Bir dalga geliyorsa dikkatli olmak lazım.
Dalganın boyu büyükse o derece incitici olur.
Printable View
Bir dalga geliyorsa dikkatli olmak lazım.
Dalganın boyu büyükse o derece incitici olur.
Herkese Günaydin
X100 haftalik log grafik.
31 ekimde 4400 çivarinda olmaliyiz.
bugün ise kapaniş eksi olma ihtimali bence var
x100 3800 bölgesi stop
kişisel bakış bu
https://i.hizliresim.com/mruwmll.PNG
Bir zamanların azılı forumcusu KptKUTERO Erol KUTLU'yu
nuvit topaloglu @nuvittopaloglu Eğer bu şekilde karnından konuşacaksan bu işi bırak.
Açık ve net yaz, yanılabilirsin korkma onu açıklayabilirsin.
seklinde yazısınz istinaden kuşlu sitede de yazmayı bırakıyor her halde.
Sevgili Nüvit abimize (http://hisse.net in "baba" sı) her zaman saygı duymuşumdur. Piyasanın eskilerindendir.
Benim misyonum, görebildiğim kadarı ile bulduğum detayları göstermek ve iki taraflı görüş açısını sunabilmektir.
Ben, meslekten gelen alışkanlıkla her an rota değiştiririm.
Bir tarafa şartlanmam.
Ağırlıklı olarak viop tarafındayım. Bir zamanlar forex aleminde bayağı top koşturdum.
Dolayısı ile bir hissede bekleme tarafında değilim, anlık her iki yöndeki fırsatları değerlendirmeye çalışırım.
Çoğunluğun hissede olduğunu bildiğimden özellikle %50 sallama hakkımı kullanıp yön konusunda kesin yorumlar yapmam.
Olay haklı çıkmak, ben demiştim demek değil. Teknik analizi sevmeniz, öğrenmeniz ve sizlerin de fikir üretebilecek hale gelmeniz en büyük amacım.
Peki neden bu kadar uğraşıyorum. Paylaşmak beni daha farklı çizimler yapma, yeni şeyler öğrenme konusunda motive ediyor. Bir çeşit hobi gibi oldu yani.
Biliyorum birçoğunuzun kafası karışıp ikilemde kalıyor. Yükselecek/Düşecek gibi kesin yorumlar bekliyorsunuz ve bu nedenle emek verip çizdiğim grafiklere ilgi göstermiyorsunuz Beğeni, takipçi peşinde olmadığımı kerelerce yazdım. Bu yaştan sonra da kapris yapacak değilim.
Diğer yandan hepimizin yatırımcı profili, ters durumda dayanma gücü farklı. Dünyadaki siyasi, ekonomik gelişmeler çok hızlı ve yetişmek çok zor.
Başkasının ipiyle kuyuya ineceğinize kararınızı kendiniz verin derim.
Bu alem zor bir arenadır.
Kimse hayrına para dağıtmaz.
Kurtlar sofrası diye boşuna dememişler.
Lafı fazla uzattım.
Sadede gelirsek, bu saatten sonra değişemeyeceğime göre abimizin dediğine uymak lazım.
Bu işi bıraktım.
Market dereceleri SUPERCYCLE DERECELER.
derecede 5 mi 3 mü bilmezsin. evet
Hodri meydan.
Market çılgınlar gibi hareketlere gebe hayatın KAYAR. AKLIN KAYAR..
VOB YAPMAYIN...
https://i.hizliresim.com/2n8fc88.png
çOK NET yazıyoruM VOB YAPMAYIN. direk anahtaRI gaybedersiniZ.
Cycle dereceleri görüyoRSUN. 3 MÜ 5 Mİ ASLA BİLEMEZSİN.
adioS...
https://i.hizliresim.com/ajvzzk4.PNG
harun beyin haritası
dediği rakamlara göre dayı cycle 3. dalga açacak. çılgınlar gibi deli ralli.
açıkcası dayı aklınızı kaybedersiniz.. asla başaramazsınız..
işinize bakın hayatınız gaymasın..
adios 2...
bu forumda vob yapmayın diye tavsiye verenlerden allah razı olsun çoğu tecrübesi sıfıra yakın FANİ yatırımcının ve KY nin hayatını kurtardınız.
bu KALDIRAÇ piyasa işi amatör işi değil çoğu profesyonelin de ecel terleri dökeceği bir iş haline geldi .
ev araba satıp ekonomik kriz zararını foreks ve vobtan çıkartırım ,4 katlayan komşumuz ahmet beyden benim 4 diploma zeka farkım var aman ben süper zekiyim, Allahın sevgili seçilmiş kuluyum, çok farklı insanım, en akıllıyım diyen saftirikler , forekste ve viopta paramı 10 katlarım , 30 katlarım 2 senede köşelik olucam zengin olucam diye hırs yapa yapa batıp çıktılardı .
HAYAT ONLARA ACI BİR ders verdi.
ya thy alsa adam 7 misli kazancak ordan şimdi çıkıp , 2 tur daha atsa seneye zaten 15-20 misli yapardı .
PARALARINI , milyon milyon sayardı artık.... zaten VİOB A gerek var mı YOK !!!
E VİOP YAPAN, yapmak isteyen ARABASI EVİ OLAN VEYA SATIP viopa %50 bile koymak denemek ???? isteyen arkadaş senin NE DERDİN VAR!!
KOLAY PARA KAZANMAK DERDİN İSE YANLIŞ YERDESİN ,O KOLAY PARA KAZANILAN YER SPOT PİYASA...dur ve bekle orda..
HAKLI çıkmak derdinse viopta değil spotta haklı çık orda mücadele ver
salaklar tecrübe etmeden önce hayal kurar.
akıllılar tecrübe etmeden öğrenir öğrenmeyenleri uyarır insanları da batmaktan kurtarır.
O ZAMAN BU MÜBAREK GÜNDE AKILLI , İYİ İNSANLAR için tüm ülke için dua edelim.
dua edelim ki sayıları artsın
dua edelim ki onları dinleyenlerin sayıları da artsın.
Uyaranlardan ALLAH RAZI OLSUN ARKADAŞLAR
Bugün kırmızı olabilir
Bunu baştan yazayım
Bende harun bey gibi düşünmekteyim.
teknik sebeplerim
dolar bazlı uzun süre düşen içinde idik
şimdi yükseliş başladı
ve hareketler sert
son 2-3 yılda
yükselişler
210-230 usd lerde bitti
bu sefer hareket daha sert
bu nedenle daha yukarılar hedef olmalı
oda 315-325 usd bölgesi oluyor
ayrıca hissler toplu
uzun zamandır gidenler gitti
yabancının sattığı 4 milyar dolarlık hisseyi ky almadı
o kadar hisse alan bunu belli yerlere getirmeli
devlet de arkalarında
yanı hem reel gerekçe var
hem teknik
yinede
fakaf ve fakat
STOPLOS CANDIR
markette terse paçal yaparsan 200.000 puanda hayatın nasıL gayaccaK bir düşün..
adios 10
pala kızgın.. neden acaba??
Ben şimdi birşey yazcağım amma etkilenmeyin.
şimdi dayı
marketin 50 bin lere düşmesi ile 600 binlere çıkması ile bana göre mesafe bir saç teli kadar.
Bu tarz ARJANTİN TURKİYE Venezuelle gibi marketlerde KesinLİkle VOb yapıLmamaLı..
sİZ BİLiRSİNİZ DAYI..
adios 10..
https://i.hizliresim.com/ltb85zj.png
2020 yılında 80 binden sonra başlayan Cycle 400 bine geldi..
dayı..
ne oluyoruz yahu ?
UMARIm beyinlerde bir aydınlanma ve silkinme yaratmışımdır.
VOB YAPMAYIN..
ADİOS 11
dün erken çıktım bankalara vermişler kamular tavanı zorluyordu ne oldu?
2020 de ARKA KApıdan 6.90 dan boşaltmasıyla başladı herşey dayı
Dayı paramızı geri verin
https://i.hizliresim.com/i4fojm8.png
eKsi rezervasyon ile sayın deniz43 ile çok dalga geçmiştim la adamlar tüm rezervi boşaltıyor bir bildikleri vardır enayilere dayadılar 1 liralık doları 7 liradan diyordum
köpek gibi pişmanım
adios 12...
yıl 12 ay pozda olmak zorunda değilsiniz?
karı cebe alabilmekte bir erdemdir...
şubat endeks vadelide garip bir işlem oldu. 4300 gösterdiler.
sifonlama yapıcak mikroda
dayı bize TÜRK PARAMIZI GERİ VERİN VOB YAPACAKSINIZ DİYE SOYULDUK..
bence devletin tüm borcu döviz ve altın olmalı. parayı çökertememeli siyasiler.. 6 lira nere 18 nere soyulduk resmen.. illa vob hisse mi almak zorundayız.
adios 15.
ISGYO ya yeni bir oyuncu tayin ettiler herhalde
INFO yatırım. sabah sabah çalışmıyor.. internet siteside kapalı?!
gunaydın bozgurt dayu nedion burdan şort girilir mi hulk la endexise???
adam şey yazmış şirket ortağı hisse satıyor
çok hızlı yükselmesin diye satıyorlar. piyasayı doyuruyorlar aç galırsa roket olur ceza gelir.
dayı böyle bir market
çılgınlar gibi almak istiyorlar ne yapsınlar
:kahkah::halay:
tl tasarruf sıfıra inmesi lazım dayı insanlar parasından kurtulacak yer arıyor çılgınlar gibi..
inanılır gibi değil dayı.. 6.90 dan rezerv boşaltılırken almak gerekiyormuş... tl den kurtulmak... bir bildiği yokmuş adamların tl nin fişini çekmişler.. inanılmaz bu işler böyle oluyor dayı demek kki..
inanılır gibi değil dayı aklımızı aldılar..
Pazarin tadi yok bugunde... Takiliyorum oyle... Guvenilmez bu sayimlara
https://i.hizliresim.com/klbubup.jpg
tl tasarruf tl itibar tl getiri geri getirilmezse dayı market 600 bin tl ne olur bilinmez çılgınlar gibi olur.
ver elini arjantin..
napacağız dayı..
kKm dayı.. alternatif yok...
KKm cilere vobcular yatıp kalkıp dua etsinler.. MASAda oturmaya devam etsinler...
KKMCiler sayesinde çılgınlar gibi market yapıyorsunuz.. tl kredi buluyorsunuz...
tutulma gelior tutulma zamanı borsalar düşermiş buyurur sanın astrologlarımız..teknik analizi bıraktık astrolojiye bakıoz:)
Sanırım o gün bugün artık. metin68'lerin memedabilerin günü gelmiş çatmış olabilir. riskli yatırımdan ölesiye korkan, paradan,hisseden anlamayan dünyada bu işlere en mesafeli arkadaşım bile borsaya girmiş pegasus aldım thy sattım diyip duruyor sabahtan beri.
Bu indikatör hiç şaşmaz beyler en azından son 20 yılda şaştığını hiç görmedim.