cuma günkü kapanış fiyatından bölünse 30 tl eder ve bu cok makul fiyat
Printable View
cuma günkü kapanış fiyatından bölünse 30 tl eder ve bu cok makul fiyat
öğrenci kardeşim, borsada yeni olduğunu ve babandan aldığın harçlıklarla bu hisseden aldığını yazmışsın. Benden sana 20 yıldan fazla süredir borsada kendimce işlem yapan bir abin olarak tavsiyem, sosyal medya ve forumlardan verilen gereğinden fazla abartılı fiyat hedeflerine çokta fazla itibar etme ha olur veya olmaz onu bilemem olursa da demek ki tahtaya ellerindeki hisseleri devredecek kadar alıcı gelmediğine işarettir ve ilk yüklü alım dalgasında hisseyi devredeceklerdir büyük ihtimal. Bu yazım sadece bu hisseye yönelik değildir ne zaman temel verilerine göre çok çok abartılı fiyatlardan işlem gören bir hisse varsa hepsi içindir. Demek istediğim bir hisse alırken ve satarken temel ve teknik analizlerini yaparak aklın ve mantığınla karar vermendir duygularınla değil. Öğrencilik hayatında da başarılar dilerim inşallah emeklerin boşa gitmez, benim oğlumda öğrenci..
yonga takas paylaşacak arkadaş var mı
https://resimyukle.xyz/resim/3RKTLH
Anlık eşleşme
Kardeş sağ olasın yorduk seni.Tekrar 3 hisse için teşekkür ederim.
Arkadaşlar önemli değil, ama biliyorsunuz son dakika eşleşmeyle baya oynuyorlar, özellikle gedik ve meksa gibi kurumlar
Zaten silme olayı çıktı mertlik bozuldu.
Yibitaş ta kımıl kımıl durmuyırki yerinde.O sebepten birşey diyemem.
Gün ola harman ola.
Keşke desem bende isterim inan hatta yibitaş ın 2 katı olur diyebilsem.Ah desem keşke.Neyse bakücük.
Yongalılar keyifler nasıl
Çanakkalede şehit düştüğü kesin olan ve şehitliklerde kayıtlı 91 EL-BAB,103 İDLİB,551 de HALEP li ECDADIMIZ var.....Afrin Halep e bağlı olduğu için Afrinliler HALEP li olarak kayıtlara geçmiş...Tahminen 100 civarı da AFRİN li şehidimiz varmış......!!!!!
Benim ismini aldığım babamın dedesi YEMEN de 2 yıl esir kalmış.....Muhtemelen de asker arkadaşlarından da Suriyeli asker arkadaşları vardı......!!!!!
Bu SURİYE ,IRAK,FİLİSTİN ,İSRAİL,LÜBNAN topraklarından birçok askerimiz vardı.....!!!!
Ne işimiz var SURİYE de,IRAK ta diyen BEYİNSİZLER.....!!!!
Süleyman DEMİREL ne diyor?......''Avrupa dan Çin e kadar bütün dünyada söz hakkımız vardır.....Türkiye Osmanlının devamıdır....Ülkede rejim değişir ama DEVLET TÜRK devletidir ve DEĞİŞMEZ.Devlette devamlılık esastır.TSK M.Ö 2000 de kurulmuştur....Bunu kimse UNUTMASIN.....''
Afrin,,,,,halep,,,,Yemen,,,,Şam bir Türk toprağıdır bizden gasp edilmişti şimdi iadesini alıyoruz
GM 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Alış satış arasında çok fark oldu.Hatta alış 2152 taban fşyattan 4 tl yukarda..Bukadar açıklık normalmi.
2 tane kaldı elimde.Gerçi haklısın .Benim yüzümden 5 tl bile zarar etse biri bana dıkıntı gelir.Bende hedef medef kalmadı artık.Akışa bıraktım kendimi.Bu saatten sonra bana sıkıntı vermez ama daha da mutlu eder. Bakalım.
Çıkarken alır doğru söylüyorsun.
https://resimyukle.xyz/resim/U9LT3y
Anlık eşleşme
Teşekkürler.Bakalım belki yukarı çekerler.
Bu gün yada yarın yibitaştan cıkanlar girecek
tutar bey yibitaştan çıkabilirlerse.yibitaşta hiçbirşey yok tavan gidiyor.ytd
Tam tersi olur .mantik onu gerektiri.yongadan cikan yibitas ve isbire girer.
Birinde beklenti bitmek uzre digerlerinde beklenti daha yeni basladi. Isbir ve yibitas 5-6 senedir bekleyen kagitlar.
SM-G925F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu arkadaş eskidir bu hisselerde.Haklı.
Yahu ben yonga satıp yibitaş aldım.......!!!
MEDEEEEETTTTT de yonga satıp İŞBİR aldı......!!!!
Döngü değişti....Millet bu saatten sonra neden YONGA alsın?
Yazık günah be.....!!!
MEDEEEET ve sen gibi maliyet düşük olanlar tutar......!!!!
Ne olacağı belirsiz bir zirveyi görmek ister insan.....!!!!
Zamanla görürsünüz neden aldıklarını vartolu
Benim yongadan bir yere gittigimi gördün mü yonga bedelsiz verecek yibitaş ne verecek şuan için hiç bişey cıkış suni yibitaş kötü bi hisse degil kötüleyemem çok saglamdır ama şuan için çıkışın suni oldugunu düşünüyorum
Mesaj olarak atarmısın hisse adını.