EPDK, dövizdeki düþüþe raðmen akaryakýt fiyatlarýna zam yapan daðýtým þirketleri hakkýnda inceleme baþlattý.
EPDK, dövizdeki düþüþe raðmen akaryakýt fiyatlarýna zam yapan daðýtým þirketleri hakkýnda inceleme baþlattý.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
günaydýn arkadaþlar...
tüik baþýna 15 gün önce vekaleten atanan baþkan yerini asaleten atanan baþka bir baþkana býraktý..tamda enflasyon rakamlarýný açýklanacaðý gün
DÖVÜNMEYÝN.NEYE LAYIKSANIZ O ÞEKÝLDE YÖNETÝLÝRSÝNÝZ
Adalet Bakaný Gül: (Ýnsan Haklarý Eylem Planý) Hedeflerimizi koyacaðýz, milletimizin denetimine açacaðýz." -AA
DÖVÜNMEYÝN.NEYE LAYIKSANIZ O ÞEKÝLDE YÖNETÝLÝRSÝNÝZ
Ziraat Bankasý, takipte borcu olan müþterilerine yeni bir ödeme kolaylýðý getirdi. Yapýlandýrma sýnýrý, kurumsal ve tarýmsal kredilerde 500 bin lira, bireysel kredilerde ise 100 bin lira olarak belirlendi.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
TCMB Yatýrýmcý Sunumu: Ekonomik aktivite güçlü bir rotada
TCMB Yatýrýmcý Sunumu: Gerekmesi halinde ek parasal sýkýlaþtýrma adýmý atýlacak
TCMB: Tedbir önlemleri baþta hizmet sektörü olmak üzere kýsa vadeli ekonomik görünüm konusunda belirsizlikler yaratýyor
TCMB: Pandemi dönemindeki hýzlý kredi büyümesinin kümülatif etkisi nedeniyle güçlenen iç talep cari iþlemler dengesi üzerinde olumsuz etki yapmaya devam ediyor
TCMB: Sýký para politikasý duruþu kararlýlýklar sürdürülecek
TCMB: Ýç talep koþullarý, baþta kur olmak üzere kümülatif maliyet etkileri, artan uluslararasý gýda ve emtia fiyatlarý ile yüksek enflasyon beklentileri fiyatlama davranýþlarýný ve enflasyon görünümünü olumsuz etkilemeye devam ediyor
Yer Ýmleri