dön SıPa dön
şunu da literatüre ekleyelim :he:
Printable View
dön SıPa dön
şunu da literatüre ekleyelim :he:
Buradan sert basarsa 1280 hedefe girer ben de stop olurum ama sanmıyorum lönk devam, tabi sanmadığını yapana da pala deniyor o ayrı.
Biz palaya keriz falan diyoruz ya bedava para dağıtıyor.
Pala da diyor ki ulan bu kadar keriz bulmuşum bırakır mıyım. Bak yine keriz diyecekler. :p
TEB 100bin+ longla hiç istifini bozmuyor yalnız. dünkü hengamede bile 6000 long kapamış.
neyine güveniyor? sorusunun cevabı açık sanırım.
Son 15 gun asi bulunmazsa trump i direk hapise alirlar yaptigi manipulasyonlardan dolayi
Ko$ DowF ko$.. Yapabilirsin sen.
simdi okudum twıtter'da bır gonderıde, begendım... buraya da koyayım...
Take any activity.
Train for five hours every day.
Stay consistent for a decade.
Here comes talent.
1992'de bir mentor hocamız Üni. style bahsedip net yaşatmıştı ilgi mevzuyu ki ancak evvel tecrübelerimizden biliyorduk bile o an..
Mühim detaylardan..
Ve fakat son cümle hariç.. 'Talent' biraz başlangıçta da olmalı.. Showable & trustfull 'talent' seviyesi daha doğru..
Ve elbet birazda sevmek meselesi, herşeyde olduğu gibi..
gazı sanırım ekgyo çıkaracak
valla paragöze hak vermemek mümkün değil taş gibi borsamız var dax a verdiler sopayı alev alev yanıyor bizimki saçını taramaya devame diyor
kardemir in speği tam g.vat ya.
olum salsana lan kağıdı aşağıya :he:
sal gelsin be olum shortlar bayram etsin nedir yani.
dünden beri bekleye bekleye ağaç olduk amk
1300 altı longları da 1305 verdim az karla genel olarak poz hafifledi hala 2/3 lönk maliyeti yükseldi tabi. Her gün kazanacağız diye bir şey yok iyi durmuyor 2 dakikaya niyeti belli olur sert alırsa ne ala alamaazsa zararı da kabullenmek lazım.
10 aydir hatta 24 aydir yukselirken de satti bunlar hemen hergun satiyorlar bitmedi ne mal varmis bunlar da boyle
Tez vaktesinden 28,5Xx DowF istenile.. İste. gitsin )
AK parti; onlar konuşur AK parti yapar.
ecevit Kuru sadece 650 bin liradan 1.300.000 e Yükseltebildi
ama akp 1'den 8'e taşıdı bu başarıyı kimse görmek istemiyor :)
evet yetmez ama biraz sabretseniz neler yapılacak göreceksiniz ...
geçen hafta yanlış hatırlamıyorsam 131 mio USD alım yapmışlardı uzun zaman sonra ilk defa...ama bu hafta tekrar satış var...bu hafta derken geçen hafta verileri bunlar...
YURTDIŞI YERLEŞİKLER HİSSE STOKU HAFTALIK DEĞİŞİMİ (PİYASA FİYATI VE KUR HAREKETİNDEN ARINDIRILMIŞ) 9 EKİM'DE : -91,3 MİLYON USD
Merkez Bankası net uluslararası rezervleri 9 Ekim itibarıyla 17,09 milyar dolar oldu(Önceki 16,80Mlr)
7,95 ten dolar aldım diye bana kızmayın bak merkez bankası bile dolar almış...
Dax %3,15 eksi iken 0,30 da tutan badem şimdi aşağı basıyor :)
Uzun konuşuyor. eyyyyy Amarigaa