ERSOYDELTA hocam sosyal medya adresınız varmı takıp etmek ısterım sızı bıde hocam 150 bin tl ylen sızce uzun vadede ne almak lazım tskler
ERSOYDELTA hocam sosyal medya adresınız varmı takıp etmek ısterım sızı bıde hocam 150 bin tl ylen sızce uzun vadede ne almak lazım tskler
Dün DOLAR/TL ciddi ANLAMDA SİLKELEME YAPTI
KALDIRDI ve basıldı ÜSTÜNDEKİ LONG pozisyonları SHORT ile kapattırmak ister gibiydi
dediğim gibi bu hafta için 3,90-3,92lere kadar sağlam KALDIRAÇLI işlem yapınca kar bırakabilir
TEK dez avantajı SOLA bakan fLAMA ya girerse 3,79-76 lara kadar buy yani LONG pozisyonlarınızı kapattırmamak için teminatınız yeterli olmalı###
ANCAK unutmayın SOL yönlü flama da üst kısımda da 3,96-98 lere kadar kaldırıp oradan da basabilir ancak AYLIK grafikler ÇIKIŞ veriyor.
ben şimdiden BUY limitlerimi SIRALI Olarak 3,82100 den aşağıya doğru girdim 0,01 lot olacak her kademede yani 3,82000 3,81900 sırayla gidiyor
nasılsa 1/200 kaldıraç var ###
bu arada forexte ada ülkelerinden hesap açmayın sakın mutlaka açtığınız yer denetime tabii olsun
####
ingiltere bazlı kurumlar iyidir.
####
Borsada hisseler görüldüğü gibi bir yükseldi ancak bu yükseliş tamamen iyice sattık bu kalanlarıda satalım diyen vatandaşın satışları yüzündendir.borsada TAHTA sahibi gibi düşüneceksin MAL mı yedin KALDIRabildiğin kaldır.inatlaş,aynı şekilde aldıkça birileri eline ver .
bakalım kime satacaklar borsayı böyle kaldırıyorlar.tr de banka satın alanlar örnek HSBC mi vardı bir zamanlar baktı piyasaya kaçtı adamlar
hepsi fahiş fiyatla banka aldıklarının farkına vardı.
####
bakalım şelale düşüşüne kimler yakalanacak hayırdır diyelim.
####
şuanki usd düşüşü tuzak olarak görüyorsun bence düşcekse burdan 77 lere gider yoksa 98 çıkınca ancak şubattan sonra tekrar ineceğine ihtimal veriyorum birde ocak ayında grm altın tahminin nedir ersoy bey siz buraya yazın herkes kendi karar versin kimse yüzde yüz tutturamaz saygılar
Yabancılar noel vuruşunu yapsın son olarak ondan sonra dolar çıkar ocak ayının 2.haftası falan Ersoy hocamin söylediği gibi dolar 10 TL olmaya olur da be zaman 2023 temi ne zaman 2018 de ben 5 TL. 2019 da 7,5-8 TL olur zannımca.
Ersoy ülke içinde viop'ta short ile batırdığın yetmedi, artık 200 kat kaldıraçla yurtdışında da mı batıracaksın, yeter vatandaşın senden çektiği :)
Ersoy bu ne manyak yaşam tarzı bu ne dingil hayat seninki?
Bu kadar şey anlatıyorsun, konut,altın,şurdan arsa alın vs..
Sonuç; gidin yurtdışından 1 e 200 kaldıraçlı hemide şort olun...
Kumarda bile cebindekini kaybedersin, 200 katını değil..
Masa asla kaybetmez o oyunda..
Akıllı ol artık..poponda don kalmadı..ömür billah terstesin,kuyruk tava sapı gibi..
Çok merak ediyorum, hangi yörenin manyağısın sen:))
En son Suriye’den arsa bakıyodun, kafana güneşmi geçti oralarda?
Maşallah ufkun çok geniş hemen İngiltere’ye uzanmışsın kaldıraçlar elinde..
Bu kadar zarar yıprattı seni.. git dinlen biraz.. contayı komple yaktın..
Yazık günah, buralara destan gibi yazıyorsun, grafikler,videolar ...
saf,gariban dolu ortalık , bir halt biliyorsun zannedip atlıysak, görücek tersten sonra..
Borsadan anlamıyorsanız gidin altın alın, bu saçma sapan kaldıraçlı işlerde soyulmayın..
adam hiç bir şeyden anlamadan evinde boş vaktinde kısa bir sürede bitcoin ve forexten konut aldı ufak bir yatırım ile .
####
DOLAR /TL şuan SAT sinyali YAKTI 3,77500 aşağısına inmeden ilk durak o civarlar.
inerse FULL short ile kalmak mantıklı
iyice kafayı yedi grafik aylıktan ve haftalıktan sat veriyor günlükten saatlikten al veriyor.
akşam yine saat 18:00 sonrası ingiltere bazlı birileri DOLAR (TL ye basacak gibi bir şüphe var içimde
USDTRY 3,775civarına kadr bugün shortta sinyal üretti sistem.bakalım tutacak mı?
Ersoy hocam sizden ricam gereli değerlendirebilirmisin...tesla ve savunma sanayi ile ilgili gizli anlaşma falan kafam çok karıştı...teşekkürederim...
Atma Ersoy..
Forex te işlem yapanların %90 küsürü soyuldu...
Kendi kendine misyon yükleyip, millete mal kakalıyolar diye yaygara yapan, 105 binden beri kaldıraçlı şort olun diyen,dolar 10 lira olacak diye aylardır millete dolar kakalayıp şimdi kaldıraçlı şort olun diyen,, böyyük hoca,
Ters indikatör Ersoy..
Yine sallıyosun,
Bırak bu palavraları..
Şu yancın olacak yıllardır ülke batacak diye amutta gezen iki tane zavallıyıda al ve sus artık..
Sizde aklınızı başınıza devşirin, zinhar bu piyasada kaldıraçlı işlere bulaşmayın, so-yu-la-cak-sı-nız..
Ahh gerel AHH
elimde sadece 3 lot var. satmamıştım.
şans işte
###
evet söylentiler i bende duydum
###
şuan televizyon izleyenler umarım şifreleri ALDILAR A... hocadan
DOLAR genelde yükselmeye mahkum
ancak TEKNİKte şuan ichimoku BULUTUNU çapraz AŞAĞI kırması gerekli günlükte içine girmeseydi bulutun yönü AŞIRI alımda yukarıydı.
şuan bulut bitimi 3,7tl civarı
###
BORSA için aracı kurumlar iyi çalışıyor iyi pazarlıyor bizlere Omuz-baş-omuza devam.
Yukarıda kaç mesaj önce ne yazdım ALBRK sinyal üretti demedim mi 1,15tl fiyattı ? ne yaptı ? hareketini bitirdi
şimdi HALKB ta sıra
toplasın biraz bakın hazır spekülasyon haberlerine kullanıp milletin elinden alsın SHOW o zaman başlar
###
DENGE ne oldu?
COMDO ne oldu?
KAREL ne olacak? bunları izlemekte fayda var.
###
EMKEL diye msaj atmıştı birisi emkelde kurtuldu vatandaştan gitti
kurtulan gidiyor kurtulana kadar ise 10 takla atıyor hisseler
Ana ENDEKS hisseleri ise şuan tepeleri DİKMEKLE meşguller aylık grafikler BORSAendeksinde ve endeks hisselerinde zirve dönümlerinde
####
http://www.hisse.net/topluluk/showth...90#post1399190
####
tüm grafikler 162. mesajda bu sayfada açıp bakın kopyalayın
####
ERSOYZADE demek istedin sanırım?
beni
dinleyenler takip edenler
DENGE yi 1000kez söyledim mi?
comdo 3,99tl yidi
karel hikayesi AYNI GEREL gibi olursa aynı şekilde COMDO da hikayesi GEREL gibi olabilir bunlar müthiş şirketler
####
HALKB toplanma başladı biraz daha düşüremiyor dikkat ettiniz mi geleceği çok parlak bir banka ve çok ucuz
####
bitcoin için tahminde bulundummu okudunuz mu?
