hisselerin çoğu aylık desteğine değmiş yada değmemiş hafta sonu umarım iran abd ortamı gerginleştirmez dünya ekonomisi yeni bir savaş ve göç kaldıracak durumda değil
Printable View
hisselerin çoğu aylık desteğine değmiş yada değmemiş hafta sonu umarım iran abd ortamı gerginleştirmez dünya ekonomisi yeni bir savaş ve göç kaldıracak durumda değil
alkim desteklerine bile değmedi halen al posizyonunu koruyor bu gün 40 üzeri bekliyordum ama abd iran gerginliği gölge düşürdü algyo bedelsiz acıklaması bu tür hisseleri yukarı yönde etkiler
Bedelsiz beklentili kağıtlar iyi olabilir. ALGYO bugün supriz yaptı. Ben elindekini satmistim . Inşallah diğerlerinide sıra gelir . Anel ve ostim örneğin nerdeyse taban olacaktı. Alkım de beklentinin olması gayet güzel...
SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
icbc haftalık destekten dönüş sinyali var.. 5.27 drenç kırması dahilinde ana drenç olan 6.53 dek yükseliş beklenir
anele 2 haftalık bir süreçte 4 ve üzerine gideceğini umuyorum jeopolitik bir durum gercekleşirse bu piyasa içersindeki kimsenin kabaati değildir dgate bu hafta radarımda bir aksilik olmassa çift hane rakamlar görülebilir ytd
Dardanel ile ilgili bir analiz bekliyorum?
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam ALKIM için kap' a düşen haber süper yaklaşık 107 milyon teşvik yatırım tutari süper ötesi. Yarın hareket etmeyebilir . Fakat hareket ettiğinde . Artık ne olur. Güzel bir haberde devam edebilir. Birde fiyatı dibin dibinde olan Halkbankası için ne düşünüyorsunuz. Kotu ortamda bile ilk defa dik durdu ...
Merhaba, avod ile ilgili ne dersiniz
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Gerçekten buna benzer kağıtlar en az %5 civarında hareket ederken bu yerinden kımıldamadı! Gerçek değerine elbet bir gün kavusacak . Bugün bu haberle herhangi bir senet tavanla açardı. Tahminim gibi hareket etmedi . Çok yakında güzel hareket eder ve ardından güzel haberler . Halkbankasi da bankalar arasında çöp fiyatıyla çok ucuz diye düşündüm
tektu düşüncem aynen devam ediyor şu 0.20 cent civarında 0.70 cent düşüncem devam ediyor ytd
Hocam bu alkım in kimyası bozulmuş. Nerdeyse eksi kapatacaktı. Bu kadar teşvik haberine rağmen bu günde haraket etmemesi ilginç..
haftalık kapanış cok güzel oldu önümüzdeki hafta takip hisselerimiz daha hareketli olacak
#ulas için ne düşünürsün hocam
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam ozgyo durum nedir.Sabretmeye devammı?
Slm hocam ygyo ve yyapi hakkinda dusunceleriniz nelerdir tsk ederim.
SM-G965F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Daha once sorulmus mu goremedim. Safkr icin ne dersiniz?
Hocam, analiz ettiğiniz önerebileceğiniz sistemin al dediği yeni bir hisse varmı?
Hocam nazar değdi. Kağıtlar yerinde sayınca
Acaba yatırım bist 30 , 50 ve 100' mi yöneldi. Öneri listeniz bu hafta için varmi???
hafta sonu yoğundum bakamadım pek piyasaya eldekilerle idare ediyorum söyle bir tarattım metro.odas.bntas.ozgyo .ıhlgm.akcns.ecılc al verenler sistemde kolay gelsin boll kazançlar ytd
sistem boluc al vermiş bu hissede beklentim ve hedefim geniş ytd
anele hissesinde cok baskı var kırılmak üzere bu baskı yabancı alımları devam ediyor ytd
Avod hakkında..?