Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
yurtdýþý netameli..dövizde artýþ azalmýþ lsada devam ediyor.18 mart ta PPK toplantýsýna kadar döviz artýþý þöyle yada böyle devam edermi ?
amaç MB YÝ FAÝZ ARTTIRMAYA MECBUR BIRAKMAK OLABÝLÝRMÝ
DÖVÜNMEYÝN.NEYE LAYIKSANIZ O ÞEKÝLDE YÖNETÝLÝRSÝNÝZ
Erdoðan : Kaybolan bir þey yok rezerv Merkez Bankasýnda . / CnnTürk
Erdoðan : Rezervimiz kendini toparlamaya baþladý
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Bir sondaj gemisi daha alýyoruz. Filomuz dünyanýn en güçlü filolarýndan biri olacak. Ey o tweet'i atanlar damat diye dalga geçtiðiniz Berat Bey'in döneminde atýldý bu adýmlar. Nankörsünüz, bunlarý görmediniz mi duymadýnýz mý? Kalpleri bunlarýn mühürlenmiþtir. Deseler de demeseler de biz yolumuza devam edeceðiz. Akkuyu'da Berat Bey'in döneminde baþladý.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
HALKTV deki yorumcu:
þimdi iþler mükemmel gitmeye baþlasa ülkenin düze çýkmasý en az 5 seneyi bulur
DÖVÜNMEYÝN.NEYE LAYIKSANIZ O ÞEKÝLDE YÖNETÝLÝRSÝNÝZ
erdoðan: önümüzdeki hafta yapacaðýmýz kabine toplantýsýnda illerimizdeki geliþmeleri deðerlendirerek normalleþme haritamýzý güncelleyeceðiz
Yer Ýmleri