merhaba alcatel için son mum çubuğu neyi ifade ediyor yardimci olabilir misinizRMX2030 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
merhaba alcatel için son mum çubuğu neyi ifade ediyor yardimci olabilir misinizRMX2030 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Alcatel tam destek noktasında kapatti . Burdan destek alırsa 32.30 hafif direnç var . Devamında 35.80 ' e kadar direnç görünmüyor. Burdan güç toplarsa 35.80 hedefi rahat görülür. Endeks tabiiki izin verirse ...
Kumbara hisselerden olup harekete katılmayan. IEYHO bugün düşeni kırarak güçlü alımlar olmuş. Uzun yıllar ucuz kalan enerji ve holding hissesi . 1.30 üstü daha güzelleşir....
Finans ve faktoring şirketlerinden ISFIN . Celik hocanın da aylık listesinde olup . Finans ve faktoringlerde geri kalanlar içindedir. Ciddi şekilde ciro artışları sağlayan bu şirketler. Yuksek karda açıklaması beklenir . Bilançonun iyi gelmesi beklenebilir . Diğer finans lar iyi artarken bu artması bırak geriye düşmüştür. Bence bilanço gelene kadar iyi ataklar görülebilir diye düşünüyorum....
Yarin nasıl bir açılış beklentiniz var arkadaşlar
Herkese günaydınlar.hayırlı kazançlar inşAllah.
teşekkur ederim sayın fersude SM-M315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
PAPIL de güneşli günler göreceğiz inşaAllah.ytd.
an itibariyle klmsn tavan
Orta vadeli hisselerimden CEMTS ve PAPILgüzel yerlere gideceğine dair ümitliyim.Kısa vadeli hissem olan HUBVC yanlarına yakışır.Bakalım hayırlısı.Endeks bozulmazsa...YTD.
Cemts a kim nazar değdirdi elini kaldırsın:)
ya üstadlar bu dgklb buralara takıldı kaldı niye gitmiyor nedir burdaki direnç anlamadım...cevap verecek bir arkadaş varmı..
Yarın için PAPİL imiz den Rabbim nasip ederse pilav üstü döner bekliyorum. YTD.
Selam DOCO hakkında bir yorum alabilirmiyim?
Selam sayın esma hanım temettü hisseleriniz var sanırım gün içinde de al sat yapıyorsunuz hisselerde bol kazançlar olsun. Size isyat sorsam? Sizce şubat ayında sanırım bu hissenin temettüsü bayadır baktım inceledim 2-3 hisseyi diğeride isgyo bunlar temettü için nasıl sizce?
hakan hocam arena için tebrikler son durumu hakkında ne düşünüyorsunuz ?
SM-M315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
esma hanım papil den cuzi bir miktar bende aldım hayırlısı olsun inşallahSM-M315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
CEMAS ile ilgili görüşünüz nedir üstadlar
SM-J330F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Çelik üstad,elimde 24 maliyetli pnsut var , ne kadar bir zamanda zarar çıkar sizce?bu kagıtla ilgili fikriniz nedir?
Hakan bey alctl devammı,öngörünüz nedir bu hissede
S. A. Hayırlı akşamlar üstadlar,
Asuzu günlük al sat için 20.20 takip edilebilir aşağıda 19.75 civarı var. Yukarı 20.75 - 20.90 - 21.10 - 21.30 - 21.70 üstte bekleyene 23.50 civarı gidebilir. Ytd
Takip ettiğim bir diğer hisse de deva
Deva 26.50 en altta 26.30 stopla yukarı 27.00 - 27.20 - 27.42 - 27.66(üst trend çizgisi) geçtiğinde 28.50 hızlı gelebilir. Ytd
Benim portföyümde
Alctl
arena
mrgyo
yunsa var YTD
Üstadlar, sizlerin de eklemek istedikleriniz ya da benim hatalı yazdığım birşeyler var mı deva ve asuzu ile ilgili.
Saygılar,
iyi akşamlar hocam yeni sayfamız hayırlı olsun bol kazançlar
Yunsa 15.30-15-45 bence önemli eğer rüzgar yön değiştirmez ise yarın göreceğiz umarım 16 yı görür
Çelik hoca nerelerde özletti kendini. Yorumları çok önemli bizim için.
Nugyo-klmsn kaldığı yerden devam ederler