Swapsız dolar bu kadar düştüyse swaplı hayal bile edemiyorum.
Gittiğiniz yol yol değil derhal doğru topiğe davet ediyorum herkesi
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Printable View
Swapsız dolar bu kadar düştüyse swaplı hayal bile edemiyorum.
Gittiğiniz yol yol değil derhal doğru topiğe davet ediyorum herkesi
Bu trollerin işine son mu verdiler ? Tam da bugün naralar yazmaları lazım. Dile kolay doları bir günde 14 kuruş düşüren bir hökömet için ne kadar övünç dolu bir gün !
Traktörle sarımsak satan köylüye '' memleket nereye geldi, şu sarımsak fiyatına bakın '' dediğimde, '' fiyatına ne bakıyon beyim, bulduğuna şükret. Parayla bile yiyecek bulamayan ülkeler var '' dedi.
Evet ben artık tüm beynimi resetleyeceğim. Köylü milletin efendisi olduğuna göre , okumuş ekonomistleri dinleyerek değil köylüyü izleyerek yatırım yapacağım.
Bu ülke Göklerden ,son 18 senede gördüğü torpili tarihi boyunca görmemiştir. AKP döneminde ne kadar kriz olduysa hepsinden son anda bir el kurtarıyor. Bazen '' Bu insanlar gerçekten ALLAH ın sevdiği kullar galiba '' diye düşünüyorum.
Arka plan vs. diyenlere kulağım kapalı. Kabul etmek lazım ki, çok ballılar.
Bu arada bugün halkbank ile konut kredisi işini görüştüm. Emekli de olsam gelir durumu önemliymiş ve ailenin gelirleri ile ( belgeli, maaş dökümleri ) giderlerine bakarak bana 400 bin tl . kredi verebileceklerini söylediler. Şimdilik düşünüyorum.
Bu milletin dinamikleri çok farklı. Köydeki öğretmen, jandarma vb. görevli cuma günü camide saftaysa , gerisine bakmazlar. Aynı şekilde ; yalandan da olsa hastanede, postanede memur dan saygı gördüklerinde bu durumu iktidarın kendilerine saygısı olarak algılarlar. Uzun ince işler.
Aslinda yasamiyorlar, sadece hayatta kaliyorlar.
Fakat akillari gozunde oldugundan ve bir baska ulkeyi bilmediklerinden, iyiyiz saniyorlar.
Arada bir, emekli maasini artiralim da Yunanistan gibi mi olalim diyen palavracilara inaniyorlar.
Onlar cift cubukla ugrasiyor, nerden bilsin Yunanistan'da emekli maasi kac Euro.
Nerden bilsin, yem ucretleri icindeki ithalat vergi payini.
Her milletin hizmet icin bir devleti olur.
Bunlarin devlet icin milleti var.
Belki bir gun uyanirlar diyecegim ama, son 200 yildir bu cografya ayni.
Milim ilerleme yok.
Niyetiniz varsa kaçırmayın derim. Daha da düşmez faizler sanki
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bu akşamın konusu ne.
https://i.hizliresim.com/cE6khf.jpg
Japon yenine yatırım yapan var mı forumda?
3. Rezerv paraymış
Fırsat kaçtı, oysaki göktaşı virüsü bitirebilirdi.
ABD Havacılık ve Uzay Ajansı (NASA), potansiyel olarak tehlikeli kabul edilen, ölçüleri ise 250-570 metre olarak değerlendirilen 163348 (2002 NN4) göktaşının Dünya’ya yaklaştığını bildirdi.
NASA’nın açıklamasına göre ölçüleri 250-570 metre olarak hesaplanan 163348 (2002 NN4) adlı göktaşının, önümüzdeki cuma günü Dünya’nın çok yakınından geçmesi bekleniyor.
Açıklamaya göre 163348 (2002 NN4) adlı göktaşı, 6 Haziran’da Türkiye saatiyle 6.20’de Dünya ile en yakın konuma gelecek. Fakat bu nokta Ay’ın yörüngesinin 13 katı kadar bir mesafede bulunduğu için bilim insanları 11.1 km/sn hızla ilerleyen göktaşının Dünya ile çarpışabileceğini öngörmüyor.
https://tr.sputniknews.com/bilim/202...ya-yaklasiyor/
İngiltere ve Almanya’da bilimadamları, Corona virüsü enfeksiyonu kapanların kanında belirledikleri 27 proteinin, kişinin hastalığı ne şiddette geçireceğini öngören biyolojik gösterge rolü oynayabileceğini söylüyor.
https://www.amerikaninsesi.com/a/cor...-/5446012.html
borsadaki yabancı oranı bu günde düşmüş. Her gün düşüyor. Yabancı satıyor yerli alıyor.
Sıradaki felakette borsa 150 bini geçer, 200 bine kafa atıp hafif düzeltme yapar herhalde.
ilk gidenlerin bazıları zamanında berlinin en kötü yerleri olan yerler şimdi almanyanın en lüks yerleri oldu o zamanda kıracı oldukları yerlerden cıkmayım luks yerde kiracı olarak oturmaktalar..kıracı ev sahıbı olayı orda nasıl işliyor ise artık çıkaramıyorlar.2000 euroluk evde 100 euro kırada oturuyorlar gibi bir şey
Bugün dolardaki şelaleyi ben başlattım arkadaşlar
6.77 spotta bir Löng açtım açan senmisin 6.69 rakamını gördük
6.40 güzel alım yeri duruyor ancak
6.60 altı beklemiyorum
Ytd değildir
Enflasyon yarın mı açıklanır? Başkan da değişti? Eksi çıkar belki.
100 EUR biraz abes kacmis. Ama 1000 EUR olabilir, ki o bile zor.
Sehirlerin kira alt/üst limit listeleri var. Üst limiti asmamak kaydiyla 3 senede bir %15 kira arttirilabilir (büyük sehirlerde).
Bu listelerin olmadigi sehir/kasabalar da benzer 3 kirayi örnek göstererek arttirilabilir (%30'a kadar yolu var).
Ama cikartmak zor eger kendinize/cocuklariniza veya cok yakin akrabaniz icin degilse.