Yhu arkqdaslar taidni cikarin...tavan olmuş kağıt...kim yaptı naisl oldu bosverin ...
Mi Note 3 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Yhu arkqdaslar taidni cikarin...tavan olmuş kağıt...kim yaptı naisl oldu bosverin ...
Orayla burayı nasıl aynı kefeye koyarsınız anlamış değilim . Burda kim verecek . 298 lotu veren arkaya mı geçecek. Alakasız örnekler yazıp milletin kafasını kasıtlı bulandırıyorsunuz. Forumda bozacı vardı bir de şıracı geldi . Burada kimsede yüklü mal yok. Ek pay gelene kadar da olmayacak . Ek paydan sonra atmaya başlayın da belki o zaman tutturursunuz.ytd
Ne farkı var kardeş hacimsiz yükseliyor adam akıllı alım satım olmadan tavan yapıyor. Patron sattı sattı satmadı çarşı karışır. Derinlik görmeyen matrikse bakmayan detay yazmasın bak bakalım alım emirleri dağılımına. Metronun hep yaptığı şey sırada ciddi bir emir i var ve satış olur da sırası yaklaşırsa iptal ediliyor. Rta ya da ekiz de hacimsiz yükselmişti
Arkadaşım bereketli olsun hayırlı kazançlar dilerim ben spk nın kararına atıfta bulundum sorun yok SM-G970F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bir tane bile bahsettiğiniz şekilde ekran görüntüsü alıp yollarsanız ben bu başlığa bir daha yazmayacağım. Bana diyin ki bak kardeşim saat 13'deki alım sayısı 30 milyon, 13:01 deki alım sayısı 27 milyon, 13:02 deki alım sayısı 30 milyon. Bunu yarın akşama kadar ispatlarsanız helal olsun diyip size saygı duyacağım. Fakat siz ispatlayamazsanız sizin burdaki insanları manipüle etmenize izin vermeyeceğim.
Ayrıca yeni halka arz olmuş hissede neyin derinliğini neyin hacmini arıyorsunuz? Satılan mal sayısı belli, insanların elindeki lot sayısı belli. Buyrun siz elinizdeki malları satarak az da olsa hacme katkı sağlayın. Satıpta katkı sağlarsanız sizin samimiyetinize inanırım.
Yine rakamlarla da yazdıklarıma destek vereyim.
Tavanda bekleyen lot sayısı :29.5 m
Tavanda bekleyen emir sayısı : 7.500
Emir başına düşen ort lot sayısı: 3933
Emir başına düşen lot sayısının tl karşılığı: 17.110 TL
Yani vaziyet onu gösteriyor ki sizin bahsettiğiniz gibi büyük oyunlar dönmüyor.
huzeyfe arkadaşım ben sana akşam görüntü de atarım sen canını sıkma. RTA ve EKİZ de de 10 000 000 alış emri vardı seri taban başladı ne oldu o emirler bana söylermisin ?
RTA ile burayı karıştırıyorsunuz sanırım benim çokta umrumda değil ama düşüncenize göre işlemiyor tahtayı izliyorum lot silindiği normal silmeler oluyor.
Kusura bakma da patronun hisseleri bugün itibarı ile bileşikte yaklaşık 0.33 kazandı senin gibi 298 lotu yok milyonları var neden satmasın ki? Ha nereden satar onu bilmem iyi niyetli ise bu civarlarda satar ki yüzde 25 iskontolu senedi degerini buldu ve piyasa dengesi oluşurma açışından da çok önemli görüyorum bu durumu amaaa cumaya yada daha sonrasına sarkıtırsa satış işini bu işte bir iş var der kaçar giderim kendi adıma...yatırım danışmanı değilim dolayısı ile yazdıklarım yanlızca şahsi fikirlerim olup yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır
Seans bitimine 45dk kaldı. Patron 2 milyonu vermezse ayıp eder.
Patronu malıyla tehdit edeni de ilk defa görüyorum [emoji23]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yahu patronun satmamasi daha iyi değil mi? Patronun malini tahtadan alan ,ertesi gün baskı kurar tahtaya...o yzuden tavan bozulur....satmadigi sürece tavan a devam ins.
Ardyz %80 de verdi parton malını....bu patron şimdi neden versin...biraz daha yüksekten versin ki ,sonuçta satılan mal, sirketin kasasina girecek....her açıdan olumlu geç ve yüksekten satmasi...
Yüksekten karşılayan da maliyet oluşacağı icin,zarına vermek isteyemeyecrktir sanırım...biraz silkeler,yatay vs tutar,sıkilanlari vs toplar yavaştan yoluna devam eder ins.
Yukarıdaki arkadaşın birisine uzun uzun yazacaktım da neyse dedim...gerek yok....
Kim kime kaktırırsa diyorsunuz yani... Afedersiniz de spekülatörlere ve manipülasyonlara ne kadar alıştıysanız söylediğinizi gayet normalmiş gibi geliyor size... Olması gereken dürüstlük, şeffaflık ve fiyat oluşumunu tahta yapıcı denilen şarlatanın değil piyasa talebinin belirlemesi... Borsayı kumar alanına çeviren de işte bu zihniyet... yatırım danışmanı değilim dolayısı ile yazdıklarım yanlızca şahsi fikirlerim olup yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır
hergün 50 60 000 le tavan inşallah ağustosa 300 TL olacağız. Zaten olması gereken de budur
[emoji4][emoji4][emoji4][emoji4][emoji4][emoji4][emoji4]
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Her gün sabit 30m talebin olayı nedir arkadaşlar? Altın suyu mu kullanılıyor ayakkabı tabanı yaparken? :) Şaka bir yana gerçekten soruyorum...
Patron sattı bugün sanirim..kalan 2 mil.u...hacim oluşmuş ..akşam satan gören paylasabilir mi
Patron sattı.
SAtıcı Metro
Bankalar sıraya bile giremiyor, kaç gündür banka dışı aracı kurumlar toplu alım yapıyor gibi. Kynin alması pek mümkün değil, ne zaman alan kurumlar realize eder karını ancak o zaman bize sıra gelecek sanırım.
Hisse gelen varmı
2milyon lotu bugun patrondan alan kurum da mutlaka kar etmek isteyecek. Yani bu tavan serisi sanirim hafta sonuna kadar gider mi?
Ytd
Kimse kusura bakmasın 3 000 000 olmuş bugün. Satışlara bak hepimiz istedik araya girip 1 2 tavan almak ama her beklediğin gün risk daha da artıyor. haftaya kucağa bırakacaklar ona göre. En baştan beri söylüyorum burda şirket sahibi gibi sahiplenenler var. Eyvallah halka arz iyidir insanımız sever talep olur herkes araya girip 1 2 tavan almak istiyor ama kardeşim 50 000 le tavanlar gelsin yukarıdan ky nin kucağına bıraksınlar geç bu işleri
Full A1 topluyor. Başroller fena bu filmin sonu ne olacak acaba. Bu firma birkaç tavan ekmek yiyip komple malı boşaltıp dengeyi bozup taban yaptırdıktan sonra aşağıdan topluyor.
Her şeyden önce burada yazılan bir şey yanlış. Hazır bekletilen payların satışından elde edilen para patronun cebine değil, şirketin cebine giriyor.
Pay tebliğini okuyunuz, üşeniyorsanız ARDYZ ve PAPİL halka arzlarından sonra hazır bekletilen payların satışından gelen paranın şirketlerin öz sermayelerini emisyon primi ile artırdığını bilançodan görünüz.
Üstelik bundan sonra bir yıl boyunca şirketin patronunun ekstra pay satması yasak. (Bu da pay tebliğinde var)
Birincil piyasada yapılan halka arzlarda bütün yatırımcılar eşit miktarda pay alıyor, ister 5m alış girsin ister 1000 lot. Bir kurumda hesap başına alınan lot sayısı belli 299 lot.
Saygılar,
Şirket sahibinin sattığı payından şirketin kasasına para girmezRedmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaşlar İnşallah herkes kazanır. Hisse sürekli yukarı gider. Söylediklerimiz ytd sadece nerede duracak nereye kadar gidecek kendi çapımızda bunları tartışsak ky olarak zarar etmeyiz. Yoksa her yeni arz gibi bu da biraz gidecek. ama gedik 763 000 a1 525 000 yd 408 000 finans 357 000 info 350 000 tacirler 178 000 almış. Yani sadece bunlar topluyor ky ye mal yok. Bunlar sadece kendi görüşümdür ve veriler sadece teknik bilen yorum yapacak varsa ona göre yolumuzu çizelim
Arkadaslar cogunuz rtlap ile karistiriyorsunuz. Eninde sonunda tavan bozulacak sonsuza kadar gidecek degil elbette.. Yalniz hepimiz gibi benim de 298 lotum var.. 4 taban yese aldigim fiyata veririm. Elinde lot olmayanlari anliyorum.. Yatirimciyi uyarmaya calisanlarida anliyorum.. Soyle bir durum var bu fiyattan alinmaz almam.. Ama su 298 lotu da bu sekildeyken satmam.. Satana da saygi duyarim.. Eninde sonunda bozulacak tavan. 2 taban yesede sikinti gormuyorum sahsim adina.. Elimde 20 bin lot olsa zaten 4 tavan gitmezdi... Herkese bol kazanclar 298 lotla taban yemekten korkanlar suan tavandan yuzde 40 kusir karla satabilirler.Risk sevenler icin gayet guzel bir ortam suan icin... Yarini bilemeyiz tabi
tavanda nekadar var şuanda arkadaşlar?
15 16 falan var da ona da pek güvenmemek lazım birkaç gün önce 30 du ya da ne kadarı gerçek talep. Burda derinlik falan paylaşsanız
Teşekkürler.
Tavan da veya tabanda nezaman abartılı bir rakam varsa emin olun tam tersi hareket eder hisseler... taban taban giden hisse bir bakıyorsun milyon satıcılar kaybolmuş yerini alıcılar almış...tam tersi tavan tavan giden hisse bir bakmışsin emirler iptal edilmiş hisse tabanda 2 milyon satıcı bekliyor...gibi örnekler vermek mümkün... benim de 299 lotum var En az 2 tavan daha almak gibi bir düşüncem var ..:)) herkes kendi kararını versin..
kaybeden kardeş birbirimizden beklediğimiz yanıtlar bu zaten. Uçacak kaçacak demekten ziyade nereye kadar gider nerden döner bunları konuşalım. Ben çıktıktan sonra çakacaklar dediğimde yanlış anladın. ELber biryere kadar çıkacak ordan dönecek tepede kalanın elinde kalacak. Ben kendi adıma söyleyeyim biraz gözlemleyip 1 2 tavan daha alıp kaçabilirim. YTD
Bu kadar boş konuşma yerine tavanın altına biryerlere stop koyun dostlar. Neyin derdindesiniz?
Daha arz harici tek lot alan yok zaten aramızda. Kimin eline ne veriyorlar anlamadım ki.
Tavandan 5 kademe aşağı stop koy hergun bekle. Gerisi nasip.
Bi takas paylaşa bilecek varmı. Tşk ederim.
Ben mesela hergun tavana 1 adet alış yazıyorum, buna bağlı olarak zincir emir yapıp tabana satış yazıyorum... şayet 1 adet tavandan bana mal gelirse hissenin düşeceğini öngörerek tabandan hepsini satacağım..benim mantığım bunu götürüyor bu şekilde yapıyorum...