Çok fena.
Ama uzaklardan bir gümmmm sesi duyuyor gibiyim..
SM-N915F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Çok fena.
Ama uzaklardan bir gümmmm sesi duyuyor gibiyim..
SM-N915F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
tabana bankaları verirler mi??:)
tavan bittiyse....
Şu sözleri asla unutmayin.
Bugun bana yarin sana.
Küçük yatırımcıya yazık oluyor. 15 liradan, 16 liradan, 17 liradan dolar alanlar var. Kim bunlar? Büyük finansörler değil. Niye? Biliyor çünkü. Bütün altyapı yatırımlarını tamamlamış bir ülkede, tüm makro göstergelerin pozitif olduğu bir yerde, aklı başındaki bir finansör Türkiye’de bu işlerin bir şekilde döneceğini bilir. Ama çarpılan kim oldu? Küçük yatırımcılar. Her zaman olduğu gibi. Küçük yatırımcılara eziyet ettiler. Şimdi de kara kara düşünüyorlar."
Cemal Demirtaş 2 hafta önce vites küçültün, alim yapmayin vsvs dedi. 10 gun roketledi hisseler.
Malsiz kalinca bu sabaha karsi uykusuzluktan su twiti atmış;
Yoğun sorularınıza 1 twitle cevap vermek isterim Şimdi haziran sonu twitimin tam tersini düşünüyorum. Hem de tam rekorların kırıldığı günlerde hatta 1-2 haftadır #bist #hisse’de düşüş bekliyorum. Nasrettin hoca misali kazan doğurunca sorgulayın ki kazan ölürse şaşırmayın.
Bozuk saat??
Ama size müjde .MOHİKAN ,vakbnk ta 0.2 dolar altında bir dip daha bekliyor.:oleyo:
yani 3.6 tl altında...Hem de son derece kararlı...herkes yanlış ben eminim, diyor..
ALLAHIM ,AKIL SAĞLIĞIMIZI KORU
saholden bir 1,000 dolar daha gelir mi?
zonguldakta doğalgaz müjdesi verildiği gün neler olmuştu?
reis fordun yatırım pr canlı yayınına katıldığı gün neler olmuştu?
sadece göstermek istedikleri şeyleri biz görürüz. kaotik piyasada yüzlerce değişken var. anlık olarak kazanmamız çok zor.
Bozkurt, başınız sağolsun
Vadeliye göre çok çok zayıf açtı
Açılışla beraber alacaklar demektir heralde
Spot ve Vadeli Fark Sözleşmesi diye bir şey olmalı. Vade sonunda sıfır olacak şey piyasada işlem görmeli, eksi ise alırısın artı ise satarsın.
Bir iki tavanli banka var, digerler eksi bir son zipla biz cikalim abey :)
Yeniçağ yazarı Özdemir, ‘Borsada hükümet kontrollü büyük bir operasyon yapılıyor. KKM ile vatandaşın elindeki dövizi bozduramayan AKP borsa vasıtasıyla onları bozdurmaya…
Peki bunu nasıl yapıyor?
Öncelikle bu operasyon kamu bankalarıyla başladı. Neden kamu bankaları derseniz dolaşımdaki tüm hisselerin büyük bir bölümünün kamu bankalarının portföy ve iştiraklerinin kontrolünde olması.
Halkbank takasına baktığınızda 4.3 milyar hisse senedi olduğunu görüyorsunuz. Bunun yüzde 98’e yakını Halkbank’ın portföylerinde. Diğer kurumlarda 300 milyon lotun altında bulunuyor.
Aynı takas Vakıfbank hisse senedinde de geçerli. 4 milyar senedin yüzde 95’i bu kurumun takasında bulunuyor.
Yani çok az bir işlem ile bu hisse senedi tavan yapılıyor.
Buradan hisse alamayan yatırımcı doğal olarak başka banka hisse senedine yöneliyor.
Bu hareket daha ne kadar devam eder?
İşte bunu kestirmek için iktidarın beyninin içindekileri okumak lazım.
Evet niyetlerini biliyoruz çünkü burada dövize yönelik bir operasyon var.
