Biden’in Erdoðan’ý neden aramadýðý Beyaz Saray sözcüsü psaki’ye soruldu : Biden bir çok lideri aramadý , elbet bir noktada görüþme olacaktýr
Biden’in Erdoðan’ý neden aramadýðý Beyaz Saray sözcüsü psaki’ye soruldu : Biden bir çok lideri aramadý , elbet bir noktada görüþme olacaktýr
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Bugün Eskiþehir 20 dereceydi ve uzun zamandýr Eskiþehir’i bu kadar kalabalýk görmemiþtim .. Müthiþ kalabalýk vardý denetim filan hikaye , bu denli bir kalabalýk uzun zamandýr görmemiþtim
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Borsa Ýstanbul Genel Müdürü Mehmet Hakan Atilla’nýn görevi býrakacaðý öðrenildi.
Sozcu.com.tr’nin edindiði bilgilere göre, Atilla 26 Þubat Cuma günü izne ayrýldý ve 26 Mart’taki Borsa Ýstanbul Genel Kurulu’nda görevi býrakacak.
Eski Halkbank Genel Müdür Yardýmcýsý Atilla, ABD’de Ýran yaptýrýmlarýný delinmesiyle ilgili davada yargýlanmýþ ve 32 ay hapis cezasý almýþtý. Atilla, Temmuz 2019’da tahliye edilmiþti.
ABD’de tahliye olduktan sonra Türkiye’ye dönen Atilla, Ekim 2019’da Borsa Ýstanbul Genel Müdürü olarak atanmýþtý.
Atilla’nýn atanmasý sonrasýnda Avrupa Ýmar ve Kalkýnma Bankasý, Borsa Ýstanbul’daki yüzde 10’luk payýný satmýþtý.
Diyanet Ýþleri Baþkaný Ali Erbaþ'ýn koronavirüs testi pozitif çýktý
Diyanet Ýþleri Baþkaný Erbaþ: Dün yaptýrdýðým Kovid-19 testim pozitif çýktý. Çok þükür genel durumum iyi, dinleniyorum. Hafif atlatmak nasip olur inþallah, dualarýnýzý bekliyorum
Saðlýk bakanlýðý 100 bin kiþiye düþen vaka sayýsýný güncellendi
![]()
Bazý illerin geçen haftaya göreli deðiþimleri :
Ýstanbul 89,90 ‘dan 111,57’ye (Yüksekten çok yükseðe)
Ankara 39,84’den 54,83’e (Orta’dan yükseðe)
Ýzmir 53,42’den 66,47’ye
Bursa 49,78’den 58,55’e
Eskiþehir 43,85’den 48,27’ye
Kütahya 71,97’den 85,31’e
Antalya 78,11’den 82,05’e
Sinop 160,03’den 314,15’e
Edirne 107,43’den 180,01’e
Konya 119,28’den 150,98’e
Yalova 85,01’den 134,76’ya (yüksekten çok yükseðe )yükseldi
Uþak’da düþüþ devam ediyor geçen hafta 18,40 olan sayý 10,83’e düþtü
Alýntýdýr .
Orta risk gurubundan yüksek risk grubuna yükselen iller
![]()
Yer Ýmleri