Sayfa 58/104 İlkİlk ... 848565758596068 ... SonSon
Arama sonucu : 826 madde; 457 - 464 arası.

Konu: YONGA - Yonga Mobilya

1. Çanakkalede şehit düştüğü kesin olan ve şehitliklerde kayıtlı 91 EL-BAB,103 İDLİB,551 de HALEP li ECDADIMIZ var.....Afrin Halep e bağlı olduğu için Afrinliler HALEP li olarak kayıtlara geçmiş...Tahminen 100 civarı da AFRİN li şehidimiz varmış......!!!!!

Benim ismini aldığım babamın dedesi YEMEN de 2 yıl esir kalmış.....Muhtemelen de asker arkadaşlarından da Suriyeli asker arkadaşları vardı......!!!!!

Bu SURİYE ,IRAK,FİLİSTİN ,İSRAİL,LÜBNAN topraklarından birçok askerimiz vardı.....!!!!

Ne işimiz var SURİYE de,IRAK ta diyen BEYİNSİZLER.....!!!!

Süleyman DEMİREL ne diyor?......''Avrupa dan Çin e kadar bütün dünyada söz hakkımız vardır.....Türkiye Osmanlının devamıdır....Ülkede rejim değişir ama DEVLET TÜRK devletidir ve DEĞİŞMEZ.Devlette devamlılık esastır.TSK M.Ö 2000 de kurulmuştur....Bunu kimse UNUTMASIN.....''

2. Afrin,,,,,halep,,,,Yemen,,,,Şam bir Türk toprağıdır bizden gasp edilmişti şimdi iadesini alıyoruz

GM 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Alış satış arasında çok fark oldu.Hatta alış 2152 taban fşyattan 4 tl yukarda..Bukadar açıklık normalmi.

4.  Alıntı Originally Posted by viking Yazıyı Oku
    Alış satış arasında çok fark oldu.Hatta alış 2152 taban fşyattan 4 tl yukarda..Bukadar açıklık normalmi.
    Viking kardeşim tüm lotlarını sattıysan yazma yongada....Benim lotum kalmadı yongada ,ben de yazmayacağım.....!!!!

Biz sattık ama belki de 10.000 olur....Kimseyi etkilemeyelim....Alan alsın,satan satsın.....Buralar artık çok RİSKLİ.....!!!!

5. 2 tane kaldı elimde.Gerçi haklısın .Benim yüzümden 5 tl bile zarar etse biri bana dıkıntı gelir.Bende hedef medef kalmadı artık.Akışa bıraktım kendimi.Bu saatten sonra bana sıkıntı vermez ama daha da mutlu eder. Bakalım.

6.  Alıntı Originally Posted by viking Yazıyı Oku
    Alış satış arasında çok fark oldu.Hatta alış 2152 taban fşyattan 4 tl yukarda..Bukadar açıklık normalmi.
    Kapanış taban o zaman??

7.  Alıntı Originally Posted by tatarramazan. Yazıyı Oku
    Viking kardeşim tüm lotlarını sattıysan yazma yongada....Benim lotum kalmadı yongada ,ben de yazmayacağım.....!!!!

Biz sattık ama belki de 10.000 olur....Kimseyi etkilemeyelim....Alan alsın,satan satsın.....Buralar artık çok RİSKLİ.....!!!!
    Bu hisseyi iki kere alıp sattın benim bildigim üçüncüyede alırsın 5 bin üstüne atınca VARTOLU

8. Çıkarken alır doğru söylüyorsun.

Sayfa 58/104 İlkİlk ... 848565758596068 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •