yanlýþ anladýn Onur kardeþ, hisse adý falan sormuyorum. hisse adý sorsam bile söyleme. söylesen bile alamam. hisse kontenjaným ful tek lota bile.
hani diyorsunya bu hafta 10 hisse takip ediyorum. bende diyormki. hafta sonunda bu hisselerden kaç tanesi baþarýlý. %2,5 tan fazla getiri saðlayan baþarýlýdýr.
diyeceðin þu hiç biri baþarýlý deðil. 6 sý baþarýlý ya 10 u da baþarýl bu kadar.
Arkadaþlar enteresan bir þey var ne dersiniz? akportföyün yatýrým plus sayfasý geçenlerde burada önerilmiþti. ben de girip bir baktým. fakat 10 kadar fon öneriyorlar, hepsi kendi fonlarý... buna bir itiraz yok ama bu fonlarýn arasýnda AFT yok... uzun yýllardýr en çok getiriyi saðlamýþ fonu öneriler arasýna almýyorlar... üstelik kendi fonlarý... bu nasýl bir mantýk anlayabiliyor musunuz? AFS ve AFA var mesela ama AFT asla yok... ne dersiniz?
Yatýrým Plus'u ben yazmýþtým.
Hatta o yazýmda da AFT konusuna deðinmiþ ve þöyle demiþtim.
Demekki Nasdag'ýn anormal derecede yükseldiði, balon olduðu kanýsýna varmýþlarki öneriler arasýna almamýþlar.
Nasdag'ýn son 5 yýllýk grafiðine bakarsanýz ne kadar anormal bir balon olduðunu göreceksiniz.
Ne zaman patlayacaðý da meçhul.Patlama riskini almamýþlar demekki.
Moodys dusurdu ama reis sp ye giydirmis
😀😀😀😀😀
Cumhurbaþkaný Recep Tayyip Erdoðan: S&P açýklama yapýyor. Þu anda Türkiye ekonomide pik yapýyor, dibe deðil tavana. Onlar da kalkmýþlar bizim þimdi puanýmýzý düþürme tekrar düþürme yoluna gidiyor. Ne yaparsanýz yapýn bu puanlamalarýnýzýn kýymeti harbiyesi yok. Gerçek neyse o, bizim gerçeklerimiz çok daha farklý.
Yer Ýmleri