Sayfa 58/985 İlkİlk ... 848565758596068108158558 ... SonSon
Arama sonucu : 7880 madde; 457 - 464 arası.

Konu: Viop - XVII

Alıntı Originally Posted by şahit Yazıyı Oku
    Belediye otobüslerinde maliyetler nasıl acaba.
    Kurtarmıyor diye zam yapmışlardı.
    Şimdi boş seyirler yapılıyorsa, bütçelerini fena vurabilir bu durum.
    Normalde otobandan giderim eve ama 2 gündür market dolaşıyorum millet yine anasını ağlatmış talan etmişler aradığını bulamıyorsun metroya gittim bugün haliyle şehir trafiğine girdim duraklarda insanlar otobüs bekliyor belediye almıyor yarısı boş yağmurda soğukta millet bekliyor yazık hslk otobüsleri kimi alıyor kimi almıyor otobüsler zarar ediyoruz diyor millet soğukta otobüs bekliyor polis otobüs durduruyor sosyal mesafe ve maske kontrolü yapıyor

Kısacası herkes birbirine zorluk çıkarıyor

Devlet evinde otur paranı al diyemiyor olan yine bu millete oluyor ha soylu için sokağa dökülenler ise canları cehenneme

Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    Bircok ulke tedbirleri gevsetmeye basliyor. Bakalim insallah bir an once kurtuluruz bu illetten. Bizde de Mayis basi durum ne olursa olsun gevsemeler olacak gibi.
    Abi onlar zaten uzun süredir karantina da ve kontrole aldılar büyük olcude ama ülkeleri uzun süre dısarıya kapatırlar.

Altın 1800 e cıkarsa ve borsalar düserse shortlanır. Yine likitide krizi ve teminat cagrıları olacaktır. 200 dolar bırakır bence

Öğretmenlerin 2 ay yaz tatili süresini azaltmışlar galiba bunlar 15 mayıstan sonra normalleşmeyi düşünüyor

5.  Alıntı Originally Posted by bb79 Yazıyı Oku
    Normalde otobandan giderim eve ama 2 gündür market dolaşıyorum millet yine anasını ağlatmış talan etmişler aradığını bulamıyorsun metroya gittim bugün haliyle şehir trafiğine girdim duraklarda insanlar otobüs bekliyor belediye almıyor yarısı boş yağmurda soğukta millet bekliyor yazık hslk otobüsleri kimi alıyor kimi almıyor otobüsler zarar ediyoruz diyor millet soğukta otobüs bekliyor polis otobüs durduruyor sosyal mesafe ve maske kontrolü yapıyor

Kısacası herkes birbirine zorluk çıkarıyor

Devlet evinde otur paranı al diyemiyor olan yine bu millete oluyor
    İett de 2-3 trilyonluk bütçe var.
    %30 gitse 1 trilyona yakın para.
    İmamoğlunun yerinde olsam kaynak bulma arayışına girerdim şimdiden.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Abi onlar zaten uzun süredir karantina da ve kontrole aldılar büyük olcude ama ülkeleri uzun süre dısarıya kapatırlar.
    Oyle ulkeler arasi seyahatler bir sure daha olmaz. İzin versen hadi desen eski yogunluk olmaz insanlar korktu. Alisma suresi olacak tabi birde.

7.  Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    50 bp dusus bekleniyor ama bence ya degistirmez ya da 0.25 artırır
    Faiz artırsın hele mb başkanı bak bakalım damat ne yapar adamı

8. 114.900 5/10 cortlarım 114.800 den flat 114.975 maliyetli 5/10 duruyor...
    Yatırım tavsiyesi değildir. Dalga geçiyorum zarar edersin beni dinlersen.

Sayfa 58/985 İlkİlk ... 848565758596068108158558 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •