5,88'den VERTU almıştım şimdi 7,13'e gelmiş. 😁 Bir tek aselsan yükselmedi.
5,88'den VERTU almıştım şimdi 7,13'e gelmiş. 😁 Bir tek aselsan yükselmedi.
Teşekkür ederim ben almayayım.
En son olarak hiç unutmam
Yıl 1928
Esham ve Tahvilat ve Kambiyo ve Nukut Borsasında işlem yapıyorum
Almışım Şirket -i Hayriye ve Ankara Elektrik Türk Anonim Şirketi hissesi
Ama sen gel 1929 büyük buhranı
Hepsi elimde patladı.
O zamandan beri yeminliyim almam esham.
Bizim zamanımızda hisseye esham denilirdi.
Moody's downgrades Turkey's rating to 'B2', keeps outlook negative. Sept 11 (Reuters)
https://sports.yahoo.com/moodys-down...205042729.html
Buyrun bakalım.
Notu düşürmüşler.
Pazartesi cümbüş olabilir.
Arkamdan ne konustunuz bakmadim bile,
Ama buraya gelmemin bir sebebi var
Cok eglenecegiz cookkk :)))
SM-N985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bu hafta takibimde 10 ‘a yakın hisse var
moodysin kararı hoşuma gitmedi
ama gercekleri söylemis
yanlış anladın Onur kardeş, hisse adı falan sormuyorum. hisse adı sorsam bile söyleme. söylesen bile alamam. hisse kontenjanım ful tek lota bile.
hani diyorsunya bu hafta 10 hisse takip ediyorum. bende diyormki. hafta sonunda bu hisselerden kaç tanesi başarılı. %2,5 tan fazla getiri sağlayan başarılıdır.
diyeceğin şu hiç biri başarılı değil. 6 sı başarılı ya 10 u da başarıl bu kadar.
Arkadaşlar enteresan bir şey var ne dersiniz? akportföyün yatırım plus sayfası geçenlerde burada önerilmişti. ben de girip bir baktım. fakat 10 kadar fon öneriyorlar, hepsi kendi fonları... buna bir itiraz yok ama bu fonların arasında AFT yok... uzun yıllardır en çok getiriyi sağlamış fonu öneriler arasına almıyorlar... üstelik kendi fonları... bu nasıl bir mantık anlayabiliyor musunuz? AFS ve AFA var mesela ama AFT asla yok... ne dersiniz?
Yatırım Plus'u ben yazmıştım.
Hatta o yazımda da AFT konusuna değinmiş ve şöyle demiştim.
Demekki Nasdag'ın anormal derecede yükseldiği, balon olduğu kanısına varmışlarki öneriler arasına almamışlar.
Nasdag'ın son 5 yıllık grafiğine bakarsanız ne kadar anormal bir balon olduğunu göreceksiniz.
Ne zaman patlayacağı da meçhul.Patlama riskini almamışlar demekki.
myfinans yanıt için teşekkürler... durumdan vazife çıkarmayıp ben tutmaya devam edeceğim... ne olursa olsun...balonsa balon patlar sonra tekrar şişer... en azından yüzde 5 bile olsa portföylerine koymamaları bana hala ilginç gelmiyor değil... sanki unutulmuş gibi...
Moodys dusurdu ama reis sp ye giydirmis
😀😀😀😀😀
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: S&P açıklama yapıyor. Şu anda Türkiye ekonomide pik yapıyor, dibe değil tavana. Onlar da kalkmışlar bizim şimdi puanımızı düşürme tekrar düşürme yoluna gidiyor. Ne yaparsanız yapın bu puanlamalarınızın kıymeti harbiyesi yok. Gerçek neyse o, bizim gerçeklerimiz çok daha farklı.
Tabi yaa bize ne yabanci kuruluslarin notlandirmasindan
Bizim likidite sorunumuz mu var ? sicak parayi ulkeye cekmek gibi bir derdimiz de yok cok sukur hele o yatirim yapacak firmalarin fonlarin getirdigi uc bes kurusa mi kaldik. Borclanma maliyeti vs nasil olsa oderiz kacmiyoruz yaa
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ustadim
Ahaber izliyorum
Kafam rahat
Sizlere de onerim baska kanal izlemeyin
Uydu antenciyi cagirdim
Kafam karismasin diye diger kanallari sildirdim
Ha kendimde yapabilirdim bunu ama olsun
Yaptirdim
Suan iki kanal kaldi
Ahaber ile apara
Gerisi bos benim icin...