaşandığı sektörlerin de perakende ile dinlenme ve konaklama olduğu bildirildi.
Raporda, imalat ve enerji sektörlerinde de işten çıkarmaların yaygın olduğu, gelecek aylarda işten çıkarmaların artmasının beklendiği aktarıldı.
- Kovid-19 nedeniyle birçok mal ve hizmete yönelik talepte zayıflama
Fiyat enflasyonunda genel bir düşüş yaşandığı aktarılan raporda, bu eğilimin Kovid-19 salgınıyla birçok mal ve hizmete yönelik zayıf talebi yansıttığı ifade edildi. Tedarik zincirindeki aksamalar ve talep bileşimindeki değişimlerin taşımacılık gibi hizmetlerle bazı tarımsal ürünler ve tüketim mallarında fiyat artışına neden olduğu belirtildi.
Bej Kitap'taki analizler, Fed'in para politikalarını belirleyen Federal Açık Piyasa Komitesi (FOMC) tarafından kullanılıyor. FOMC'nin gelecek toplantısının 28-29 Nisan'da yapılması planlanıyor.
Kaynak : Anadolu Ajansı
petrol hala düşüyor.....................güya üretimde azaltma konusunda anlaşmışlardı .............. mış mış müş müş
akşam viop u azıcık yeşil yeşil takılıyor yarına gel gel mi yapıyorlar acaba ???????
Sn hocam böyle bir durum söz konusu değil maalesef erken başlaması ülkemiz için iyi olur.
Sadece MV mecliste 2 hafta yi geçen süre tatillerin öğretmenlerin yaz tatillerinde 1 ay kisilabilir lakin Mayıs ayında herhangi bir gelişme yokRedmi Note 6 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şimdi mayıs başı itibariyle avrupa normalleşmeye başlayacak gibi, biz ne zaman başlarız ?
İkinci dalga gelir mi ?
Hep aklımda 28 hafta sonra filmi var
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Normalde 100 kişinin öldüğü felaket olunca TV de akşam karalar bağlanıyordu taziye mesajları oluyordu.
Ünlü değilsen bu kovit-19 dan gidenden bahsedilmiyor.
Bana kalsa ölenlerin cenaze törenini gösteririm kimse dışarı filan çıkmaz. Ama sonra çark etmek zor olur. Şu an strateji kısa sürede normale döneceğiz havası vermek yönünde.
114.750 den flat olacam inat etti vermiyor...olmadı 115.100 üstü veya son dakikada flat olacam. 112.500 ile 113.000 arasına sabaha 3/10 lonk yazıldım olası eksi gap için...