50000 dolar=1 BTC
belki 200000dolar
GLOBAL ekonominin çökertileceği KEHANETLERİ ile düşününce neden olmasın diye düşünüyor insan?tam insanlar ekonomiye güvenmiyorken yeni bir GAZ etkisi olacak piyasada
http://www.hisse.net/topluluk/showth...64#post1310564
http://www.hisse.net/topluluk/showth...67#post1296267
http://www.hisse.net/topluluk/showth...94#post1296294
USDTRY aşırı short yarın sağlam ichimokuyu çapraz kesecek mi bakalım görelim?
hedefini 3,7000tl olarak koysak gelirmi bakalım?
###
Sakin Başkan,
Ben piyasayı gün içi takip bile etmiyorum artık, önceki dediklerini hakkaten okumadım..
Çok ciddiye alıyorsun , dinlen biraz.. gül geç birazda..
Kabul et artık çok sağlam terstesin..
Herşeyi geçtim, vatandaşı kaldıraçlı işlere teşvik ediyosun çok kızıyorum ve art niyet arıyorum..
Hissede,dolarda,altında en kötü biraz kazanır veya kaybeder insan..
Ama kaldıraçlı işlerde ocağı söner gider..
Bu kadar hayalperest ve şuursuz insanın olduğu yerde bu yapılacak işmi?
amacım zaten bilinç aşılamak şuan DOLARda pozisyon almış vatandaşı uyarmak teknik bozuldu dolarda sert satacaklar
geçen hafta dediğim gibi olmadı 3,92ye çıkmalıydı 3,89 gösterildi sert basıldı ve SONUÇ artık ichimoku bulutunun içine girdi günlükte grafikler
bunun anlamı %90 ihtimal ichimoku bulutunu ÇAPRAZ KESER yani 3,7tl ye kadar sağlam KAZANÇ bırakır
ben HER ZAMAN söylerim teminatının oranı %1000 altına inmesin en az 10msli hesapta teminat kalmalı
tabii bu benim oranım örnek senin hesapta kaldıraç 1/500 ise senin %2500 tutman gerekli eğer acemi isen
veya kendin belirlersin kendine
####
evet kaldıraçlı işlemler risklidir ancak bunların eğitimleri var kimse gelipte risk alıp sonra kaybetmenin heveslisi değildir
####
neyse göreceğiz bakalım
bu arada millete VAY terstesin yok şöyle zarar ettin gibi cümleler ile yine negatif reklamımı yapıyorsun gözden kaçmıyor değil
yazdıklarımı okusalar yeter vatandaş için
vatandaş ne yapsn b? adam evine ikincil iş yapıp ekmek götürme peşinde
çünkü krizdeyiz ülkemiz parası olana cennet
ancak çok aşırı zengin olsam neden bir otomobile 4 misli para vereyim ki diyede sorgulamıyor değilim üstelik Yollarımız yol değilken
hindistandan farkımız var mı bizim ? avrupanın gözinde bizler ile hintlilerin yaşam standartları aynı
hindistanda adam Fakir bize göre ama onlara göre zengin neden DÜNYANIN en zengin adamını hindistan çıkartıyor?_
çünkü adamlarda ücreet AYLIK 10 DOLAR a işçi çalıştırıyor çalışanınn primini patronlar yemekte hindistanda
bizdede durum aynı değil mi?
kimse işçi olmasın bakın bizde işçi maaşları nasıl 1960lar 1970ler standartlarına çıkıyor
kimse bana dünyada işçi haklarını 1981yılında demir leydinin baskıyla zorla almadığını söylemesin bizdede durum aynı sisteme gidiyor
bizdeki demirleydiyi BAŞA getirsinler asıl o zaman görün siz nasıl zorla işçi eşittir köle yapılır
.bizde biraz sistemi okuyup yorumlama gücü var umarım düşündüklerim olmaz.
####
doların yükselişi kaçınılmaz diye konuşuyor millet YARARLARINI bilmeden
akşam TV izledim çok izlemem ama ASAF hoca çıktı benim defalarca yazdıklarımı savundu
adam bizim ülkeye Döviz getirecek milyarlarca dolar sonra dövizi çıkartırken vay dolar 7tl oldu diye MEDYA üzerinden yedirip millete doları baskılatacak
öyle bir dünya yok serbest piyasa ekonomisi bu getiriyorsun doları kazanıyorsun ÇUVALLA ondan sonra vay artık kaçma vakti geldi deyip
çıkartırken dolar çıkıyor diye VATANDAŞA dolar sattıracaksın aklı sıra###
ihracatçı ne yapsn bu ülkede?
ithal gelen ürünler tamam pahalılaşacak ama iç üretim CANLANACAK krizden çıkamayız yoksa
brkaç AÇIK döviz borcu olan şirket batar sadece o kdar
BORSA bile canlanır
ancak dediğim gibi borsa önce bir teknik boşluğu doldurmalı
YUKARIDA hesapladığım gibi doların olması gereken teknik seviye 2021-2023 civarı 9,6tl dir.
KISA vadede DOLARA basacaklar bunu da unutmayın 3,70tl altından toplayan zarar ETMEZ
Ben şuan 3,7tl ye kadar Short çekip oraların altıdan buy girdim
3,65tl ye kadar LONG ları yolladım
USDTRY nin hareket sahibi kimse kaldırdıkça eline SELL alıyor ben 3,86 tl ye kadar SELL ile doldurdum her fiyattan SELL açık adam bizi SAF acemi zanneti herhalde biraz kaldırınca teminat yetersiz diye patlarız zannetti ancak kaldırdıkça SELL limit emirler gerçekleşiyor.
XAUUSD için ise ALIM fırsatı var 1276dolar ilk durak
1282dolar ikincil durak
####
TEKNİK çalışır bu işlerde ne kadar uğraşsa da DOLAR kısa vadede 3,70in altına ALTIN ise kısa vadede 1286 dolara kadar çıkar
bizim saatimizle 18:00dan sonra bakalım ingiltere kaynaklı FOREXçiler DOLAR /TL de basacaklar mı çok hızlı dedikleri gibi yoksa speküle mi etmişler ortamı görecez
ben SELL ile pozisyon açtım yukarıya kademe kademe satış koydum. Önce yukarı çekip milleti yanıltmak ister diye oralardan da satayım dedim.
bakalım ne yapacaklar?
Haftasonuna USDTRY de SELL yani vatandaş deyimiyle satış pozisyonu ile girmenin en büyük avantajı 1 LOT işleme yaklaşık 43DOLAR faiz Yani SWAP ödenmesidir elde satış olduğu için BUY olsaydı elde bu kez biz SWAP faizi öderdik
#####
bugün çevreme ALBRK yükselirse AÇIĞA satın demiştim tutmuş son dakikalarda 1,39tl ye kadar basmış bizimkiler 1,5tl üstünden sattıklarını TOplamış
vay be Tahta sahibi iyi ZARAR yazdığını sanmam kesin malı vatandaşa dayamıştır.
ŞAHSİ fikrim :
daha önce 1,15tl deyken sinyal üretmişti AL sinyali VARMİŞTİ ve bunu yazmıştım gördünüz mü 2 haftada neredeyse %50 KAR getirdi.
birde açığa satarsanız böyle ekstra bir %10 daha bırakır
ve toplam %60 yapar
olan yine gariban vatandaşa olmuştur YAZIK ama elden birşey gelmez tahta sahibi bastığına göre ALICILARA sağlam yerleştirmiştir.
