Alıntı :
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...f16d8031e6.jpg
Printable View
merhabalar...güzel bir hafta dileklerimle...
borsacılar ve dövizciler bu hafata 18 mart taki PPK TOPLANTISInı takip etsinler
NTV: 15 MART 2021 ZİRAAT BANKASI KREDİ FAİZ ORANLARI
İhtiyaç kredisi: 1.54
Taşıt kredisi: 1.54
Konut kredisi: 1.37
15 MART 2021 HALKBANK KREDİ FAİZ ORANLARI
İhtiyaç kredisi: 1.54
Taşıt kredisi: 1.54
Konut kredisi: 1.38
15 MART 2021 İŞ BANKASI KREDİ FAİZ ORANLARI
İhtiyaç kredisi: 1.50
Taşıt kredisi: 1.5
Konut kredisi: 1.40
15 MART 2021 AKBANK KREDİ FAİZ ORANLARI
İhtiyaç kredisi: 1.90
Taşıt kredisi: 1.43
Konut kredisi: 1.34
15 MART 2021 GARANTİ BANKASI KREDİ FAİZ ORANLARI
İhtiyaç kredisi: 2.02
Taşıt kredisi: 1.49
Konut kredisi: 1.41
15 MART 2021 TEB KREDİ FAİZ ORANLARI
İhtiyaç kredisi: 1.45
Taşıt kredisi: 1.49
Konut kredisi: 1.38
15 MART 2021 VAKIFBANK KREDİ FAİZ ORANLARI
İhtiyaç kredisi: 1.42
Taşıt kredisi: 1.34
Konut kredisi: 1.32
Mart ayında uygulanacak kararlar tartışılıyor
https://scontent.fist6-2.fna.fbcdn.n...58&oe=60756A68
Cumhurbaşkanlığı kabinesi toplandı , toplantı sonrası Erdoğan açıklama yapacak
Bi şahlanamadık gitti.
İnadına batıyoruz.
Vatandaşa para yerine iban ve vergi numrası veriyoruz:(
Kazık daima vatandaşa bizim ülkede
Yöneticide mi ithal etsek acaba?
Şöyle Y.Zellandalı,Finli,İsveçli,Norveçli olmazmı?
Kabine sonrası Erdoğan açıklama yapıyor
Erdoğan, “3,7 Milyon çalışanımıza 30 Milyar TL’lik kısa çalışma ödeneği verdik. Uygulamayı Mart sonunda bitiriyoruz.”
Erdoğan: Biz Bize Yeteriz Türkiyem kampanyasında 2 milyar lirayı aşkın yardım topladık ve bu parayı ihtiyaç sahiplerine dağıttık
Erdoğan : Bugüne kadar salgın denetiminde 32 milyon TL idari ceza uygulandı
ABD Başkanı Joe Biden, 10 gün içinde 100 milyon kişinin yeni tip koronavirüs (Kovid-19) aşısı olacağını açıkladı.
6 -12 Mart arası 100 bin kişiye vaka hasta sayısı
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...d29a3e0ecd.jpg
Hadi iyisiniz zenginler otomobilde fatura değeri 300000 -750.000 tl arası otolarda 36 ay 750.000 üshü 24 ay olmuş. Biz zenginix ne işimiz var taksitte demeyin
Müthiş bir rakam. Bizdeki aşılama hızı böyle devam ederse 660 gün sürecek gibi hesapladım geçenlerde. Ancak aşı olanların 8-9 ay sonra yeniden aşı olmaları gerekecek. Yani aşı ile toplumsal bağışıklık elde edebilmemiz çok zor gibi mevcut koşullarda.
Öte yandan pandemi kısıtlamaları da mantık dışı. Açık havada bulunma ile ilgili hiçbir kısıtlama olmamalı. Pazar günü sokağa çıkma yasağı mantıksız. Market bakkal vb alış veriş yerlerinin saatlerini kısıtlamak zamanı daralttığı için daha kalabalıklaştırıyor.
Yani asıl önlem ve iyi uygulama yapılması gereken konular kapalı alanlar. Kongre konusuna hiç girmeyeceğim. İstanbul'da yapılan kongre sonrasında vaka artışları arasında korelasyona bakılırsa kongre yapmanın virüse etkisi çok net görülür.
yanlış bilmiyorsam covid salgını bir senede 20 bin kadar can aldı..teröre 35 senede verdiğimiz kurban sayısını bir
düşünün..durumun ne kadar ciddi olduğu kolaylıkla anlaşılır.
bir diğer yandan önlemekte bir o kadar basit :
test sayısını arttrıma, giderek azalan filyasyon çalışmalarını hızlandırma ,aşılanmayı hızlandırma ve arttırma..
bütün bunları yaparkende en az 4 hafta tüm ülkeyi kapatma..
OLAYA BAKIN
DÜN ZİRAAT YATIRIM.
ŞİRKET HABERLERİ
Eczacıbaşı Yatırım Holding (ECZYT, Nötr): Şirketin Yönetim Kurulu hisse başına brüt 0,2200TL kar payı dağıtım teklifini Genel Kurul onayına sunmaya karar vermiştir. Teklif edilen hak kullanım tarihi
28.04.2021'dir. Son hisse kapanış fiyatına göre temettü verimi %2,2 olarak hesaplanmaktadır.
DÜN HALK YATIRIM
Eczacıbaşı Yatırım Holding (ECZYT, Nötr): Şirket, brüt hisse başına 0,2200000 TL’lik kar payı dağıtım teklifinin Genel Kurul’a sunulmasına karar verildiğini ve teklif edilen nakit kar payı hak kullanım tarihinin 26 Nisan olarak belirlendiğini açıkladı. Buna göre, temettü verimliliği %2,2’ye işaret ediyor.
BU GÜN ZİRAAT YATIRIM
Eczacıbaşı Yatırım Holding (ECZYT): Şirketin kar payı dağıtımına ilişkin dün yer verdiğimiz haberde temettü tutarı sehven yanlış yazılmıştır. Doğru temettü tutarı aşağıdaki gibidir:
Yönetim Kurulu hisse başına brüt 1,2400TL kar payı dağıtım teklifini Genel Kurul onayına sunmaya karar vermiştir. Teklif edilen hak kullanım tarihi 28.04.2021'dir. Son hisse kapanış fiyatına göre temettü verimi %2,2 olarak hesaplanmaktadır.
Şimdi soru şu. İKİ YATIRIMIDA TEK KİŞİ Mİ YÖNETİYOR?
'' her kasap dükkanından yarım kilo kıyma alınıp, yerli ve milli ekonomik model için kullanılmasına.. ''
twitterdan
:kahkah::kahkah::kahkah::kahkah::dvr::dvr::dvr::dv r::dvr:
Son hafta 100.000 nüfusta vaka görünme oranı en çok artan illerimiz: Samsun, Kilis, Balıkesir, İstanbul ve Yalova. En çok azalan illerimiz: Sakarya, Ordu, Amasya, Rize ve Burdur. Birlikte tedbirlere uyarak kontrollü normalleşmeye destek olalım.
Sosyal medyada PKK/KCK elebaşı Abdullah Öcalan'ın öldüğüne ilişkin çıkan haberler üzerine Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından açıklama yapıldı. İddiaların asılsız olduğu belirtilen açıklamada, "İmralı F Tipi Yüksek Güvenlikli Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’nda hükümlü olarak bulunan Abdullah Öcalan’ın bazı sosyal medya hesaplarında öldüğü yönünde asılsız iddiaların yer aldığı anlaşılmış olup, hükümlü hayatta olup, sağlık durumu iyidir. Bu tür haberlere itibar edilmemesi gerektiği hususu kamuoyuna saygı ile duyurulur” ifadelerine yer verdi.
Kıymete bindi zevat.
Aşıydı virüstü modası geçiyor, yukarda gerekçeleri yazılı, artık kısıtlamaydı tedbirdi uygulanmaz, uygulansa da bu saatten sonra uyan olmaz...
Önceden haberlerde abd,almanya kim olmuş, kim ölmüş,kaç vaka var seyrederdik, artık haberler bile takip edilmiyor,dha doğrusu yayınlanmıyor...
Bir de yapılan lebaleb kongrelerden sonra kimseye laf atlatma şansınız yok...
Bugün iş yerinde düğün davetiyesi dağıtıyordu bir arkadaş, sınır yokmuydu diyorum ne sınırı diyor !!!
Uzun lafın kısası virüs bitmese de, olay bitti...
Aşılanan aşılacak, hastalanan hastalanacak, atlatamayan malesef ölecek. Bu düzenle yaşamaya alışın, yapacak tek şey şahıs olarak tedbiri elden bırakmamak, bırakan sonucuna razı...
Kağıt üzerinde şu anki tedbirler kalır, ek tedbir gelmez, gelse de ilk zamanlar gibi sıkı olmaz, sadece millet alışverişte görsün hesabı tedbirler olabilir...
günaydın arkadaşlar..
https://i.hizliresim.com/WJmaYl.png