Swapsýz dolar bu kadar düþtüyse swaplý hayal bile edemiyorum.
Gittiðiniz yol yol deðil derhal doðru topiðe davet ediyorum herkesi
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Swapsýz dolar bu kadar düþtüyse swaplý hayal bile edemiyorum.
Gittiðiniz yol yol deðil derhal doðru topiðe davet ediyorum herkesi
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
O egeli ben deðilim
Bu trollerin iþine son mu verdiler ? Tam da bugün naralar yazmalarý lazým. Dile kolay dolarý bir günde 14 kuruþ düþüren bir hökömet için ne kadar övünç dolu bir gün !
Traktörle sarýmsak satan köylüye '' memleket nereye geldi, þu sarýmsak fiyatýna bakýn '' dediðimde, '' fiyatýna ne bakýyon beyim, bulduðuna þükret. Parayla bile yiyecek bulamayan ülkeler var '' dedi.
Evet ben artýk tüm beynimi resetleyeceðim. Köylü milletin efendisi olduðuna göre , okumuþ ekonomistleri dinleyerek deðil köylüyü izleyerek yatýrým yapacaðým.
Bu ülke Göklerden ,son 18 senede gördüðü torpili tarihi boyunca görmemiþtir. AKP döneminde ne kadar kriz olduysa hepsinden son anda bir el kurtarýyor. Bazen '' Bu insanlar gerçekten ALLAH ýn sevdiði kullar galiba '' diye düþünüyorum.
Arka plan vs. diyenlere kulaðým kapalý. Kabul etmek lazým ki, çok ballýlar.
Bu arada bugün halkbank ile konut kredisi iþini görüþtüm. Emekli de olsam gelir durumu önemliymiþ ve ailenin gelirleri ile ( belgeli, maaþ dökümleri ) giderlerine bakarak bana 400 bin tl . kredi verebileceklerini söylediler. Þimdilik düþünüyorum.
Bu milletin dinamikleri çok farklý. Köydeki öðretmen, jandarma vb. görevli cuma günü camide saftaysa , gerisine bakmazlar. Ayný þekilde ; yalandan da olsa hastanede, postanede memur dan saygý gördüklerinde bu durumu iktidarýn kendilerine saygýsý olarak algýlarlar. Uzun ince iþler.
Yer Ýmleri