Sayfa 57/1000 İlkİlk ... 747555657585967107157557 ... SonSon
Arama sonucu : 7999 madde; 449 - 456 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XI

Sağlık Bakanı : Vaka sayısının yüksek olduğu illerde tam kapanma düşünmüyoruz lakin bazı bölgelerde özellikle Doğu Karadeniz bölgesinde Samsun ve ordu ‘da mutasyon artışı çok fazla buna önlemler alınacak tedbirler çok daha önemli

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XI

Alıntı Originally Posted by adanalı Yazıyı Oku
    Arkadaşlar rica etsem,geçen haftaki DTH ları yazabilir misiniz?Bugün merkez bankası açıklamış olması gerekiyordu,bulamadım......
    Vobelit başlığını takip edin. Sn deniz çok değerli bilgiler veriyor.

...:::vobelıt:::...
    https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=20091

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

Sağlık Bakanı : Biontech aşısi 800 bin olarak 10 gün içerisinde gelecek , Mart sonuna kadar 4.5 milyon doz gelecek

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
     Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Sağlık Bakanı : Aşı tedariğinde her an aksaklık yaşanabilir , bunun icin kendi aşımıza sahip olmamız gerekiyor . Aşı ile ilgili herhangi bir tedarik ve planlama sorunumuz yok
    Bu iki cümle birbiriyle çelişmiyor mu, bana mı öyle geliyor...
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

5.  Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku
    hem de nasıl.

6.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Sağlık Bakanı : (CHP liderinin iddiası ) : Aşı savaşımın yapıldığı bir dönemdeyiz , böyle bir dönemde üretici firma bedelsiz aşı verir mi ? Bu akılla açıklanamaz

Sağlık Bakanı : Üretici Firmanın bize yazılı cevabını okuyorum , siz bizden teminat istemiştiniz biz teminatı sağlayamamıştık , bu nakit akış yönetimini sağlamak icin biz distribütörümüz olan firmaya bedelsiz olarak bu asiyi verdik ama biz sizden ücretini olduğu gibi aldık
    Bu savunma bana pek inandırıcı gelmedi,siz en iyisi bir çay için sayın sağlık bakanı....

Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku
    Aslında çelişmiyor.
    Biz ne yaptığımızı, ne söylediğimizi bilmiyoruz, iyice çarşafa dolaştık, Allah sonumuzu hayreylesin diyor.

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XI

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Sağlık Bakanı : (CHP liderinin iddiası ) : Aşı savaşımın yapıldığı bir dönemdeyiz , böyle bir dönemde üretici firma bedelsiz aşı verir mi ? Bu akılla açıklanamaz

Sağlık Bakanı : Üretici Firmanın bize yazılı cevabını okuyorum , siz bizden teminat istemiştiniz biz teminatı sağlayamamıştık , bu nakit akış yönetimini sağlamak icin biz distribütörümüz olan firmaya bedelsiz olarak bu asiyi verdik ama biz sizden ücretini olduğu gibi aldık
    Milyonlarca suriyeliye, milyarlarca dolar harcayınca bize her şey mantıklı geliyor. Belki bizim davranışımızdan etkilenmişlerdir. İyilik bulaşıcıdır.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

Sayfa 57/1000 İlkİlk ... 747555657585967107157557 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •