Taban geliyor
Printable View
Taban geliyor
bugun aldım artık bi miktar
oynak fiyat hareketleri ile yıldırma ve korkutma stratejisi uyguluyorlar
bu tip hareketler beyhude çabalar spek efendi
Şirketi kötüleyip taban bekleyen martaval okuyanlara zamanı gelince şirket cevabını verecek.
Y.T.D.
Düştükçe dahada topluyorum. Nasılsa kısa vadeli düşünmüyorum. Alıcam kenarıda dursun. Uzun vadeciyim satmayı düşünmüyorum. Buraları kendi adıma alım fırsatı olarak görüyorum. Yarın son alım fırsatınıda verecektir . Kalan son paramla yarın alımımı yapıcam bakalim sonrasını hep beraber görücez
Yazıklarım yatırım tavsiyesi değildir.
tahtacı gercekten manyak vur bakalım nereye kadar düşürücen...
Bugünde bir az mermı attık bakalim...
Düşürdükçe kademeli alıma devam.....
Y.T.D
Ya bişey sorucam. Hisseye blokaj koymadığımız için mi bunlar bu kadar rahat düşürebiliyorlar bu hisseyi ?
143 lü fiyatlar zaten spekülatifti
Şirket iyi ama hisse performansı dengesiz
https://www.dunya.com/sirketler/savu...-haberi-686231
Savunma sanayiinden BAE’de gövde gösterisi! 50 Türk şirketi katılıyor
Son yıllarda en yüksek katılımı sağladığı organizasyonda, çeşitli insansız kara ve hava araçları, zırhlı araç platformları, silah sistemleri, elektronik sistemler ve simülatörler sergileniyor.
IDEX ve NAVDEX’e Türkiye’den katılan firmalar arasında ASFAT, Baykar, BİTES, BMC, DEARSAN, DESAN, Samsun Yurt Savunma (Canik), FNSS, Gürbağ Savunma, IGG ASELSAN, IGG DASAL, IGG HAVELSAN, Makine ve Kimya Endüstrisi AŞ, OTOKAR, REPKON, ROKETSAN, Sarsılmaz, SDT, STM, TAIS ve Türk Havacılık ve Uzay Sanayii yer alıyor.
Dün günlük grafikte bir doji bırakmıştı çok şükür maçı boğalar kazandı.
an itibari ile % 6 primli 76 dan işlem görüyor.
Y.T.D
dip çalışması bitti gibi şimdilik...
epey bir dökülme olmuş görünüyor
An itibarı ile tavan tüm ortaklara hayırlı olsun.:halay:
Y.T.D.
tavandan yine yapıştı şeker :)
Umarım yukarıdan maliyetlenenler buraya gelip balon şirket diye martaval okuyanlara kanıpta zararına vermemiştir.
Y.T.D
Bayagı alıcıyla kapatmış bugünü...
Önce 50 bin almıştım. Sonra yüksekten yakalanıp maliyeti 100 e çektim. Kağıda çok güveniyorum ama tavandan verip demire geçtim. Hayırlısı bakalım
SM-G780G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hissemiz yine tavan tüm ortaklara hayırlı olsun.:halay:
Y.T.D.
143 leri yeniden test edecek gibi duruyor
Bu sefer ipini koparıp gider mi acaba :)
alaıcı satıcılar azaldı hisse oturdu biraz...
Yeni yapılacak sözleşmeler, 4. çeyrek bilanço ve temetttü hissenin itici gücü olacaktır.
Y.T.D.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1117343
202milyon geldi Bilanço hayırlı olsun.
Y.T.D
Bilanço fena değil. Hayırlı olsun
sermayesinin 4 katı kar güzel sürdürülebilir ise birde katlarsa güzel ama ben özel bir proje beklerim başka faktörler daha tetikleyici olur
bilanço guzel artık yön bence her ne kadar bugun eksi olsada yukarı yönlu olacaktır bundan sonra alacagı ihaleler yönumuzu çizer...
Temettü dağıtımı ile ilgili bir bilgi var mı acaba?
Halka arz izahnamesinde karın en az %35' inin dağıtılacağı yönünde Yönetim kurulu başkanının taahhüdü var. Yapılacak genel kurulda karar verilecek. Henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Eğer temettü yönünde bir karar alırlarsa en az 1.20 TL. temettü dağıtabilir.
Y.T.D.