Sayfa 34/1002 İlkİlk ... 2432333435364484134534 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 265 - 272 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - V

Samsun’da eski eşini çocuğunun gözü önünde feci şekilde darp eden İbrahim Z. tutuklandı.

https://twitter.com/zktmn61/status/1...623127042?s=21

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Aşılamada son durum

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Çok yüksek riskli il olarak kırmızı kategoride bulunan Aksaray'da, bugün sokağa çıkma kısıtlamasında bakkal ve manavlar da kapatıldı. Türkiye'de ilk defa tam kapanmanın uygulandığı kentte sadece süt üreticileri, sütlerin günlük toplanması gerektiği için seyreltilmiş şekilde çıkabilecek.

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Çok yüksek riskli il olarak kırmızı kategoride bulunan Aksaray'da, bugün sokağa çıkma kısıtlamasında bakkal ve manavlar da kapatıldı. Türkiye'de ilk defa tam kapanmanın uygulandığı kentte sadece süt üreticileri, sütlerin günlük toplanması gerektiği için seyreltilmiş şekilde çıkabilecek.
    Kim yaptıysa haberi saçmalamış, et besicileri ilen tavuk kümeslerindeki hayvanlar aç mı duracakmış?

423 Bin kişi Aksaray, ekmekte mi çıkmayacakmış?
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

5. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Aşı temin edilememesinden, çarşı karışıyor gibi.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

Benim bildiğim kadarı ilen 11.5 milyon doz aşı geldi bu güne kadar, galiba mart sonu 5 milyon doz daha gelecekmiş.

2. Doz aşı yapılacak 1 milyon kişiye geçmiş olsun, benim hesaba göre o kadar açık var.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    12,159
     Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Benim bildiğim kadarı ilen 11.5 milyon doz aşı geldi bu güne kadar, galiba mart sonu 5 milyon doz daha gelecekmiş.

2. Doz aşı yapılacak 1 milyon kişiye geçmiş olsun, benim hesaba göre o kadar açık var.
    Bir doz nesine yetmiyor? Hiç bulamayan var. O kadar kusur kadı kızında da olur.
    Hep cehape yüzünden .

Sayfa 34/1002 İlkİlk ... 2432333435364484134534 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •