Evi 1.800 e alan değil ...... satan karda
iyi hesapla .......... :kahkah:
Printable View
Katılıyorum, teşvikle biraz daha hareket olabilir ama bu balon haddinden fazla şişti.. Dow da olası kırılma çok daha derin olacak bence. Bizde durum imam cemmat misali olur bence
VOG-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tabi canım ona zaten şüphe yok. Benim ihtiyacım var ihtiyacimi göremedim devlet piyasayı bozduğu için!SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
dusecek piyasa gecen hafta duserdi hafta dusmedi cuma duserdi pala pozizyon artirmak yerine long poz azaltirdi bunlarin hic biri olmadigina gore yeni baskanla noel rallisine devam..
bu twitter'a girince insanın sinirleri zıplıyor. millet öyle mala gömülmüş ki herkes pozisyonu gereği mb başkanı sepetleme olayını pozitife çekmeye çalışıyor, algı yaratıyor. bloomberg'e çıkan tiplerden başlayıp adı çıkmış karahan, levent makineci gibi sürekli malda sürekli boğa tipler de naci ağbal bu işi çok iyi yapar havasında.
ya arkadaş IQ belli bir seviyenin üstündeyse ki bu piyasada hayattaysan üstündedir, bu haftayı şöyle bir analiz edip murat uysal'ın gidişinin hayra alamet olmadığını anlarsın. 8.55 üstü dolar görünce mb acil toplantı gündeme geldi ve 8.40'lara geri çekildi. cuma günü 8.60'lara vurup 8.52 günü kapadık. cuma gece 1'de damat ne dedi? murat uysal son toplantıda ne dedi? naci ağbal kimdir? bunları düşünmek gerekir.
murat uysal faiz arttırmayalım demiş o yüzden kovulmuş diyenler var gül gül öldük.
uysal faiz arttı artmadı enflasyon arttı artmadı benjo arttı artmadı diye mi gitti hahahahaa bu kadar basit düşüneceksem oynamam ben bu oyunu kartlar yeniden karılacak as papaz vale kız hepsi yeniden dizilecek uysal dakka bir gol bir konya maçı dakka iki gol iki :oleyo::oleyo:
Burada BIDEN den çok ABD derin devleti Kamala HARRİS üzerinde duruyor.
olaya teknik acidan bakalim gragikler dusecek endeksimi isaret ediyor ralli yapacak endeksimi...129200 hadi 129 olsun max dusus oda olursa yukarda 133 137 141 yolu acilmis endeks var..bos bos konusmakla olmuyor dusmesi icin teknik ve temel nedenler nedir bunlari gecen hafta alan pala bilmiyormuydu ky 36000 adet shorta asilmis simdi beklsinki dusecek palayi carpacak duser duser..
4 saatlik ve gunluk
https://i.hizliresim.com/XiIbd8.jpg
url=https://hizliresim.com/Hb5Smr]https://i.hizliresim.com/Hb5Smr.jpg[/url
Naci gelmiş , Murat gitmiş bunları önemi yok .
Tek elle yönetilen ülke , tek elle yönetilen borsa .
Bıst 119 yapmış zaten , dışarısına göre hareket eder.
BBC News Türkçe
@bbcturkce
·
48d
ABD'de başkanlık seçimini Joe Biden kazandı.
Resmi sonuçların açıklanması sonrası Washington'un ilk Türkiye gündemi S-400 yaptırımları:
MB başkanını depo bekçisi gibi kolayca kovmuşlar ........ hem de bu ikinci
Biden kazanmış, yandaşlar son ana kadar sarı kafa kazanacak sanıyorlardı .......
hala pembe hayaller ....... :kahkah:
zigzag ne capimda birisin nede muhatap alinacak birisin benimle isin olmasin.yaz yorumunu beni karistirma..
eğer normal bir hafta yaşıyor olsaydık ve son günlerdeki rekabetçi kur muhabbeti olmasaydı nötr bir haber olurdu. yani öyle bir durum oluştu ki murat uysal savunmayı buralara kurmak istiyordu ama damat efendi ise istesek savunuruz kardeş, daha önemli işlerimiz var havalarında. rekabetçi kura uygun birisi geldi.
