Sallama ziyaaaaa........
RNE-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Sallama ziyaaaaa........
RNE-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
tektu sayfası tarihi bir an ' a tanık oluyor.
atayburak hızlı yükseliş olacak sonra füze olacak yükselecek diyor
bir başka kullanıcı pablo27 sallama diyor
rüya değilse bu :)
birşeyler değişiyor :)
Gruplar oynatıyor dikkat edin çok yine reklamını yaptılar kuşlu sitede....YTD.
Aslında yorumumu 1 dk sonra silmiştim ama pablo kopyalayıp cevap vermiş hemen
çok büyük yükselişler öncesinde anlamsız saçma düşüşler olur önce
tektu özelinde yıllardır 0,6-0,7 bandı mıknatıs gibi her defasında bu noktalara gelip. 1 civarı hareket oluyor.
(bu kez olurmu olmazmı olursa nekadar sürede olur muamma) Ancak bu hissede dikkat edin denecek seviye 1 seviyesidir diye düşünüyorum. ha o seviyede sn atayburak ın dediği gibi herkes nahlet olsun deyip satar sonrasında ne olur muamma
(temel veriler ve tektu ederi hakkında çok daha önce görüşlerimi beyan etmiştim)
Patroniçemiz yarın ak ve iş alımlarına devam et de bi 85 i görelim....
Cacık olmaz
Geçen sene aldıkları 0.89 kurustan ruchanlarin serbest kalma süreleri bir yıl degilmiydi önümüzdeki ay süre doluyor bakalım bu konudaki tasarrufları ne olacak.onlari toplayabilmek için kağıdı 1.20 lerden 0.80 e getirdiler bu fiyatlardan satmazlar herhalde .
Dün alanlar aldıklarını vermis. Çok güzel. Mukemmel.
Kağıdın bu satışla 0,73 e gitmesi gerekmizmiydi:) oyun olabilir
Pasta paylaşabilirmisiniz arkadaşlar
Pastanın içine ettiler
May’a g.t dediğim içün 5 gün ceza vermişler bana.. doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlarmış.. bu arada atayburak’a sallayan arkideşleri ve bedelli iddiaları oldukça komik kaçıyor.. 2 senede bir bedelli çıkacağını sallayan arkideşler insanın aklıyla alay ediyorlar.. otel satılmasa nolur kardeşim.. yıllık 88000 kişi kapasiteli yeni oteli devreye girdi.. geçen sene %16 dolulukka çalışmıştı.. demem o ki her iki otelden yaklaşık 100 milyon tl ye yakın gelir elde edilecek.. kar için bir şey diyemem ama en azından uzun vadeli kredi taksitlerini ödeyecek nakit yaratabilecek yani.. kısa vadeli kredisini ödeyebilecek kadar grup şirketlerinden alacağı var (60 milyon tl cik).. gayrimenkul varlığını saymıyorum bile.. borç alacak dengesinde hiç bir sıkıntısı olmayan ve bu sene cirosunu büyük ihtimalle üçe katlayacak şirket içün bedelli kararı çıkacak ve SPK onaylayacak öyle mi? İlk önce faaliyet raporu, bilanço ve gelir tablosu okumayı öğrenin ondan sonra yumurtlayın
Ulan bizim ölü eşek....... Seni de satarsam ne olsun.... İsterse torunlarıma kalsın....YTD
Pasta paylaşabilirmisiniz
Borsa aleminin en büyük dolandırıcısı ile dans ediyorsunuz, adamın tek işi şirkete yatırım yapanı dolandırmak.
o.ç. kısaca yani..beni yasaklarsa bu siteninde ta amk 1000 kere !
Valla olmayınca olmuyor. 2014 ve 2015 de yatasta al sat yapmaktan basım dönüyordu parada kazandım sonra Yataş koptu gitti borusanda 4 yıl bekledim dolar bazında kazandım bunda 12 ay doldu kol gibi zarar . Nasipse ağzını kapasan burnundan sokarlar. Nasip değilse kendini paralasan nafile. Hayırlısı. Bundan sonra hisse seçerken bakacağım kiriterler farklı olacak. Yatırım tavsiyesi değildir. Zira bir şey bilsem kendimi kurtarırim. Ne demişler kelin ilacı olsa önce Kendi başına sürer. Al SAT tut tavsiye si değildir. 12 ayda boka yani gübreye para yatirsam daha iyiydi demeden kendimi alamıyorum.
Bundan sonra hisse seçerken bakacağım kriterler farklı olacak demişsin bence de tektunun mal varlıkları, kar beklentisi, otel satışı gibi konuları gündeme getiren manipulatördür. Bu kağıt normal değil, dolandırıcı kağıdı. Tek işi bu.Sizin paranızla saygı görüyor ve lüks hayat yaşıyor.
Sizin paranız derken? Siz kardasiniz demek ki
Evet son zamanlarda bayağı iyi kardayım
Temenlileriniz temennilerim ozaman
Ayyyyh iyi güldüm. Edebiyatın faydaları
Anlayanlar anlamayanlara izah etsin lütfen....
Pasta paylaşabilirmisiniz arkadaşlar