Bu kur hareketi sonrasý sabah açýlýþ öncesi BDDK’dan veya üst bir kurumdan müdahale anlamýnda açýklama gelebilir ..
Bu kur hareketi sonrasý sabah açýlýþ öncesi BDDK’dan veya üst bir kurumdan müdahale anlamýnda açýklama gelebilir ..
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Dolar/TL açýlýþ : 8.3621
Euro/TL açýlýþ : 9,9266
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Þu an icin sabah açýlýþla endeks bazlý devre kesiciyle ilk kez tanýþmýþ olacaðýz gibi bir durum var
Hacý hoca kesiminin hepsinin yatýrými dolar euro altýn....
Ülke millet devlet umurlarinda degildir, hepsi elini ovuþturuyordur...
Sorarsan vatan millet sakarya, hepimizden çok severler ülkeyi...
Þükranlarimýzi arz edilim...
SM-N910C cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Þükranlarýmýzý arz edelim...
Nasýlsa Ne koþussak boþ....
SM-N910C cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Günaydýn kafe , iyi haftalar
Elvan: Makroekonomik istikrarýn ön koþullarý fiyat istikrarý ve finansal istikrardýr
Elvan: Bu alanlarda istikrar olmaksýzýn, güçlü, kaliteli ve sürdürülebilir bir büyümeye ulaþmak mümkün deðildir
Elvan: Uygulamakta olduðumuz “enflasyonda düþüþü önceliklendiren” makro politika çerçevesi, enflasyonda kalýcý düþüþ saðlanana kadar kararlýlýkla sürdürülecektir
Elvan: Maliye politikalarýný, para politikasýný tamamlayýcý yönde fiyat istikrarýný desteklemek amacýyla uygulamaya devam edeceðiz
Elvan: Piyasalarýn etkin ve saðlýklý iþleyiþini son derece önemsiyoruz
Elvan: Bu kapsamda serbest piyasa mekanizmasýndan herhangi bir taviz kesinlikle söz konusu olmayacak, liberal kambiyo rejiminin uygulanmasýna kararlýlýkla devam edilecektir
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Yer Ýmleri