Bir dalga geliyorsa dikkatli olmak lazım.
Dalganın boyu büyükse o derece incitici olur.
Bir dalga geliyorsa dikkatli olmak lazım.
Dalganın boyu büyükse o derece incitici olur.
Bir zamanların azılı forumcusu KptKUTERO Erol KUTLU'yu
nuvit topaloglu @nuvittopaloglu Eğer bu şekilde karnından konuşacaksan bu işi bırak.
Açık ve net yaz, yanılabilirsin korkma onu açıklayabilirsin.
seklinde yazısınz istinaden kuşlu sitede de yazmayı bırakıyor her halde.
Sevgili Nüvit abimize (http://hisse.net in "baba" sı) her zaman saygı duymuşumdur. Piyasanın eskilerindendir.
Benim misyonum, görebildiğim kadarı ile bulduğum detayları göstermek ve iki taraflı görüş açısını sunabilmektir.
Ben, meslekten gelen alışkanlıkla her an rota değiştiririm.
Bir tarafa şartlanmam.
Ağırlıklı olarak viop tarafındayım. Bir zamanlar forex aleminde bayağı top koşturdum.
Dolayısı ile bir hissede bekleme tarafında değilim, anlık her iki yöndeki fırsatları değerlendirmeye çalışırım.
Çoğunluğun hissede olduğunu bildiğimden özellikle %50 sallama hakkımı kullanıp yön konusunda kesin yorumlar yapmam.
Olay haklı çıkmak, ben demiştim demek değil. Teknik analizi sevmeniz, öğrenmeniz ve sizlerin de fikir üretebilecek hale gelmeniz en büyük amacım.
Peki neden bu kadar uğraşıyorum. Paylaşmak beni daha farklı çizimler yapma, yeni şeyler öğrenme konusunda motive ediyor. Bir çeşit hobi gibi oldu yani.
Biliyorum birçoğunuzun kafası karışıp ikilemde kalıyor. Yükselecek/Düşecek gibi kesin yorumlar bekliyorsunuz ve bu nedenle emek verip çizdiğim grafiklere ilgi göstermiyorsunuz Beğeni, takipçi peşinde olmadığımı kerelerce yazdım. Bu yaştan sonra da kapris yapacak değilim.
Diğer yandan hepimizin yatırımcı profili, ters durumda dayanma gücü farklı. Dünyadaki siyasi, ekonomik gelişmeler çok hızlı ve yetişmek çok zor.
Başkasının ipiyle kuyuya ineceğinize kararınızı kendiniz verin derim.
Bu alem zor bir arenadır.
Kimse hayrına para dağıtmaz.
Kurtlar sofrası diye boşuna dememişler.
Lafı fazla uzattım.
Sadede gelirsek, bu saatten sonra değişemeyeceğime göre abimizin dediğine uymak lazım.
Bu işi bıraktım.
çOK NET yazıyoruM VOB YAPMAYIN. direk anahtaRI gaybedersiniZ.
Cycle dereceleri görüyoRSUN. 3 MÜ 5 Mİ ASLA BİLEMEZSİN.
adioS...
Yer İmleri