Sağlık Bakanı : Bazı illerimizde normalleşme geç olacak
Printable View
Sağlık Bakanı : Bazı illerimizde normalleşme geç olacak
bugun bir acil bolumu calisani ile karsilastim ve kadinin dedigi son 10 gunde 3 ay evveline geri donduk diyor..
yasaga ragmen vaka sayisinin 10 bine cikmasindan belliydi zaten.
Sağlık Bakanı : illerimiz haftalık ortalamasına göre düşük , orta , yüksek ve çok yüksek olarak sınıflandırılacak . Bu konuda Bilim kurulunun çalışması hazır ve kabineye sunulacak , kabine sonrası hangi iş kollarının hangi illerde açılacağı kabine toplantısı sonrası belli olacak
Sağlık Bakanı : Biz aşıyı diğer ülkeler arasından en düşüğe alan ülkeyiz , bu iddiamın arkasındayım
Arkadaşlar rica etsem,geçen haftaki DTH ları yazabilir misiniz?Bugün merkez bankası açıklamış olması gerekiyordu,bulamadım......
Sağlık Bakanı : (CHP liderinin iddiası ) : Aşı savaşımın yapıldığı bir dönemdeyiz , böyle bir dönemde üretici firma bedelsiz aşı verir mi ? Bu akılla açıklanamaz
Sağlık Bakanı : Üretici Firmanın bize yazılı cevabını okuyorum , siz bizden teminat istemiştiniz biz teminatı sağlayamamıştık , bu nakit akış yönetimini sağlamak icin biz distribütörümüz olan firmaya bedelsiz olarak bu asiyi verdik ama biz sizden ücretini olduğu gibi aldık
Bakan Koca:
- İllerimizin risk durumlarına göre farklı iş kollarımızın faaliyet serbestliği konusunda Bilim Kurulumuzun çalışmasını Cumhurbaşkanımızın başkanlığında Kabinemize arz edeceğim
- Alınan kararları tensipleri halinde Sayın Cumhurbaşkanımız açıklayacaklardır
Amerikan 10 yıllıklar kaldırmış gidiyor.
Q2 de 2013 tekrarı olabilir, Try brl zar savunmasız demiş nordea
Sağlık Bakanı : Vaka sayısının yüksek olduğu illerde tam kapanma düşünmüyoruz lakin bazı bölgelerde özellikle Doğu Karadeniz bölgesinde Samsun ve ordu ‘da mutasyon artışı çok fazla buna önlemler alınacak tedbirler çok daha önemli
Vobelit başlığını takip edin. Sn deniz çok değerli bilgiler veriyor.
...:::vobelıt:::...
https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=20091
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sağlık Bakanı : Biontech aşısi 800 bin olarak 10 gün içerisinde gelecek , Mart sonuna kadar 4.5 milyon doz gelecek
Tüm söyledikleri çelişkili,bir tarafta doktor kimliği,diğer tarafta özel hastane sahibi siyasetçi kimliği,ne diyecekti? bu virüsten korunmak için tam kapanma şart,iki kişinin oturduğu lokantada bulaşan virüs,20 bin kişinin lebeleb doldurduğu salondada bulaşır mı diyecekti??? çevir kazı yanmasın yaparken bir tarafları tutuşuyor....
Magazin tadında manav, bakkal haberciliğinden, düğüncüler, özel okullar, turizmciler bu yılı nasıl atlattı. Neler yaşıyorlar bilemiyoruz. BBC felan program yapsında öğrenelim diye bekliyoruz.
Bugün yine dışarıdaydım. Vatandaş boş boş gezmeye, çeneye maske indirmeye, fosur fosur sigara içmeye. Gençler sosyal mesafeyi 10 cm civarı tutmaya özen gösteriyordu.
:) nasıl açıklama bekleniyor anlamıyorum ?
Basın dediğin olanı göstermemeye yönelik bir araç.
eskideydi o gerçeklik.
7.28... gaz elmas madeni filen yok mu ? :he: 2 saatte hemde.
ZK patates..
bugünkü açıklama patates..
faiz marjini kaç kaldı onu da görelim :yes:
Şeyini şey ettiğimin şeyi 7,2969
terste kalan yabancı kurumların sıralı tam listesi kimde var :)
gerçi kimseyi silkeleyemediler ama :) 6.25 yıl sonuymuş alırsın ...... ...
yavaş çıkın la kapı dar. birbirinizi ezmeyin.
ustbond 10y %1.4940
Valla Sayın Egeli,bu konudaki görüşümü geçen günde yazmıştım,malum parti kongreleri pek tınlanmayan anayasa nın eşitlik ilkesine dahi aykırı,sen 4 masa ,16 sandalyeli işletmeyi kapatacaksın,ağzına kadar dolu spor salonlarında kongreler yapacaksın,neredeyse bir yıldır iş yapamayan adamlara da marifetmiş gibi bunu izlettireceksin,emin olun her yer aynı,ben kendimi korumak için,çift maske ve gözlükle geziyorum,milletin bin türlü derdi var,bu kadar yayın,baskı,ceza tehditine rağmen o adam o maskeyi takmıyorsa kendilerine yetkili denilen kişilerin düşünmeleri gerekir.. vatandaşın durumu temsili;
https://www.youtube.com/watch?v=lOX7...el=%C3%9CLKETV
not:başka kaynak olmadığı için bu tv kanalı logolu videoyu kullanmak zorunda kaldım..
USDTRY 7,30 % +1,90
USDZAR % +3,50
USD10Y % +10
VIX + %31,50
US500 % -2,42
NDX % -2,97
TESLA % -6,50
hayrola ?
liste mi :)
hepsi terste.
gece çıkıyor, bu kötü...
Dolar/TL 7.3324
7.35.......
Dolar/TL > 7.38
usdtry 7,40 % +3,3
7.41 :kahkah:
Dolar/TL > 7.41
7.40 oldu.......
mart kapıdan baktırır..kazmayı küreği yaktırır..
USDTRY 7,43
arda koş..
7.43 :) +0.2 2 saatte kapaliyken
Eski maliye bakanın adı bile küresel piyasaları salladı.
hay mına...bizim 4 kitap yazarı dinleyip cüzi bir miktar dolar bozup borsaya girdim,dolar roket yukarı,borsa roket aşağı,neymiş sabit kalmak iyiymiş...:kahkah:
Sayın Jas haklı galiba erken seçim falan mı var??