alkim desteklerine bile değmedi halen al posizyonunu koruyor bu gün 40 üzeri bekliyordum ama abd iran gerginliği gölge düşürdü algyo bedelsiz acıklaması bu tür hisseleri yukarı yönde etkiler
alkim desteklerine bile değmedi halen al posizyonunu koruyor bu gün 40 üzeri bekliyordum ama abd iran gerginliği gölge düşürdü algyo bedelsiz acıklaması bu tür hisseleri yukarı yönde etkiler
icbc haftalık destekten dönüş sinyali var.. 5.27 drenç kırması dahilinde ana drenç olan 6.53 dek yükseliş beklenir
anele 2 haftalık bir süreçte 4 ve üzerine gideceğini umuyorum jeopolitik bir durum gercekleşirse bu piyasa içersindeki kimsenin kabaati değildir dgate bu hafta radarımda bir aksilik olmassa çift hane rakamlar görülebilir ytd
Hocam ALKIM için kap' a düşen haber süper yaklaşık 107 milyon teşvik yatırım tutari süper ötesi. Yarın hareket etmeyebilir . Fakat hareket ettiğinde . Artık ne olur. Güzel bir haberde devam edebilir. Birde fiyatı dibin dibinde olan Halkbankası için ne düşünüyorsunuz. Kotu ortamda bile ilk defa dik durdu ...
SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Gerçekten buna benzer kağıtlar en az %5 civarında hareket ederken bu yerinden kımıldamadı! Gerçek değerine elbet bir gün kavusacak . Bugün bu haberle herhangi bir senet tavanla açardı. Tahminim gibi hareket etmedi . Çok yakında güzel hareket eder ve ardından güzel haberler . Halkbankasi da bankalar arasında çöp fiyatıyla çok ucuz diye düşündüm
SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yer İmleri