Ama ne zaman biter sorusuna ise hani eskiden Galata Köprüsü’nde kumar oynatanlar vardı:
Bul karayı al parayı!
İşte karayı bulabilmek için o kartları dağıtanları tanımak onlarla yakın olmak gerekiyor.
Olmayanların ise hiç ama hiç şansı yok. Belki de borsa tarihinin en büyük batığı BİST’te yaşanacak.â€
Sn sindoma53 size özelden yazdım ulaşamadım.o yüzden genele yazmıştım .yazdıklarımı okudunuz mu ?
okudunuz ise bir soru işareti kaldımı.?
not:mesaj postanız dolu olabilir mi pek anlamam ama öyle birşey oluyormuş galiba .
teminatlar yarın değişiyordu değil mi?
4,240 a kadar normal sonrası sakat...
Sanki arbitraj farkları bazı hisselerde azaldı, daha önce arbitraja girenler vadeli long, ve spot hisse satınca fiyat geriliyor tabi arbitraj farkı o kadar da düşmüyor o zaman direkt tabana gider, alıcı kendini belli etmemek için vadeli ile ayarlamak istiyor fiyatları.
TÜİK: Sanayi üretimi Temmuz'da yıllık %2,4 (Beklenti %8,0)
Büyükler bu piyasada kazanamaz. çok büyük bir el var, küçük traderlar daha kolay manevra yapıyor kazanıyor ise onlar kazanıyordur.
Bia sürü kağıt yine kızardı. Hiç ozlememisim kırmızıyı. Bizim esekler gitmediniz ki yüzünüz hemen kızarsın[emoji16]
Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Deli dana gibi hareketler..
Ne SHORT ne LONG ..
Uzak durun..
sn sinde çarpılırsınız..
İşimiz bitmedi diyorlar gibi
Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugün belli ki carpılmamak çok zor
Ben pala olsam ne yapardım
tekrar aşağı giderdim
viop 3150 falan
sonra saat 14 de Sn CB kampanyayı açıklayınca
yukarıya doğru sert alırdım
Madem Görev var
CB konuşması sonrası almam lazım derdim
sonra 15,30 ABD enflasyon rakamı var
orada karar verirdim
Yanı ben pala olsam :yahoo:
vakıfbank bir kaç güne kchol piyasa değerini geçerek Türkiyenin en değerli şirketi olacak...
saçmalık devam ediyor...
Olan bitenin adı manipülasyon değildir de nedir...
Bankalar biraz aaşağı verdiğinde diğer tahtalar paraşütsüz aşağı geliyor mesala eregl 80-90 kademe aşağı geldi .
tamamen argoritmik oyun , bankalarda tamam denilip aşağı basılsa ne olur onu merak ediyorum.
millet tuş arar herkes tetikte:)
Amerikada cadde üstündeki bir dükkânın borsa piyasa değeri milyarlarca dolarlık şirketleri geçmişti .
Bu seviyeden belki üçbin kat daha değerlenir ise biraz medyatik olabilir.
Şöyle bir strateji olabilir.
Önce beğendiğin hissede 1 jeton alıp bekleyeceksin. %95 zaten yanlış pozisyondasın. Fiyat düşüyor ama makas kapanıyor ise panik yapmadan bekleyeceksin zaten 1 jeton var, fiyat düşerken makas açılması başlar ise eller tetikte olacak ve güzel bir noktadan ikinci hamleyi yapabilirsin ister 2 tane ister 4 tane.
Bu şekilde giderken teminat da bitmiş ise şu şekilde devam edeceksin
"Eşhedü enlaaaa"
Dünden beri gözüme uyku girmedi acep sindoma53 bizi evden sabaha karşı kaldırıp merkeze götürecek mi diye ..
size de başarılar .ve hayırlı kazançlar diliyorum.
Rabbim size ve tüm sevdiklerinize gönül ferahlığı , işlerinizde kolaylık kararlarınızda isabet nasip eylesin.
saygılar.
ISMEN ve INFO devre kesti.
İlginç hareket.
Bu kadar yüksek hacimlerin olduğu ortamda esas onlar tavan tavan gitmeliydi.
Sanırım batıkları çok olacak.