şimdi de söylüyorum ben 1,31 civarının altından girerim bu hisseye 1,24tl yi gösterir önümüzdeki AGUSTOS ayında 2018 yazında toplanabilir.
kaldır VUR hareketlerini bol bol yapacaktır 1-2-3 kademeye eldeki malı sattırmadı mesela bugün ancak bol miktarda mal sahibi yaptı
işte borsanın mantığı budur DOLDURURSUN ALICIya verirsin GAZI spekülasyonu ve SATAR çıkarsın.
adam iki kez iki günde 1,58tl gösterdi boşuna değil bizde oralara kadar devamlı açığa sattık.
1 lot ne kadar sn delta.
yani teminat ve bir birimlik harekette kayıp kazanç nedir.Boşuna 43 dolar vermez bu vahşiler.
1 lot demek 100 000 USD ye karşılık TL almak demek
yani 100 000 dolar satıyorsunuz aslında ama kaldıraçlı işlem yaptığınız için bunun 1/500
veya 1/200 veya 1/100ünü teminat olarak açıyorsunuz
benim HESAP 1/500 yani ben 200 dolar lık teminat açıyorum ancak unutmayın bunu açmak için hesabımda
200x20 misli teminat tutmam gerekli RİSK olmaması için
yani 4000DOLAR +200 dolar
herkesin hesabı farklı risk algısı farklı ben %2000teminat altına düşmem
dikkat ediyormusunuz şuan
USDTRY nasıl SPREAD açıldı
biryerlerden koku ALDIK ondan SELL oynadım hafta içinde 3,7tl yaparsa 1 lot ile ne kadar kazanırım onun hesabını siz yapın
aynı şekilde XAUUSD içinde BUY kokusu aldık biryerleden oturduk teknik analiz ÇALIŞTIM
bakalım tutarsa cumaya kadar 20bin DOLAR kazanırım
EVET USDTRY şuan 3,80800e kadar düştü bunun anlamı
0,5 lot ile yaklaşık 130dolar cepte
daha devam düşmeye
yukarılara 0,01 LOT luk 200tane SELL daha bekleyen emir açtım olurda bizim pozisyonları PATLATMaK için YUKARIYA çekerse daha fazla SATIŞLA karşılaşması için .
3,85e kadar yazdım SELL leri sıkıysa DÜŞÜRMESİN BAKALIM
https://i.hizliresim.com/DyN3vv.jpg
###
https://i.hizliresim.com/jQkB7m.jpg
DÜŞÜŞTE SPREAD BÜYÜR YAZILACAKTI YANLIŞ YAZILDI DİKKAT
###
https://i.hizliresim.com/ZObYyG.jpg
Ahhh Ersoy ahhh,,, iflah olmazsın sen..
Dolarda yükseliş kaçınılmaz başlığı bile bu kadar aktif değil. Sizi keşfettiğim iyi oldu. Çok faydalı analizler paylaşmışsınız. Emeğe teşekkürler.
eeeerrrrrsoooyyyyyy
bu resim sana bişi hatırlatıyomu...
https://resmim.net/f/ho8usz.jpg
:)
güldüm çok
iyi oldu
###
ben ne dedim PETROL 51 dolardı 65 doları görecek dedim mi?
her 1 LOT petrol işleminde petrol 51 dolardan örnek 52 dolar olursa 100 dolar cepte mi?
cepte
ben 61-62,50 dolara kadar bu hafta içinde ralli olacak derim.
oradan biraz satış yer
ALTIN 1284 dolar oldu mu ? ben söylerken 1250 dolar mıydı ?
her 1 LOT altın işleminde 34dolar x 100= 3400 dolar cepte mi?
USDTRY şuan milletin SHORT larını yukarı çekerek patlatmak istiyor bende iNATLA satıyorum çünkü DESTEK kırıldı
3,75 tl olursa her 1 LOY işlemde ne kadar cepte artık siz HESAPLAYIN
3,75 olmasın 3,76 olsun hadi 1 kuruş benden
####
her söylediğim hisse %300 getirdi mi veya %500?
###
endeks in bu HAREKETİNİN sebepleri açık MAL_SIZ kalmış vatandaş nasılsa satamıyor elinde mal olanlar ise daha yüksekleri hedefliyor
DİKKAT edilirse PİYASA şuan ACEMİ teknikçi avında
yani KORKUTMADAN yukarı çıkıyor bunun anlamı DÜŞÜŞ SERT olacak
####
o yüzden yukarıdaki grafik yerine 162.mesaj ve öncesinde veya sonrasındaki GERÇEK teknik ANALİZLERİMİN RESMİNİ koymanızı da beklerim
neden derseniz yukarıdaki GRAFİK bir teknik analiz DEĞİL ilustrasyondur.
DAHA TEKNİK analiz ile İLLUSTRASYONUN farkını anlamıyorsanız buralarda gezmeyin
vatandaş okusun bakalım şimdi zaten takip edenler neler eklediğimi hangi teknik analizleri koyduğumu bilir?
####
bir AKIL karıştırıcı düşündürücü SORU daha sorayım
TARİH 2017 şubat TR de bir KARAR alınır
artık FOREX işlemlerinde ALTIN-petrol -vs...
KALDIRAÇ 1/10 olacak ve işlem yapmak için ALT limit 50 000tl olacak
bunu VATANDAŞ nasıl algıladı ? FOREX kumar yok forex e girenler BATAR yok forex kötü YOK FOREX ka ka
asıl sorulması gereken soru şu YILLARCA 1/100 kaldıraç ile Vatandaşın anasını ağlatan yüksek komisyonlar ile kazıklayan TR deki şirketler ARtık çok abartmıştı bu onlara bir cezaydı
ben sonuçta hiç TR de hesap açmadım açmam da ingiltere usa varken neden açayım
altın işlemi yapacam adam bana 0,30minimum TR içinde komisyon koyacak yurtdışı 0,1 koyacakken nden tr de açayım?
birde BORSAMIZ yukarı ÇEKENLER BU EMİRLERİ VERDİ yani FOREX e AKAN vatandaşın parasının BORSAya akmasını istiyorlardı
ÇÜNKÜ çok fazla FAİZ ile TAŞIMA maliyetleri vardı hisseleri birazını VATANDAŞA yıkmaları gerekliydi
ASIL nedeni buydu
yoksa forexte bugün kaybedersiniz AYNI gün TERS işlemlerle KAybettiğinizin 2 katını kazanabilirsiniz
SONUÇta alım =satım olursa teminat SIFIR oluyor yani limitiniz AÇILIYOR
KALDIRAÇ oranları ise sadece sizi ZORLAMAZ örnek 1/100 kaldıraç ile
1 LOT işlem yapmak için BLOKELİ teminatınız 10 dolarsa
1/500 kaldıraç ile aynı teminatınız 2 DOLAR oluyor yani YÜKSEK kaldıraç = VATANDAŞIN yARARINA DIR
1LOT ile ise devamlı aynı oranda kazanır ve kaybedersiniz
bu kısım önemli
1 LOT işlem ile tüm kaldraç oranların KAZANÇ veya kayıp AYNIDIR.DEĞİŞMEZ
####
biz bunları ANLATTIK
###
neyse ITTFH düşüyor alt destekte takılıyor hareketini yukarı tamamlarsa iyi kar bırakabilr
EDIP zira takipteyiz
eski söylediklerimi söylemeye gerek yok herhalde artık GEÇTİ onların fırsatları %500 getirdi ya
denge holding uçtu gitti
GEREL gitti
dah ne anlatayım?
halen illustrasyon Grafiği koyup beni KARALAMAK isteyenlere karşı yorumlarıma YÜKSEK puan veren vatandaşlar sağolsun
####
HALKB takipteyim günlük TRADE ediyorum bir miktar ile
####
ancak hedefim USDTRY sağlam kar ettirecek SATIŞ larım kar bırakınca
üstelik SWAP faizleri yüksek böylece SATTIĞIM her bir LOT ile gecelik 25dolar faiz bırakıyor yaklaşık
####
USDTRY satışları yemekle meşgul şuanda
TEKNİK paylaştım bakın zahmet edip
####
PETROLDE ARALIK-OCAK-ŞUBAT ayları RALLİ olacak 75 DOLARA kadar TAŞIYABİLİRLER
unutmayın PEtrol varil fiyatında her bir DOLAR artış 1 LOT alımda eşittir 100 DOLAR kar cepte demektir.
####
NİSAN AYINDA ise 70 dolar civarı tavan olacaktir
####
2019-2023 yıllarına KADAR PETROL dünyanın en çok Getiren emtia sı olmaya ADAYDIR.
benim kişisel görüşüm 200 dolar varil fiyatını geçmesidir.
KAya gazı vs.. hileleri ile dünyanın yönetenleri birilerini cezalandırdı YALAN haberleri ortalıkta
ASIL oyun SURİYEDEKİ TERÖR örgütlerinin PETROL 100dolardayken KARABORSADAN varilini 30dolara SATMALARIYDI
Bir çok kişi o zamanlar bunu YAZDI çizdi YİNE forum takip edenler kazandı.
#####
PETROLDE işlem yaparken dikkat edilmesi GEREKEN KURALLAR
PETROLDE SWAP SATIŞTA ödenir ALIMDA siz FAİZ aLIRSINIZ.
ve çok küçük FAİZDİR rahatsız ETMEZ TRYUSD gibi yüklü zararlara yol açmaz
#2 : kaldıraç yüksek kurumda işlem yapmanızı tavsiye ederim ancak ADA kıbrıs vs. gibi yerlerden hesap açmayın SAKIN>>
#3 : ANLIK GÜNLÜK düşüşlerden kazanç elde etmek için AÇIK pozisyonlarınızdan edeceğiniz ZARARLAR ile dipten almak İÇİN BUY emirlerinizin zarar etme ihtimaline karşı hesabınızın KAPATILMAMASI için teminatınızı %2000 falan tutun.
unutmayın PETROLDE ki her günlük düzeltme hareketi alım fırsatı.
####
USDTRY bgun yukarı gösteriyor grafikleri TEKNİK ÇİLERİ yanıltıyor AYLIK bakın haftalık bakın günlük bakın grafiklere
3,84100e kadar belli aralıklarla 30 tane minik SELL limitleri yerleştirdim sıkıysa alsın bakalım
zaten 3,82700ler üst DİRENÇTİ
oldu ki kırdı grafik YAMULMASI yaratır olsun 3,85300
yine koymaz yine SATARIM
haftaya toplarım
unutmayın DOLARDA hareketin yukarı olması uzun vadede halen devam
ben 3,75000 veya 3,70000 e kadar düşmesini PROFİT olarak cebe indirme peşindeyim
ALTIN petrol hepsi tuttu bir TRY tahminim de SIRA şimdi
kolay manipule ediliyor bizim paramız kapalıçarşımız sağolsun
####
3,70 in altından ise bu sefer ALIMLARIM devreye girecektir
####
DOLAR 3,82500 ü geçemez diye hesap edip yüklü SHORT çektim bakalım ne olacak ?
nereye kadar alabilirler ki bizim STOPlar patlamaz çünkü yukarıya yazdım en çok olsa olsa 3,85 i görsün yine de patlamayız
####
USDTRY
ufacık bir short ile 1 saatte yaklaşık 7500 usd Kazanç cepte çok kaldırmaya başladı terse yatırsın istemem deyip kapattım
satışlar yaklaşık 3,82450 ile başlayıp 3,82560lara kadardı
bunları 3,82150 ile 3,82280 arasından kapattım
yine kaldırsın yine satarım zaten fark edilmiştir TAKİP edenler için ben short satışlarımı kapatınca piyasayı kaldırdı
3,82500 önemli geçirtmezler kolay kolay
geçerse 3,83500 oraya kadar ufak satışlar ile geçerse yüklü satışlar AÇARIM
forex in amacı kısa süre de iyi kazaçtır
bu arada Siz USDTRY de tahta yapıcıyı Terse yatırın o sizi yatırmasın bakın zaten piyasada çok satış açan var demekki SPREAD 40-45 ti şuan 70lerde ortalama geziyor
yani üstten azıcık alıyor yanıltmak için
alttan SATIŞ yani SHORT açanlar ÇOK fazla
dedğim gibi 3,84500 e kadar küçük küçük SHORT yani SELL limitlerimi girdim AV Bekleyen kurt gibi bekliyorum
gelirde geçerse yüklü satışlar yaparım belli noktalarda
nasılsa SHORT açtığım için GECELİK SWAP faizide veriyor DOLAR üzerinden.
1lot işleme yaklaşık 43-46 dolar ödüyor gecelik
############
yine 3,82500 e kadar alımı getirdi.
bu arada 3,83500 zirve yapar en kötü oraya kadar kendisine GÜNLÜKÇü çekme peşinde SANIRIM eline veren çok olunca ettiği zararları yıkma peşinde birilerine.
3,83500e kadar satış yönündeyim
geçerse yine 3,84500e kadar satış yazarım haftaya toplarım
3 etti yine 3,82600e kadar aldılar USDTRY yi kaldırmaya gücü yetecek mi bakalım.UFAK ufak her 50 puanda satışlarım var
SATIŞa girmek DOLARda şuan çok mantıklı AYLIKtan ve SWAP faizi alırsak bir 5000puanda kar yazarsak süper olur.
###########
PETROL 58 dolara anlık günlükte sarkma yapabilir oralardan toplayıp ilk durak 62,30 a satabilirsiniz ancak unutmayın SİZ satınca RALLİ yapıp ocak ayında 75 dolarlara çıkabilir.
######
USDTRY de spread e odaklandık bu nasıl açılıyor anlık böyle ?
nereye kadar yukarıda alabilir?
noktanızı kendiniz hesap edin kaldırdıkça açtığınız pozisyonlar eksiye girdikçe ekstra satışlarınız benim gibi varsa Hesabınızı iyi yapın? ki hesabınızı zararına kapatmasın kurumunuz.
bakın yine düşüyor
KIZdırdık sanırım kapalı çarşıdan dolara müdahale edenleri
AMA yemeyiz biz bu numaraları
SPREAD e bak önce 80 85 e çıktı normalde benim spread 45-40 tır
veya daha düşüktür
bunun anlamı
BİRİLERİ PC programları aracılığı ile piyasaya küçük İŞLEMLERİ ALIM yolluyor devamlı ve yukarı kaldırıyor GÖSTERİP YANINA alıcı çekiyor
durun siz ingiltere merkezli mdahale gelsin saat 17:00 18:00 sonrasında görürüm ben burayı
ALTIN ralliye koşuyor 1285te döner dedik bakalım 1299a kadar bile süpürebilir.
UNUTMAYIN televizyondaki adamlar altın sat 1200 OLACAK derse TAM tersi OLUR..
PETROL sat diyorlar dı ne oldu NİSAN ayından bu zamana petrol alın diyoruz ben aldım iyi kazandık
75 doları ocak şubat gibi gösterecekler mutlaka
#####
program ile birileri de keşke şu USDTRY ye SATIŞ yollasa Kapalıçarşıdan mudahale edenler iyi ZARAR yazsalar.
#####
ALTINDA spread iyice düştü neredeyse 10 oldu yuh.
demekki alacaklar gibi geliyor.
PETROL daha çok kar bırakır şuan ilke durak 62,30
$#$$$
DOLARI sıkıysa kaldırsınlar bakalım 3,83500 üstüne belli yerlerden hayatımın satışını yaparım.
şuan ki satımlarım bir kısmını kapatmadım
bakalım bekliyorum