Ve tavannnnnnnnn bir puro yakılır
SM-N960F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Ve tavannnnnnnnn bir puro yakılır
SM-N960F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İşmen pandemi öncesi 2 tl almıştım uzun süre bekledim al sat yaptık o dönem çevremde ki arkadaşlara aldırmıştım herkes sıkıldı sattı o dönem 2.3 bin lot saatlerce işlem yapmazdı lot cok azdı şu an başka bir işmen var dün itibari ile tekrar işmen le buluşmuş olduk teknik ve temel yorum yapan arkadaşlara teşekkür ederim. Herkese hayırlı kazançlar. Herşey gönlünce olsun inşallah. Ytd
Arkadaşlar finansal rapora baktığımda karın sadece %13 ü aracılık yani komisyondan gelmiş.
Geçen çeyrek bu oran %18 di ve geçen sene %30 du.
Dolayısıyla ISMEN nin asıl geliri Diğer Faiz ve Alım Satım kaleminden diyebiliriz. (geçen çeyrek %51 bu çeyrek %61)
Bu zamana kadar hep borsa işlem hacmine bakarak değer biçiliyordu aracı kurumlara ama bu ISMEN'de işe yaramaz artık.
Bu KAP'a sürekli atılan varant kapları hakkında bilgisi olan var mıdır? O kaplardan gelen fiyatları toplayarak bir gelecek karlar hakkında tahminde bulunabilir miyiz?
Bu dönem işlem hacimleri de pik yaptı[emoji106]
CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Herhalde 3. Çeyrek fiyatlaması erken başladı.... 0 maliyetle devam.....
SM-G781B cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Evet burada da haklısınız. Yatırımcı sayısı pandemi öncesi 1 milyondan 5 milyona çıktı günümüzde, gelen 4 milyon kişinin Yatırım anlayışı öncesine göre çok farklı. Trade eden 20-30 yaş arası çok genç var, risk algısı yüksek. Portföy büyüdükçe ki son iki yıldır hatrı sayılır bir seviyeye ulaşan çok kişi var; eşdeğerli olarak kredi pozisyonlarını da artırıyor. 3. Çeyrek resim daha netleşecek.
Piyasa hacimleri böyle giderse yılsonu en düşük kar beklentisi olan 10 milyar oluşursa fiyat ne olur?ne olmalı? Ona göre pozisyon alınıyor gibi.
Bugün bist+viop toplam işlem hacmi 60 milyar olmuş, Maşallah nazar değmesin.:halay:
https://i.hizliresim.com/qb0kh8d.PNG
buda ismen grafiği 3 er aylık...
Bankalarla beraber güçlü bir yükseliş oldu.. Bank of un 2.2 milyon lotluk satışına rağmen.. Eğer ekonomide yol kazası olmaz ise bist endeksi 9000 lere yolcu..Yıl sonu 12 milyar minumum net kar bekliyorum..
Matriks: Bugün, çoğunlukla yabancılarla çalışan bir kurum saat 15:32 sonrası Borsa İstanbul'da 4.4 milyar TL'lik net alım yaptı.
Mr Yazır İsmen için yıl sonu beklenti fiatını açıklamış..120 tl
Yazıyı nasıl bulabiliriz?
Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Böyle giderse en az yarısı kesin gibi.Bugun herhalde tüm zamanların işlem rekoru gelecek..
İşlem kronometresi dk.da milyar atıyor neredeyse [emoji3478]
Kasa her zaman kazanır.
Kalın sağlıcakla.
İşlem hacmi 200u geçecek para(Kom) nereye gidiyor?
Bugün bist+viop toplam işlem hacmi 68 milyar olmuş �� viop tarafı bu süreçte biraz zayıf kaldı biraz kıpırdasa kaymaklı kadayıf olur. :bravo:
BİST işlem hacmi rekoru kırdı..275 milyar..
Alternatif yatırım olmayınca ve Enflasyon yükseldikçe YA ENFLASYON USTU FAİZ 70/80 gibi yada kuru faizi baskilayip BORSA..İbre borsayı gösteriyor.
https://twitter.com/brs_ylmz/status/...6BcmUKlpA&s=19
SM-A217F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://twitter.com/brs_ylmz/status/...U5XNUkHJA&s=19
SM-A217F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Link atar mısınız nerede yazıyor bi bakalım neye göre hesap yapmış? 3. Çeyrek tamam eyvallah iyi gidiyor da daha 4. Çeyrek ile alakalı ne olacağına dair bir fikrimiz yok. Mehmet Bey’in var demek ki. Twitter’a baktım bahse konu kişiyle alakalı böyle bir şey görmedim. Nerede acaba bu açıklama?
Muhtemelen artık ismeni satmam, belki trade için bir miktarı hariç. Düşüşlerdede portföy ağırlığını arttırmayı düşünüyorum. Bakalım temettü emeklisi yapacakmı beni.
YTD
Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Satacak adam yedire yedire aktiften satar, gözüne sokarak 34’e 100k lot satış yazmaz. Anlamı mal toplamak.
34 üstüne atarsa öğleden sonra güzel kapatabilir.
Fiyat zaten geride kalmıştı. Bilanço etkisiyle hızlı bir yükseliş geldi. Buralarda güç toplayıp 40 üzerine de hızlı bir atak bekliyorum.
3. çeyrek beklentisi ivme kazanacak gibi görünüyor. Bu da değerlemeleri yukarı ittirecektir. Eylül ayını aştıktan sonra yeni raporlar ve fiyat güncellemeleri çıkar. Hedef fiyatlar 60 lı rakamlara revize edilir. 4. çeyrek gazıyla sene sonunu da 65-80 aralığında bitiririz.
Sene sonuna kadar 1 lot satmam. Absürd bir şekilde 80 üzerine çıkarsa ne yapacağım belli olmaz, o anki ruh halime bağlı.
Sene sonu en düşük 10milyar kar bekleniyordu 1,5milyar sermaye 10,5milyar Özkaynak ile olması gereken zaten 60/70araligi.bugun alıp 6ay sonra satsan ,%100yapar.banka faizi yıllık %30/32 hesap bu .olur olmaz kısmet.