Sayfa 60/330 İlkİlk ... 1050585960616270110160 ... SonSon
Arama sonucu : 2638 madde; 473 - 480 arası.

Konu: ISMEN - İş Yatırım Menkul Değerler

1.  Alıntı Originally Posted by balina Yazıyı Oku
    Mr Yazır İsmen için yıl sonu beklenti fiatını açıklamış..120 tl
    İsmen pandemide 3’lerden 20’lere 50’lere seans içi düzeltmelerle nasıl gittiğine şahit olduk. Yapar mı yapabilir, sağı solu belli olmaz. Çok kişiyi sattığına almadığına pişman etmiştir. Tek rakibi Hava yollarıdır. 🧐
    Yatırım tavsiyesi değildir.

2.  Alıntı Originally Posted by artukbey Yazıyı Oku
    İsmen pandemide 3’lerden 20’lere 50’lere seans içi düzeltmelerle nasıl gittiğine şahit olduk. Yapar mı yapabilir, sağı solu belli olmaz. Çok kişiyi sattığına almadığına pişman etmiştir. Tek rakibi Hava yollarıdır. 🧐
    Bahaneyle dinlenmesi iyi bence. Göstergeler çok ısınmıştı.

3. Muhtemelen artık ismeni satmam, belki trade için bir miktarı hariç. Düşüşlerdede portföy ağırlığını arttırmayı düşünüyorum. Bakalım temettü emeklisi yapacakmı beni.
    YTD

Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Satacak adam yedire yedire aktiften satar, gözüne sokarak 34’e 100k lot satış yazmaz. Anlamı mal toplamak.
    34 üstüne atarsa öğleden sonra güzel kapatabilir.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

5. Fiyat zaten geride kalmıştı. Bilanço etkisiyle hızlı bir yükseliş geldi. Buralarda güç toplayıp 40 üzerine de hızlı bir atak bekliyorum.

3. çeyrek beklentisi ivme kazanacak gibi görünüyor. Bu da değerlemeleri yukarı ittirecektir. Eylül ayını aştıktan sonra yeni raporlar ve fiyat güncellemeleri çıkar. Hedef fiyatlar 60 lı rakamlara revize edilir. 4. çeyrek gazıyla sene sonunu da 65-80 aralığında bitiririz.

Sene sonuna kadar 1 lot satmam. Absürd bir şekilde 80 üzerine çıkarsa ne yapacağım belli olmaz, o anki ruh halime bağlı.

6.  Alıntı Originally Posted by müzikal Yazıyı Oku
    Fiyat zaten geride kalmıştı. Bilanço etkisiyle hızlı bir yükseliş geldi. Buralarda güç toplayıp 40 üzerine de hızlı bir atak bekliyorum.

3. çeyrek beklentisi ivme kazanacak gibi görünüyor. Bu da değerlemeleri yukarı ittirecektir. Eylül ayını aştıktan sonra yeni raporlar ve fiyat güncellemeleri çıkar. Hedef fiyatlar 60 lı rakamlara revize edilir. 4. çeyrek gazıyla sene sonunu da 65-80 aralığında bitiririz.

Sene sonuna kadar 1 lot satmam. Absürd bir şekilde 80 üzerine çıkarsa ne yapacağım belli olmaz, o anki ruh halime bağlı.
    Uzun vadeciyim

7. Sene sonu en düşük 10milyar kar bekleniyordu 1,5milyar sermaye 10,5milyar Özkaynak ile olması gereken zaten 60/70araligi.bugun alıp 6ay sonra satsan ,%100yapar.banka faizi yıllık %30/32 hesap bu .olur olmaz kısmet.

CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 60/330 İlkİlk ... 1050585960616270110160 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •