Komşunun tavuğu yumurtlasada ,gidip istesek, parasını da versek, yemek yapsak, karnımızı doyursak...
Aşı hikayesinde,Türkiye'muz Cumhuriyeti ve bizi yönetenlerin durumu da buna benziyor.,..
Komşunun tavuğu yumurtlasada ,gidip istesek, parasını da versek, yemek yapsak, karnımızı doyursak...
Aşı hikayesinde,Türkiye'muz Cumhuriyeti ve bizi yönetenlerin durumu da buna benziyor.,..
Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Ağır hasta sayısı hasta sayısına göre daha hızlı artıyor
bir halt olacağı yok.
İçişleri bakanlığı :
![]()
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Bir yildır yasaklar ile hayat devam ediyor..
İnsanoğlu sabırsızdır, kısıtla kısitla bir yerde patlayacak, bu kaçinilmaz gercek..
Kimse bilerek trafikte kazasında ölmuyor...
Kimse bilerek denizde boğulmuyor...
Kanser olursun dense de bile bile, sigara iciliyor,fast food yeniliyor, zararlı ne varsa tüketiliyor...
Bu virüsun bitecegi yok, yasaklara da artık milletin uyası yok, esnaf desen zaten ölmeye razı gibi, gundemden düşurmek lazım corona olayını, aşı ne kadar erken gelirse o kadar iyi, gerisi boş bu saatten sonra....
Aksaray da bir gun her yer kapanmış, yarın ne olacak !!!
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kim yapacak yerli aşıyı.?..
Ayasofya'nın altında, Külliyenin içinde laboratuvar mı var.?..
Bulgaristan dan saman, Sırbistan'dan Angus satın alanlar mı, Aşı- İlaç üretecek.!?..
Yoksa, Adıyaman'da ki tarikat şeysi ve müritleri mi.?
Ya da, Cübbeli Ahmet mi.?
Hey yavrum heeeyy..
Bizim sağlığımız, Bunların eline kaldı ise ,Koronaya zaten gerek yok..!!..
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Yer İmleri