yanlış anladın Onur kardeş, hisse adı falan sormuyorum. hisse adı sorsam bile söyleme. söylesen bile alamam. hisse kontenjanım ful tek lota bile.
hani diyorsunya bu hafta 10 hisse takip ediyorum. bende diyormki. hafta sonunda bu hisselerden kaç tanesi başarılı. %2,5 tan fazla getiri sağlayan başarılıdır.
diyeceğin şu hiç biri başarılı değil. 6 sı başarılı ya 10 u da başarıl bu kadar.
Arkadaşlar enteresan bir şey var ne dersiniz? akportföyün yatırım plus sayfası geçenlerde burada önerilmişti. ben de girip bir baktım. fakat 10 kadar fon öneriyorlar, hepsi kendi fonları... buna bir itiraz yok ama bu fonların arasında AFT yok... uzun yıllardır en çok getiriyi sağlamış fonu öneriler arasına almıyorlar... üstelik kendi fonları... bu nasıl bir mantık anlayabiliyor musunuz? AFS ve AFA var mesela ama AFT asla yok... ne dersiniz?
Yatırım Plus'u ben yazmıştım.
Hatta o yazımda da AFT konusuna değinmiş ve şöyle demiştim.
Demekki Nasdag'ın anormal derecede yükseldiği, balon olduğu kanısına varmışlarki öneriler arasına almamışlar.
Nasdag'ın son 5 yıllık grafiğine bakarsanız ne kadar anormal bir balon olduğunu göreceksiniz.
Ne zaman patlayacağı da meçhul.Patlama riskini almamışlar demekki.
Moodys dusurdu ama reis sp ye giydirmis
😀😀😀😀😀
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: S&P açıklama yapıyor. Şu anda Türkiye ekonomide pik yapıyor, dibe değil tavana. Onlar da kalkmışlar bizim şimdi puanımızı düşürme tekrar düşürme yoluna gidiyor. Ne yaparsanız yapın bu puanlamalarınızın kıymeti harbiyesi yok. Gerçek neyse o, bizim gerçeklerimiz çok daha farklı.
Yer İmleri