Bunun tahtacisi hem fakir, hem korkak diğerlerinde en azından para var bir asalet var. Bu ezik olduğu için bizde ezik gibi davrantirtiyor. Daha önce de defaten çok dedim. Bunun küçükken inşaata topu kaçmış olabilir, ezik herif seni. Ytd
Printable View
Bunun tahtacisi hem fakir, hem korkak diğerlerinde en azından para var bir asalet var. Bu ezik olduğu için bizde ezik gibi davrantirtiyor. Daha önce de defaten çok dedim. Bunun küçükken inşaata topu kaçmış olabilir, ezik herif seni. Ytd
İyi haber şu,
Alamanyadan abucam değil, yerli ve milli yılların borsacı abisi ekranına almış bu uyuzu ve kafasında ki rakkam gelürse bende senin yanına gelicem dedi ama rakkamı söylemedi. Olsun bence güzel haber bu
Kötü haber ise
Bulutun altındayık :drunk:
Tabi Petkim'in grafiğine hiç bilmeyen biri bile baksa Ayasofya hc nin gördüğünü anlatabilir. Asıl mesele gördükten sonra anlatabilmek değil ne yaptığın önemli. Yani olan olduktan sonra neyleyim kaval çalıni. Bize ne olacağının resmini çizen varsa öne buyursun, iş işten gectikten sonra hikayesi bitmez bunun.. ytd
Centim centim cenaltı
Saydım baktım onaltı
İnanmazsan sende say
Onaltıdır onaltı
Bize ne alamancilar, ne ruscular geldi de olmadı çünkü
Karşındaki Nijeryalı görünce gelen iki adım geride duruyor. Sonra aynenzivaynen topuk.. 😂 ytd
Ayasofya dayucuğum hep garaoğlanları sayıklıyodun koş gel tam senlik bir mevzuu var
Herif zenciymiş ya laa :kahkah:
Geçen gelen şakir buraya gelmişti, dedik ki bize sakar şakir tosladı. Lingo da da tahtacı Şakire tosladı. Demek ki neymiş bunlar buradan gitmeden cumlesindeki özne ? Ytd
Şakir gizli gizli okuyon ogreniyormusun orada burada birşeyler.. iki tane essekten birini seçtin hangisi önce dehler dedin orada beni görünce şaşırdın. benim asıl tecrübeli olduğum mekan orası bunda henüz 5 yılına yaklaştım 3-5 ay sonra 5 olacak bura.. Shakira.. ytd
Ayasofya hc da mı benzi kara? Mevzusu ne acaba.
Ayasofya senarist
Kafasına göre senaryo üretip garaoğlanlar ile sekiz filmi çekiyor ve afrikaya sekiz işçisi olarak gitmeyi düşünüyor
Sen Nijeryalı yazınca o mevzuu aklıma geldi
Ooo o zaman senaristse ayni zamanda fenomen de olmalı bu durum burası için tehlike arz eder. Fenomenlerin takipcisi de çok olur bu yüzden sıkıntılı. Bildiğimiz üzere kuşku site, pikpok, carcurt gibi yerlerde coşku olunca tahtacı kırbacı hazırlıyor. Neyseki oralarda bu sıralar pek paylaşım yok. Ytd
Vay arkadaş şaka maka yazarken nasıl geçti bunca zaman. 5 yıl önce geldiğimde burada 10 yıldır bekleyen vardı onlar duruyorsa 15 yıl olmuştur. Bir arpa boyu cent ilerlememisim ya enflasyoncent bazlı bakınca. Bu nasıl olur ama olmuş. Beş yıl burada laylaylom cabasi.. ytd
Burası Kamboçyali, Nijeryali Ugandali dolu ve belli bir zaman sonra Kızılderili topraklarda yasamaya başlıyorsun. Buyuksef oturanboga ne derse o olur.. önce biraz elindeki kamisla tuttturur, sonra tüttürür. Sonra bir bakmışsın 5 yıl gecivermis..ytd
Ayasofya hc bizim tecrubelerimizi anlatsak burada roman olur. Seninki biraz daha farklı. Var mı buradaki tahtacı ile daha önce bir tecruben yoksa yavaş yavaş suya sokulmaya mı çalışıyorsun. Ytd
Hem Ugandali hem kızılderililer var burada dikkat et..
Benim tarzım değil reisin taraftarıyım. Ben sığ hisselerde günlük al sat yapıyorum. Durum orada da aynı geleni geçeni dikip atıyorlar. Ama bunu inceledim içinde enerya gibi şirket var elektrik var Tüpraş var var oğlu var ama kimse dönüp bakmıyor çünkü çok hisse var ortada. Gıpraşımlı hisselerin açıklık oranı düşük
İşte konuyu yazmışsın Ayasofya hc. Çok hisse var ama at sahibine göre kisnediginden bellidir ki sahipli hisseler var. Dağınık olsa böyle olur muydu ? Bence olmaz di. Ama ana konuları yakalamissiniz fakat tahtacınin kırbacı korkutuyor desenize 😊. İyi jazanclariniz olsun o zaman. Ytd
Giprasimli hisselerde elini görürler kim olduğunu nasıl davrandığı bilirler ve sonra affetmezler.. senden başka kiprasan yoksa tabi, yoksa talep varsa o zaman başka.. bu ortamlarda talep olmaz arada siyrilabilirsin, siyiradabilirler.. ytd
Cerez parasına robotların peşine düşmeye tenezzül etmediği bir meblag ile gıbraşımlı çalışıyor Ayasofya abi
Bizi burda yakalayan robot gıbraşımlı tahtada kim bilir neler yapar
Robot neyim bilmem ben. Bilgisayar bile yok bende. Yıllardır da böyle. Ytd
Bir zamanlar burada eczaydin hc vardı. Robota bağla burda yazmana gerek bile yok dediydi. Yazmaya alışmışım ben. Ytd
Takas değişimde Garantiyi bilirim ama garanti bankasıni ilk kez görüyorum. Ne iş? Ytd
Son dakikalarda nasıl bir dalış yaptı öyle.. çıkışın olsunda dalisin olmasın cinstendi. Son dalış olsun, son umutlar olmasın be kaptan! Ytd
Ne gördü de orada niye yaptı, alttan kasiklamak için mi yaptı. Yoksa altını tutamayıp mı kaçırdı. Mal herif.. ytd
Ve şöyle bakıyorum nadir kırmızı kapatanlardan. Şaşırdık mı tabiki hayır.. ytd
Endeksin kafam kadar gapını bugün kapattılar ama bankaların hala duruyor. Ytd
Yarın endekis yeşil açar bakalım kurban olduğum napacak
https://youtu.be/QW9nTO47ncU?si=2Tt2L-HDQIt_-C9Y
Kuruluştan yapılan basın açıklaması aşağıda bulunuyor:
Petkim, Ege İhracatçı Birlikleri’nin “İhracatın Yıldızları 2024†listesinde hem genel sıralamada hem de kimya sektörü kategorisinde birinci sıradaki yerini koruyarak
Ege Bölgesi İhracat Şampiyonu oldu.
Türkiye’nin en büyük entegre endüstri grubu SOCAR Türkiye’nin grup şirketlerinden Petkim, bu yıl da ihracatta gösterdiği başarılarla sektörüne öncülük etmeye devam ediyor. Ege İhracatçı Birlikleri’nin (EİB) 2024 İhracatın Yıldızları listelerine göre Petkim, hem genel kategori hem de kimya sektörü kategorisinde sırlamada zirvedeki yerini korudu.
15 Ocak 2025 tarihinde düzenlenen İhracatın Yıldızları Ödül Töreni’nde Petkim’in ödülü, SOCAR Türkiye Rafineri ve Petrokimya İş Birimi Başkanı ve Petkim Genel Müdürü Kanan Mirzayev’e takdim edildi.
Petkim’den 449 milyon dolarlık ihracat
Türkiye’nin ilk ve tek entegre petrokimya şirketi olan Petkim, 2024 yılı sonu itibarıyla dolaylı ve doğrudan toplam 449 milyon dolarlık ihracat gerçekleştirerek Ege Bölgesi’nin ihracat şampiyonu oldu. Petkim, bu başarı ile hem Ege Bölgesi’nin hem de Türkiye’nin ekonomik büyümesine katkı sağlamaya yönelik kararlığını bir kez daha ortaya koydu.
Utanması varsa ben ona her gün yazarım 1 şiir