Sayfa 59/79 İlkİlk ... 949575859606169 ... SonSon
Arama sonucu : 625 madde; 465 - 472 arası.

Konu: SDTTR - SDT Uzay ve Savunma Teknolojileri A.Ş

Önce 50 bin almıştım. Sonra yüksekten yakalanıp maliyeti 100 e çektim. Kağıda çok güveniyorum ama tavandan verip demire geçtim. Hayırlısı bakalım

SM-G780G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Güvenme insanların samimiyetine menfaatleri uğruna gelirler vecd'e Cenneti vaad etmeseydi şayet rabbine bile etmezlerdi secde !!!

2. Hissemiz yine tavan tüm ortaklara hayırlı olsun.
    Y.T.D.

3.  Alıntı Originally Posted by METEHAN Yazıyı Oku
    Kusmasında sonra kalıcı alıyoordur inşallah...
    mümkün değil hocam, 88 den kusmuş hemen a1 ve seker ikiside aynı, tavan olan hisselere tavandan yapışıp ertesi gün +4 den verip geçiyor

4.  Alıntı Originally Posted by batu2306 Yazıyı Oku
    Hissemiz yine tavan tüm ortaklara hayırlı olsun.
    Y.T.D.
    maşallah acelesi var gibi iki gundur...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

5.  Alıntı Originally Posted by ikasemre Yazıyı Oku
    mümkün değil hocam, 88 den kusmuş hemen a1 ve seker ikiside aynı, tavan olan hisselere tavandan yapışıp ertesi gün +4 den verip geçiyor
    Bu iki kurum borsanın keneleri desene..
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

6.  Alıntı Originally Posted by katti Yazıyı Oku
    Önce 50 bin almıştım. Sonra yüksekten yakalanıp maliyeti 100 e çektim. Kağıda çok güveniyorum ama tavandan verip demire geçtim. Hayırlısı bakalım

bekleseydin sn.katti biraz sende demir çimento ruzgarına kapıldın demekki...

Alıntı Originally Posted by METEHAN Yazıyı Oku
    bekleseydin sn.katti biraz sende demir çimento ruzgarına kapıldın demekki...
    Sayın mete . Demir maliyetim çok aşağıda. Deprem bölgesindeyim malum. Temettü ihtiyacı var. Kendimce fırsat gördüm. Hayırlısı olsun. Ytd.

Güvenme insanların samimiyetine menfaatleri uğruna gelirler vecd'e Cenneti vaad etmeseydi şayet rabbine bile etmezlerdi secde !!!

8. 143 leri yeniden test edecek gibi duruyor
    Bu sefer ipini koparıp gider mi acaba
    Yazılarımın tamamı şahsi görüşlerim olup, SPK Kanunu ; madde 101, 103, 104, 106, 107, 110 ve diğer ilgili maddeleri kapsamında görüş ve düşüncelerim asla yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir. Aksi halde zarar edebilirsiniz...

Sayfa 59/79 İlkİlk ... 949575859606169 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •