Sayfa 60/94 İlkİlk ... 1050585960616270 ... SonSon
Arama sonucu : 750 madde; 473 - 480 arası.

Konu: BAYRK - Bayrak EBT Taban Sanayi ve Ticaret A.Ş

15 16 falan var da ona da pek güvenmemek lazım birkaç gün önce 30 du ya da ne kadarı gerçek talep. Burda derinlik falan paylaşsanız

2. Teşekkürler.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

3. Tavan da veya tabanda nezaman abartılı bir rakam varsa emin olun tam tersi hareket eder hisseler... taban taban giden hisse bir bakıyorsun milyon satıcılar kaybolmuş yerini alıcılar almış...tam tersi tavan tavan giden hisse bir bakmışsin emirler iptal edilmiş hisse tabanda 2 milyon satıcı bekliyor...gibi örnekler vermek mümkün... benim de 299 lotum var En az 2 tavan daha almak gibi bir düşüncem var ..) herkes kendi kararını versin..

SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

kaybeden kardeş birbirimizden beklediğimiz yanıtlar bu zaten. Uçacak kaçacak demekten ziyade nereye kadar gider nerden döner bunları konuşalım. Ben çıktıktan sonra çakacaklar dediğimde yanlış anladın. ELber biryere kadar çıkacak ordan dönecek tepede kalanın elinde kalacak. Ben kendi adıma söyleyeyim biraz gözlemleyip 1 2 tavan daha alıp kaçabilirim. YTD

5. Bu kadar boş konuşma yerine tavanın altına biryerlere stop koyun dostlar. Neyin derdindesiniz?
    Daha arz harici tek lot alan yok zaten aramızda. Kimin eline ne veriyorlar anlamadım ki.
    Tavandan 5 kademe aşağı stop koy hergun bekle. Gerisi nasip.

Bi takas paylaşa bilecek varmı. Tşk ederim.

Alıntı Originally Posted by remy Yazıyı Oku
    Bu kadar boş konuşma yerine tavanın altına biryerlere stop koyun dostlar. Neyin derdindesiniz?
    Daha arz harici tek lot alan yok zaten aramızda. Kimin eline ne veriyorlar anlamadım ki.
    Tavandan 5 kademe aşağı stop koy hergun bekle. Gerisi nasip.
    Bistte stop lost yapabiliyormuyuz? İsterseniz bilgi kalabaligi olmasin ozelden de cevap yazabilirsiniz?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Yazdığım hiçbir şeyi önemseyip dikkate almayın. Kafam iyidir

8. Ben mesela hergun tavana 1 adet alış yazıyorum, buna bağlı olarak zincir emir yapıp tabana satış yazıyorum... şayet 1 adet tavandan bana mal gelirse hissenin düşeceğini öngörerek tabandan hepsini satacağım..benim mantığım bunu götürüyor bu şekilde yapıyorum...

SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 60/94 İlkİlk ... 1050585960616270 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •