Mart ayýndaki dönüþümü Mayýsa atýyorum,çünkü bilindiði gibi hiç düzelme olmadý daha çok kötüye gidiyor herþey,önceden tünelin ucundaki ýþýktan bahsetmiþtim,iþte o ýþýktan kaynaklanýyor bütün korkular,devamlý belirttiðim gibi korkunun ecele faydasý yoktur.Atatürk bile bunu gençlik hitabesinde belirtmiþ olmasýdýr,M.Akif 3 mýsrasýnda ne belirtmiþti,
Ben ezelden beridir hür yaþadým, hür yaþarým;
Hangi çýlgýn bana zincir vuracakmýþ? Þaþarým!
Kükremiþ sel gibiyim, bendimi çiðner, aþarým.
Yýrtarým daðlarý, enginlere sýðmam, taþarým.
Devamlý belirttiðim gibi gelecek gençlerin elinde,ne kadar gençleri eleþtirsek bile bu söylem deðiþmeyecektir,çünkü Atatürk bile bunu görmüþtü,bazý kiþiler geleceði görebilir,önce ne yazmýþtým,sarý bir gevur gelecek herkesi peþine düþürecek gittiði yol, yol olmayacaktýr,peþinden ey devlet baba benim malým mülküm beni bakmýyor, sen malýmý mülkümü al beni bak,burasý gerçekleþmiþ gibi,peþi gün gelecek bir genç çýkýp kötü düzeni yýkýp TÜRKÝYEYÝ DÜNYANIN LÝDERÝ YAPACAK.Bu bize Z-Y kuþaðýný hatýrlatýyor,yani bu deyimler yerinde bir deyimdir.Bilindiði gibi Z-Y kuþaðý mevcut yönetime karþý %90 oranlan,yani 1 TÜRK DÜNYAYA BEDELDÝR deyimide buna uygundur !!!.Son zamanlarda birileri zaman daraldýðý için son hamleler peþinde,ama baþarý oraný yok,mesela devamlý 4 belirtilir,sembol Rabiadýr el parmaklarýylan belirtilir,buda Anayasanýn deðiþmez 4 maddesine gönderme yapmaktýr,bunun arkasýnda kim var bilinmiyor,sadece piyonlarý ileri sürmüþler !!!.MERAK ETMEYÝN HERÞEY DÜZELECEK GÜZEL OLACAK.Sevgi saygýlarlan.

Yer Ýmleri