Ana Sayfa Zaman Akışın
Sputnik Türkiye
@sputnik_TR
·
20sn
Russia state-affiliated media
Hillary Clinton: Bu tarihi bir başarı, Trump'ın defedilmesi ve Amerika için yeni bir sayfa oldu http://sptnkne.ws/EpuX #Election2020 #ElectionResults2020 #USPresidentialElection2020
Seneto belli oldumu
Tahvil faizlerinde aşağı hareket var. Benim hislerim short diyor, ( özellikle 1340 - 1210 düşüşü daha geçen hafta idi ) ama tahvil cok önemli ve dususu hızlanırsa para geliyor demektir, zaten üç kuruş para gelse 5 bin puan artar çünkü öldüm fiyatının da altında. Dolar bazlı ya bakıp bakıp mal satmaktan short olmaktan vazgeçiyorum. Diğer yandan hem 15 lik hem saatlik alda, mb başkan değişimi de BIDONA HOSGELDIN SENINLE CALISMAYA ACIGIZ mesajı olarak okursa piyasa baya bi yukarı gerdirebilir.
Ben bu nedenlerle bilemedim flat kalmayı tercih ettim emin olmadan poza girmeye gerek yok borsada fırsatlar tükenmez...
SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
neymiş uysal gitti ağbal geldi bu olumsuzmuş allalalala neden uysal çok mu başarılıydı da şey 8,50 oldu neymiş merkezin değişmesi güven azaltırmış sanki geçen hafta çok güveniyorlardı da uysal gidince aaa neden böyle oldu mu diyecekler boş boş işler sarı trup gitti Allah yolunu açık etsin artçıları olacaktır bu uysal olur konya olur olur da olur arkası gelir acele atmeyin yav zeten terste yakalanmışsınız bırakın keyfini çıkarsın ayıcıklarım :oleyo::oleyo:
Herif seni ozleyecegiz seni cok arayacagiz
ihtiyar kazandı akm ver şelaleyi palaa :halay::halay:
Trumpda kendini golfe vermiş herkes mutlu:)
https://twitter.com/business/status/...114737152?s=19
Donald trump bir efsaneydi
Dünya cok sey kaybetti
valla beyler bütün günü okudum..
el insaf.
iş adamıyım tırı vırı diye geçinen sürüyle üye var..
bir cevap verin.
faizle sıcak para çekebilecek mi ülke ?
enflasyon talep yüzünden mi de faizle baltalasınlar ?
djı weekend artıda şuan ...pazarteside artıda olabilir ama bizim için şey önemli kaç tan açacak acaba şey???
ilk tepkiyi bitcoin verdi 15 bin altına gümledi ayıcıklarımla devamını bekleriz :halay::halay:
Merkez bankasına daha evvel maliyeci geldimi bilmiyorum.
Naci ağbal
1989 yılında İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü'nden mezun oldu.[1] Aynı yıl Teftiş Kuruluna girdi, 1993'te Maliye Müfettişi oldu. Yüksek Lisans eğitimini 1998 yılında Exeter Üniversitesi İş İdaresi Genel İşletme Yönetimi (MBA) Programında tamamladı.
2003 yılında Gelirler Genel Müdürlüğü Daire Başkanlığı görevine, 2007 yılında Bütçe ve Mali Kontrol Genel Müdürlüğü'ne atandı. Ekim 2008 tarihinde Bakanlar Kurulu kontenjanından Yükseköğretim Kurulu (YÖK) üyeliğine seçildi. 8 Mart 2008 tarihi itibarıyla de Ahmet Yesevi Üniversitesi Mütevelli Heyet üyesi oldu. 12 Haziran 2009 tarihinde Maliye Bakanlığı Müsteşarlığı görevine atandı.[2][3] Bu görevini 9 Şubat 2015 tarihine kadar sürdürdü.[4][5]
https://tr.m.wikipedia.org/wiki/Naci_Ağbal
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi