Sayfa 56/602 İlkİlk ... 646545556575866106156556 ... SonSon
Arama sonucu : 4815 madde; 441 - 448 arası.

Konu: Haftalık Hisse Paylaşım II

1. merhaba alcatel için son mum çubuğu neyi ifade ediyor yardimci olabilir misiniz
     Alıntı Originally Posted by hakan4554 Yazıyı Oku
    takip listem
    arena
    mrgyo
    yunsa
    alctl
    martı
    RMX2030 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by suzay Yazıyı Oku
    merhaba alcatel için son mum çubuğu neyi ifade ediyor yardimci olabilir misiniz

Mum çubuğu ile ilgili bilgim yok ben klasik tekniğe bakıyorum ve paylaşıyorum. Hisseleri iyi inceleyin son karar sizlerindir. Direnç ve destek noktalarına hissenin geçmiş hareketlerini inceleyin. Yanılma payı az olur. Tavsiye değildir. Öngörüdür.

3. Alcatel tam destek noktasında kapatti . Burdan destek alırsa 32.30 hafif direnç var . Devamında 35.80 ' e kadar direnç görünmüyor. Burdan güç toplarsa 35.80 hedefi rahat görülür. Endeks tabiiki izin verirse ...

4. Kumbara hisselerden olup harekete katılmayan. IEYHO bugün düşeni kırarak güçlü alımlar olmuş. Uzun yıllar ucuz kalan enerji ve holding hissesi . 1.30 üstü daha güzelleşir....

5. Finans ve faktoring şirketlerinden ISFIN . Celik hocanın da aylık listesinde olup . Finans ve faktoringlerde geri kalanlar içindedir. Ciddi şekilde ciro artışları sağlayan bu şirketler. Yuksek karda açıklaması beklenir . Bilançonun iyi gelmesi beklenebilir . Diğer finans lar iyi artarken bu artması bırak geriye düşmüştür. Bence bilanço gelene kadar iyi ataklar görülebilir diye düşünüyorum....

6. Yarin nasıl bir açılış beklentiniz var arkadaşlar

7.  Alıntı Originally Posted by nirvana7 Yazıyı Oku
    Yarin nasıl bir açılış beklentiniz var arkadaşlar
    Benim yarınki açılış beklentim eksi fakat kapanışa doğru toparlayıp hafif artı yada yatay kapatması yönünde. Tamamen atmasyon ): ):

8.  Alıntı Originally Posted by suzay Yazıyı Oku
    merhaba alcatel için son mum çubuğu neyi ifade ediyor yardimci olabilir misiniz

Alcatel grafiğin de 30 üzeri teknik hedefi 3 lü rakamlar.... O arayı nasıl geçer nasıl yapar kağıdın bir sahibi varsa o bilir artık. Celik Comak Usta ne der ben de merak ettim.

Sayfa 56/602 İlkİlk ... 646545556575866106156556 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •