Swapsız dolar bu kadar düştüyse swaplı hayal bile edemiyorum.
Gittiğiniz yol yol değil derhal doğru topiğe davet ediyorum herkesi
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Swapsız dolar bu kadar düştüyse swaplı hayal bile edemiyorum.
Gittiğiniz yol yol değil derhal doğru topiğe davet ediyorum herkesi
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
O egeli ben değilim
Bu trollerin işine son mu verdiler ? Tam da bugün naralar yazmaları lazım. Dile kolay doları bir günde 14 kuruş düşüren bir hökömet için ne kadar övünç dolu bir gün !
Traktörle sarımsak satan köylüye '' memleket nereye geldi, şu sarımsak fiyatına bakın '' dediğimde, '' fiyatına ne bakıyon beyim, bulduğuna şükret. Parayla bile yiyecek bulamayan ülkeler var '' dedi.
Evet ben artık tüm beynimi resetleyeceğim. Köylü milletin efendisi olduğuna göre , okumuş ekonomistleri dinleyerek değil köylüyü izleyerek yatırım yapacağım.
Bu ülke Göklerden ,son 18 senede gördüğü torpili tarihi boyunca görmemiştir. AKP döneminde ne kadar kriz olduysa hepsinden son anda bir el kurtarıyor. Bazen '' Bu insanlar gerçekten ALLAH ın sevdiği kullar galiba '' diye düşünüyorum.
Arka plan vs. diyenlere kulağım kapalı. Kabul etmek lazım ki, çok ballılar.
Bu arada bugün halkbank ile konut kredisi işini görüştüm. Emekli de olsam gelir durumu önemliymiş ve ailenin gelirleri ile ( belgeli, maaş dökümleri ) giderlerine bakarak bana 400 bin tl . kredi verebileceklerini söylediler. Şimdilik düşünüyorum.
Bu milletin dinamikleri çok farklı. Köydeki öğretmen, jandarma vb. görevli cuma günü camide saftaysa , gerisine bakmazlar. Aynı şekilde ; yalandan da olsa hastanede, postanede memur dan saygı gördüklerinde bu durumu iktidarın kendilerine saygısı olarak algılarlar. Uzun ince işler.
Yer İmleri