Sayfa 54/1001 İlkİlk ... 444525354555664104154554 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 425 - 432 arası.

Konu: Viop XLIV

Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    Günaydın ,
    Düzeltme bekliyoruz ama bu kadar yükselmiş hisseleri kime nasıl satacaklar? Yani yurtiçinde bu kadar büyük piyasa değerine çıkan hisseleri kim alabilir? Global alıcılar mı gelecek, buna mı hazırlık...
    Hayırlı günler sn Pit....
    seçime 1 yıl kalmış iken,

50 tlden 100 lot mu devretmek kolaydır ?
    100 tl den 50 lot mu devretmek kolaydır ?

yükselişin hızlı ve spekülatif olması,,,,h.a düşük olanların öncü olması en azından daha çok konuşuluyor olması...
    ve oldukca seçici yükseliş olması ..

not:Eskiden gerekli gereksiz düşünür idim artık değilim tam bir fikir emeklisiyim. Bunadım.
    not:soruya cevap veremedim bilgim yetmedi.o yüzden soruya soru ile karşılık verdim.
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

2.  Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    saat 14.00 açıklama yapacak cb

ekgyo açıklamayla mı coşar, öncesinde beklentiyi mi satın alır ?
    Petkm- doğalgaz bulduk açıklaması…

Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Gözlerim görmüyor gün içi zor oluyor. İlgilendiğin hissede bak gün içi değişimlerinielle hesaplayabilirsin çok değişmiyor.

Bunu matriks vs anlık yayınlıyor olması lazım.

Mesela YKBNK'da 40 kuruş fark 50 oldu ama fiyat 100 kademe düştü desteğe geldi hemen alıp 3-4 kademeye satabilirsin, tabi çok yüksek riskli bir işlem, 100 kademe daha gerileyebilir.
    Abi onlar yayınlıyorda....ona bakılırsa bende grafikleri elle çiziyordum.Bu emeğe saygı meselesi.ama bilgisayardan çıktı almak 30 sn mi almazdı.hemde üstad tarafından çizgileri çekilmiş yorum halde
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

4. Bazen ben alıyorum düşüyor veya ben satıyorum yükseliyor diyoruz, gayet normal.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

441.950 Short...

zararsa zarar olsun

6. Buda olmaz ki deyilen ne varsa oldu oluyor

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    441.950 Short...

zararsa zarar olsun
    kaç tane 1 tane mi?

8. Aman yarabbim nasıl bir saadet zinciri bu yarabbim hergün zevke getiren doruklara ulaştıran kopardılar yine artı 3,5

Sayfa 54/1001 İlkİlk ... 444525354555664104154554 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •