Bu taktik hiç "yabancý" deðil. Ben ne kadar devam edebileceðini merak ediyorum sadece. Deniz ve Ak alýmlarý ayný kapý. Haftalardýr benzer þekilde alým yapýyorlar. Karþýlýðýnda satýþlarý var mý bilemem, ama alýþlarýný hiç korkmadan alenen belli ede ede yapýyorlar. Alsýnlar bir sorun yok, ama bunca zamandýr akýllarý neredeymiþ acaba.
Ya biri gelir de kafama malý boca eder korkusu da yok gençte. Alev alev "mübarek".
Sermaye artýrýmýndan sonra bu iki kurum 20 milyon lot mal aldý. Yarýsý yatýrým fonlarýnýn malý, kalaný meçhul.
Malýmýzýn sahibiyiz ama gözümüz de kapalý deðil. Vbts den çýkana kadar ak mý kara mý belli olur. Ne olursa olsun beni etkileyen bir durum olmayacak elbette ama tepemin tasýný attýrmasýnlar.
Ak ve deniz karþý bacak yoksa alým devam 24 milyon lot oldu..bu alýmlarýn arkasýnda bir hinlik aramam..Adam alýyor ne zaman satar bilmem pozisyonumu da onlara göre deðil ÝSMEN nin performansýna göre alýrým ..Þu an kasaya oluk oluk para akýyor.. satan satar..Ak yatýrýmý takip edip strese giremem..isterlerse 2023 sonu 25 aralýk satýþ fiatým o gün teslim þartýyla 120 TL dir.isteyen olursa toptan %5 iskonto yaparým..
Þimdi mantýklý düþünüyorum..25 milyon lot mal alýnmýþ aþaðý yukarý maliyet 30 tl den desek 700-750 milyon tl arkadaþlar yatýrým yapmýþlar.. Bunu tahta yapacaðýz mantýðý ile almak akýl dýþý..Bu çok uzun vadeli en azýndan yýl sonuna kadar paket olacak bir mal. Daha devamýnýn geleceðini düþünüyorum..ÝSMEN gibi bu paralara göre küçük bir tahtada bu kadar mal almak ilginç. Birde adam kredi filan deðil cash para ile alýyorsa karþýsýnda selam dururum..Tahtamýzda böyle kalýn bir ortaðýmýz olduðu için açýkçasý memnunum..
Büyük para baðlamýþlar da maliyet önemli %10vurup çýktýlarý tahta yine aþaðý yukarý sarhoþ olacak..Ýnþallah uzuncudurlar...CPH1931 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri