Sayfa 55/191 İlkİlk ... 545535455565765105155 ... SonSon
Arama sonucu : 1523 madde; 433 - 440 arası.

Konu: PETKM - Petkim Petrokimya Holding A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Kap a borsada işlem gören tipe dönüşüm duyurusu haberi gelmiş kolpacı ne demek bu işlem şirketin halka açıklık oranını artırırmı
    Çook güldüdün benü Bozkurt abüü laa.Been ne anarum kapdan, ne anarum halka açuklok oranından.Ben beglüycem, beglüycem sonunda dimsahı öldücem.Benim aklumda önce 25 gayme soonasında artuşu, daaa sonada abcamun barayu arturmal vaa.
    Spenc abey ben tilefondan gireyom emme altda bi reklam vaa gitmeyo. Gontinunn yes mes bişeyler yazayo dıklıyom giremeyom abü.şindik zabah girebüldüm siteye.

Kolpacı hc site satılmış birkaç güne düzelirmis. Continue tıkla o girer. Sen oraya tıkla, ben bugün tahtaciya. Ne dersin 😊 ytd

Tahtacı müsade etmeyecek sanırım. Ytd

4.  Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Kolpacı hc site satılmış birkaç güne düzelirmis. Continue tıkla o girer. Sen oraya tıkla, ben bugün tahtaciya. Ne dersin 😊 ytd
    Ne deyim taktacıya Spenc abüüü.Selamlar taktacu sen annasın ne dedüğümü desem anarmiki.😂

5. "Zayıf devamlı adalet ister halbuki güçlünün umrunda bile değildir."
    Bu lafı yılların borsacısı ariston abi imzasına yazmıştı. Demek ki onunda kulağı kesilince böyşe bir şey yazma gereği duymuş.

Demem o ki

Tahtacinin bizi duyduğu neyim yok kolpacı abi mecbur bekliycüük sen ben ve spenc
    Biz üc kişiydik
    Evirdiler çevirdiler soydular soğana çevirdiler
    Hamdım Piştim Yandım

Endeks yükselirken hisseler deli gibi yükselirken yüzümüz gulmemis petko da şimdi onlar düşerken mı aglayacam. Hadi oradan iskembeci işkenceci tahtacı.. sen kendine ağla, bak kolpacı hc sana ne demiş! Ağlarsa anan ağlar demiş. Ytd

7.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Bende tek bu var onun için tek aşkım tek yoldaşım
    Son bir iki yıldır aşk yaşayanların hissesi en az %30 aşağıda. %50-90 aşağıda olan da var. Dolar bazlı bir sıfır silen var. Adamların şuan ki planı reisim hisse aylık %10-20 aralığında hareket ediyor bu aralıkta küçüklerin hoc biri satamaz çünkü zararda adam yllda 20-30 kez bunu yapıp orgazm oluyor üstüme birde para kazanıyorlar biz küçükler de hem zarar ediyoruz hem de bu ilişkiden acı duyuyoruz. Özeti bu.

8. Size 1 iyi 1 de kötü haberim var petko severler
    Önce iyiyi mi yohusa kötüyümü süüyleyim
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 55/191 İlkİlk ... 545535455565765105155 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •