Originally Posted by thebigshort Birazdan 130 xxx deki 1500 lot devrilir diyorum Hayırlı işler bol kazançlar az önce 2000 lot verdi oralara, yazılı olan alımların hepsini çizdi. Şimdi de çizebilir tekrar nedense bir yere yüklü lot yazılıyorsa mutlaka çiziliyor. Kendi lotu mu acaba diyor insan!
Sabahleyin bilgisayardan göndermiştim, görünmüyor forumda. Bir de cepten deneyeyim. Lenovo P1a41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Originally Posted by ConSenSus SenSor Biraz da 28,15X style aynen, ne yakaladık bee.. Bunlar ise 28,65X kawruklardan.. Topukla ++DowF. Ve 28,12X emsal ilave re-long'lar ile.. Yine aynen yukardan kawruklardan.. 4-5 saatlik barlar style parabolik destek tutarsa ise hesabı.. Sağlamdır epey.. Dön Dow dön..
130.275 den 31 adet Short
Originally Posted by JAS ... Sen yine de dikkat et Dostum. Yine mi.. Hile mi.. ) Dikkatsiz trade yapılır mı hiç JAS, ne demi$ler salçalısı kalçalısı $art.
Originally Posted by thebigshort 130.275 den 31 adet Short Adet manalı! tersteyiz bol kazançlar ikimizden birine
Originally Posted by ConSenSus SenSor Yine mi.. Hile mi.. ) Dikkatsiz trade yapılır mı hiç JAS, ne demi$ler salçalısı kalçalısı $art. Graf senin içindi Dostum. Originally Posted by JAS Sabahleyin bilgisayardan göndermiştim, görünmüyor forumda. Bir de cepten deneyeyim. Lenovo P1a41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi 28500 üzerinde kalıcı olmadan long açmak ciddi risk.
Originally Posted by thebigshort 130.275 den 31 adet short bol kazançlar ayıcıklarıma
Batık ayıyım poz açacak halim yok
Forum Rules
Yer İmleri