Sayfa 56/1002 İlkİlk ... 646545556575866106156556 ... SonSon
Arama sonucu : 8016 madde; 441 - 448 arası.

Konu: Viop - XXVII

Evi 1.800 e alan değil ...... satan karda

iyi hesapla ..........

Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    0.64 ile ev alanlar inanılmaz karda? Olmayan parayla bastı geçtiler.

Fiyatlar konusunda evet haklısın, 1200 e anlaştığım evi kiracı çıksın dedim mayıs sonu idi, haziran geldi adam "bana özel" 1500 yaptı anlastik diye, almadım, 1800 e sattı.

Şimdi, 1200 e 0.64 ile alsam inanılmaz bir şey olacaktı, 1500 e alsam da iyi imiş, 1800 e alana da keriz diyemem çünkü uçtu gitti faiz artarsa nakit ev almak için bekliyorum ama pk umudum kalmadı artık.

SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by ant Yazıyı Oku
    Piyasa acılmadan Merkez Bankasından acıklama bekleniyor 19 Kasımı beklemeyecek gorunuyor.Borsaya eskiden faiz artısı yaramazdı simdi tam tersi donemlerden gecmekte YTD
    neye daynarak bunusöyluyorsunuz??damat daha bugün demiş faiz artışı yok.dolar bizi ilgilendirmıyorlar diye...pazartesi faiz artsın istifa ederim

Alıntı Originally Posted by ZigZag Yazıyı Oku
    Biden bu arada çok kötü bir haber ..........
    Katılıyorum, teşvikle biraz daha hareket olabilir ama bu balon haddinden fazla şişti.. Dow da olası kırılma çok daha derin olacak bence. Bizde durum imam cemmat misali olur bence

VOG-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Tavsiye vermek haddime değildir, yazdıklarım sadece beni bağlar..
    'Başkasının çıkardığı yerden inemezsin, düşersin!'

Bu Short poz evladiyelik ......... bence en az %10 u var

Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Bol kazançlar. 1309 dan elim gitmedi shorta desem yalan olur ama flat geçirdim haftanın çoğunu sistemim var 15 kontrat long girdi 1299 maliyetle.

5. Tabi canım ona zaten şüphe yok. Benim ihtiyacım var ihtiyacimi göremedim devlet piyasayı bozduğu için!
     Alıntı Originally Posted by ZigZag Yazıyı Oku
    Evi 1.800 e alan değil ...... satan karda

iyi hesapla ..........

dusecek piyasa gecen hafta duserdi hafta dusmedi cuma duserdi pala pozizyon artirmak yerine long poz azaltirdi bunlarin hic biri olmadigina gore yeni baskanla noel rallisine devam..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Şişli-İstanbul
    Gönderi
    1,689
    bu twitter'a girince insanın sinirleri zıplıyor. millet öyle mala gömülmüş ki herkes pozisyonu gereği mb başkanı sepetleme olayını pozitife çekmeye çalışıyor, algı yaratıyor. bloomberg'e çıkan tiplerden başlayıp adı çıkmış karahan, levent makineci gibi sürekli malda sürekli boğa tipler de naci ağbal bu işi çok iyi yapar havasında.

ya arkadaş IQ belli bir seviyenin üstündeyse ki bu piyasada hayattaysan üstündedir, bu haftayı şöyle bir analiz edip murat uysal'ın gidişinin hayra alamet olmadığını anlarsın. 8.55 üstü dolar görünce mb acil toplantı gündeme geldi ve 8.40'lara geri çekildi. cuma günü 8.60'lara vurup 8.52 günü kapadık. cuma gece 1'de damat ne dedi? murat uysal son toplantıda ne dedi? naci ağbal kimdir? bunları düşünmek gerekir.

murat uysal faiz arttırmayalım demiş o yüzden kovulmuş diyenler var gül gül öldük.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
     Alıntı Originally Posted by ajfa Yazıyı Oku
    bu twitter'a girince insanın sinirleri zıplıyor. millet öyle mala gömülmüş ki herkes pozisyonu gereği mb başkanı sepetleme olayını pozitife çekmeye çalışıyor, algı yaratıyor. bloomberg'e çıkan tiplerden başlayıp adı çıkmış karahan, levent makineci gibi sürekli malda sürekli boğa tipler de naci ağbal bu işi çok iyi yapar havasında.

ya arkadaş IQ belli bir seviyenin üstündeyse ki bu piyasada hayattaysan üstündedir, bu haftayı şöyle bir analiz edip murat uysal'ın gidişinin hayra alamet olmadığını anlarsın. 8.55 üstü dolar görünce mb acil toplantı gündeme geldi ve 8.40'lara geri çekildi. cuma günü 8.60'lara vurup 8.52 günü kapadık. cuma gece 1'de damat ne dedi? murat uysal son toplantıda ne dedi? naci ağbal kimdir? bunları düşünmek gerekir.

murat uysal faiz arttırmayalım demiş o yüzden kovulmuş diyenler var gül gül öldük.
    yani ? naci ağbal'ın gelmesini negatif mi almak lazim

Sayfa 56/1002 İlkİlk ... 646545556575866106156556 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •